Connect with us

Iværksætter

At åbne sin egen butik

Published

on

Har du altid haft en drøm om at åbne din egen butik op med det, som lige netop du brænder for? Men har du ingen erfaring inden for området? Så er der heldigvis hjælp at hente. Læs mere om det her og find ud af, hvordan du kommer godt fra start.

 

Hvor skal man starte?

Der findes for nogle ikke noget bedre end at blive sin egen chef. Tænk, selv at være herre over arbejdstider og mødetidspunkter. Og hvis du gerne vil åbne din egen butik, kan du også selv bestemme, hvilket sortiment der skal udbydes, hvilke tilbud der skal komme, hvilke events der skal afholdes, og hvem du vil ansætte.

 

Men hvis du er ny inden for denne verden, kan de være svært at finde ud af, hvor du skal gribe fat først for at være sikker på, at du kommer godt fra start. Og derfor kan det være en fordel at finde frem til en række råd, vejledninger og andre tips, der kan være med til at give dig et bredt overblik over, hvad det vil sige at drive sin egen business. Men det er der heldigvis muligt at finde hjælp på online.

 

Tid til sjov

Når du har skabt dig et godt overblik over, hvor du skal starte, og hvordan du skal bære dig ad med at komme i gang med din business, så kan du begynde med alle de ting, som virkelig trækker inden for forretningsverdenen – finde lokale, indrette, bestille varer og udvikle markedsføring.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Iværksætter

Lån penge til at få din virksomhed op at køre

Published

on

Som iværksætter er der ofte mange udgifter, man skal tage højde for, hvilket kan være svært at betale sig ud af, når man står med en nystartet virksomhed. Det kan derfor blive nødvendigt med et lån. Der findes mange forskellige slags lån, og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i kriterierne ved hver af lånene. Samtidig vil et godt råd være, at man ikke låner flere penge, end hvad man har brug for, og derfor bør man undersøge og gennemgå sit budget, inden man optager et lån.

Det skal være arbejdet værd

Der er mange ting, man skal holde styr på som iværksætter, især hvis man arbejder alene. Man skal kunne iklæde sig mange forskellige hatte hver dag for at lykkedes med sin idé. Når det så lykkedes, så føles det rigtig godt, og det er det, som skal gøre de mange timers arbejde det hele værd.  

Fra ide til færdigt produkt

Der findes tusindvis af forskellige råd til, hvordan man skal klare sig som iværksætter, og det kan være svært at finde ud af, hvilke råd man bør forholde sig til. En af grundene til dette er, at der findes mange forskellige stadier man kan være i som iværksætter. Måske har du lige fået en genial idé? Måske har du lavet produktudvikling de sidste par år? Måske er du i gang med salget af dit produkt, men du mangler en optimal hjemmeside?

Gode råd kan være svære at finde

Der findes som sagt mange stadier, og det kan gøre processen lidt mere overskuelig, hvis man er bevidst om, hvilket stadie man er på og søge råd efter de råd, der appellerer til en. Iværksætteri kan nemlig hurtigt virke uoverskueligt, hvis man ser fem trin frem i stedet for at forholde sig til, hvad man skal som det næste.

Continue Reading

Iværksætter

Er banken slukket for dine iværksætterdrømme?

Published

on

Der er mange danskere, der drømmer om en tilværelse som selvstændig erhvervsdrivende. Ikke alle har dog mulighed for at finansiere opstarten af deres forretning. Derfor vælger mange at ansøge om et lån i banken. Det er en god måde at skaffe opstartskapital, som ofte bevilges i form af en kassekredit på erhvervskontoen.

Faktum er dog, at banken ikke er villige til at låne penge ud til hvad som helst. Faktisk er de meget kritiske med, hvad de låner penge ud til. Mange får derfor slukket deres drøm om en tilværelse med eget firma, fordi de ikke kan få lov til at låne de penge, der er påkrævet for at finansiere opstarten af deres forretning.

