Connect with us

Iværksætter

Sørg for ubeskadigede varer til dine kunder

Published

on

Ejer du din egen virksomhed i eksempelvis Odense, og er du derfor afhængig af at de varer, dine kunder bestiller fra dig, når sikkert frem til dem uden at have lidt nogen form for skade eller overlast? Så kender du sikkert til vigtigheden af god emballage, der er med til at beskytte og forebygge. Læs mere om det her.

 

Når det ikke er som forventet

Vi kender alle til den følelse med at have modtaget en pakke og være utrolig spændte på at åbne den for at finde ud af, om den bestilte vare er, som vi havde forestillet os. Vi kan næsten ikke vente med at flå den kasse fra hinanden, som varen befinder sig i og papiret, som omgiver den, ryger blot ukontrolleret på gulvet, mens vi forsøger at få varen frem så hurtigt som overhovedet muligt. Dette er en følelse af glæde og en følelse af forløsning efter at have ventet længe på noget, som vi har glædet os til at modtage.

 

Når vi endelig får varen frem, opdager vi dog, at den slet ikke er, som vi havde forventet. Den er gået i stykker, fået buler, fyldt med ridser eller på anden vis beskadiget, og derfor ved vi, at vi nu står over for at skulle i kontakt med virksomheden, sende varen retur og vente på en ny vare, som så forhåbentlig er i en ordentlig stand.

 

En sådan oplevelse er noget, der kan få enhver til at vælge en virksomhed fra næste gang, der skal bestilles noget hjem, og derfor er det så vigtigt for dig som virksomhedsejer at være bevidst om, hvordan du pakker og beskytter de varer, som du sender ud til dine kunder.

 

Forsvarlig nedpakning

Det betyder, at du skal have gjort dig nogle grundige overvejelser i forhold til den emballage, som du har valgt at benytte dig af, for denne skal stemme overens med de varer, som du sender af sted – især hvis modtageren bor langt væk fra dit hovedsæde i Odense. Det vil sige, at du skal sørge for, at varerne ligger forsvarligt pakket ned i for eksempel en kasse og ligeledes er omgivet af en form for beskyttelse det være sig blandt andet bobleplast, således det nedpakkede ikke kan skøjte frem og tilbage inde i kasse. Bobleplasten beskytter ligeledes mod slag og stød, som kan forekomme under for eksempel fragten. En forsvarlig beskyttelse af dine udsendte varer er således en forudsætning for glade og tilfredse kunder.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Iværksætter

Lån penge til at få din virksomhed op at køre

Published

on

Som iværksætter er der ofte mange udgifter, man skal tage højde for, hvilket kan være svært at betale sig ud af, når man står med en nystartet virksomhed. Det kan derfor blive nødvendigt med et lån. Der findes mange forskellige slags lån, og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i kriterierne ved hver af lånene. Samtidig vil et godt råd være, at man ikke låner flere penge, end hvad man har brug for, og derfor bør man undersøge og gennemgå sit budget, inden man optager et lån.

Det skal være arbejdet værd

Der er mange ting, man skal holde styr på som iværksætter, især hvis man arbejder alene. Man skal kunne iklæde sig mange forskellige hatte hver dag for at lykkedes med sin idé. Når det så lykkedes, så føles det rigtig godt, og det er det, som skal gøre de mange timers arbejde det hele værd.  

Fra ide til færdigt produkt

Der findes tusindvis af forskellige råd til, hvordan man skal klare sig som iværksætter, og det kan være svært at finde ud af, hvilke råd man bør forholde sig til. En af grundene til dette er, at der findes mange forskellige stadier man kan være i som iværksætter. Måske har du lige fået en genial idé? Måske har du lavet produktudvikling de sidste par år? Måske er du i gang med salget af dit produkt, men du mangler en optimal hjemmeside?