Banken er ikke den eneste lånemuligheder

Når folk søger kapital til opstarten af deres virksomhed, tror de, at banken er deres eneste mulighed. De fleste er også godt klar over, det er muligt at få en eller flere investorer med ombord. Det kræver dog du er villig til at give afkald på anparter i din forretning, hvilket ikke er et drømmescenarie for de fleste nystartede.

Hvis du ikke kan låne penge i banken og ikke har interesse i en investor, hvad gør du så? Du optager et lån på nettet. Der findes en lang række låneselskaber på det danske marked. Langt størstedelen af dem låner penge ud til et hvilket som helst formål. I de fleste sammenhænge vil der end ikke blive spurgt ind til lånets formål.

Overvejer du at låne penge på nettet, skal du dog være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvad det maksimale lånebeløb lyder på hos de enkelte aktører. Der er mange steder, hvor du f.eks. kun kan låne op til mellem 15.000 og 25.000 kr., og det er ikke sikkert, det er nok til at finansiere opstarten af din forretning.

Nogle låneselskaber tilbyder større lånebeløb

Du bør ikke udelukke at låne penge til opstarten af din forretning på nettet, selvom du skal låne et relativt stort beløb. Faktisk er det muligt at låne helt op til 500.000 kr., uden at der stilles spørgsmål til lånets formål. Det er ikke sikkert, du skal bruge penge i denne skala, men det er dog en mulighed hos nogle låneudbydere.

Ganske få låneselskaber tilbyder deres kunder lån, der lyder på mere end 150.000 kr. Har du behov for at låne mere end dette, så er dine muligheder begrænsede, men det er dog ikke udelukket. Det kræver dog, du er varsom med dit valg, da prisforskellen kan være stor, og det har stor betydning med lån i denne størrelse.

Alle kan låne penge på nettet

Som der også er givet udtryk for tidligere, så kan alle låne penge på nettet. Der er kun få og meget milde krav til låntager. Der findes endda et udvalg af aktører, der har en meget lav barriere, hvor RKI ingen hindring er – det er et bevis på, at det er muligt for stort set alle at realisere deres iværksætterdrøm med et online lån.

Continue Reading

Iværksætter

Alt du skal vide om produktsikkerhed for iværksættere

Published

on

Hvis du er iværksætter og har lavet et produkt, som du gerne vil sælge, så er der en række ting som du skal være opmærksom på. Alt efter hvilken branche du befinder dig i eller virksomhed du driver, så er der ofte love og reguleringer, som man bør være opmærksom på, før dit produkt kommer på markedet. Det er jo ærgerligt, hvis du ender i en situation, hvor dit produkt ikke bliver godkendt eller bliver taget af markedet, fordi reglerne ikke er opfyldt. Det er oftest legetøj, elektriske produkter og produkter, der kommer i kontakt med fødevarer, hvor det især er vigtigt at have styr på regler og regulationer. Orientér dig yderligere og læs mere om produktsikkerhed her.

 

Gode måder at laver produktsikkerhed på

Mange virksomheder kæmper med at finde ud af, hvilke parametre der skal testes ud fra eller hvordan testresultater skal forstås, når de kommer tilbage i rapporten. Et godt sted at starte er ved at være bevidst om sine indkøb. Derefter kan du med fordel uddanne dit personale og dine medarbejdere til at handle kvalitetsmaterialer og købe sikkerhedsmæssigt og ansvarligt ind.
Det kan være en stor udfordring at holde styr på hele processen. Derfor er det en god idé at alliere sig med fagpersoner, som kan komme ud og hjælpe dig med at uddanne dine medarbejdere samt rådgive fremover. Dermed kan du nemmere sikre dig, at produktet eller varen bliver kvalitetssikret og produktsikkert, før det lander i forbrugerens hænder.

Dokumenter din produktsikkerhed

Når du er har arbejdet med produktsikkerheden i din virksomhed, så er det vigtigt du kan dokumentere det korrekt. Det kan du blandt andet gøre ved at få en erklæring, få teknisk dokumentation, tage vareprøver, få certifikater fra en tredje part eller lave andre produktests og kemiske analyser.

 

 

 

Continue Reading

Populært