Gode råd kan være svære at finde

Der findes som sagt mange stadier, og det kan gøre processen lidt mere overskuelig, hvis man er bevidst om, hvilket stadie man er på og søge råd efter de råd, der appellerer til en. Iværksætteri kan nemlig hurtigt virke uoverskueligt, hvis man ser fem trin frem i stedet for at forholde sig til, hvad man skal som det næste.

Continue Reading

Iværksætter

Er banken slukket for dine iværksætterdrømme?

Published

on

Der er mange danskere, der drømmer om en tilværelse som selvstændig erhvervsdrivende. Ikke alle har dog mulighed for at finansiere opstarten af deres forretning. Derfor vælger mange at ansøge om et lån i banken. Det er en god måde at skaffe opstartskapital, som ofte bevilges i form af en kassekredit på erhvervskontoen.

Faktum er dog, at banken ikke er villige til at låne penge ud til hvad som helst. Faktisk er de meget kritiske med, hvad de låner penge ud til. Mange får derfor slukket deres drøm om en tilværelse med eget firma, fordi de ikke kan få lov til at låne de penge, der er påkrævet for at finansiere opstarten af deres forretning.

Banken er ikke den eneste lånemuligheder

Når folk søger kapital til opstarten af deres virksomhed, tror de, at banken er deres eneste mulighed. De fleste er også godt klar over, det er muligt at få en eller flere investorer med ombord. Det kræver dog du er villig til at give afkald på anparter i din forretning, hvilket ikke er et drømmescenarie for de fleste nystartede.

Hvis du ikke kan låne penge i banken og ikke har interesse i en investor, hvad gør du så? Du optager et lån på nettet. Der findes en lang række låneselskaber på det danske marked. Langt størstedelen af dem låner penge ud til et hvilket som helst formål. I de fleste sammenhænge vil der end ikke blive spurgt ind til lånets formål.

Overvejer du at låne penge på nettet, skal du dog være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvad det maksimale lånebeløb lyder på hos de enkelte aktører. Der er mange steder, hvor du f.eks. kun kan låne op til mellem 15.000 og 25.000 kr., og det er ikke sikkert, det er nok til at finansiere opstarten af din forretning.

Nogle låneselskaber tilbyder større lånebeløb

Du bør ikke udelukke at låne penge til opstarten af din forretning på nettet, selvom du skal låne et relativt stort beløb. Faktisk er det muligt at låne helt op til 500.000 kr., uden at der stilles spørgsmål til lånets formål. Det er ikke sikkert, du skal bruge penge i denne skala, men det er dog en mulighed hos nogle låneudbydere.

Ganske få låneselskaber tilbyder deres kunder lån, der lyder på mere end 150.000 kr. Har du behov for at låne mere end dette, så er dine muligheder begrænsede, men det er dog ikke udelukket. Det kræver dog, du er varsom med dit valg, da prisforskellen kan være stor, og det har stor betydning med lån i denne størrelse.

Alle kan låne penge på nettet

Som der også er givet udtryk for tidligere, så kan alle låne penge på nettet. Der er kun få og meget milde krav til låntager. Der findes endda et udvalg af aktører, der har en meget lav barriere, hvor RKI ingen hindring er – det er et bevis på, at det er muligt for stort set alle at realisere deres iværksætterdrøm med et online lån.

Continue Reading

Iværksætter

Alt du skal vide om produktsikkerhed for iværksættere

Published

on

Hvis du er iværksætter og har lavet et produkt, som du gerne vil sælge, så er der en række ting som du skal være opmærksom på. Alt efter hvilken branche du befinder dig i eller virksomhed du driver, så er der ofte love og reguleringer, som man bør være opmærksom på, før dit produkt kommer på markedet. Det er jo ærgerligt, hvis du ender i en situation, hvor dit produkt ikke bliver godkendt eller bliver taget af markedet, fordi reglerne ikke er opfyldt. Det er oftest legetøj, elektriske produkter og produkter, der kommer i kontakt med fødevarer, hvor det især er vigtigt at have styr på regler og regulationer. Orientér dig yderligere og læs mere om produktsikkerhed her.

 

Gode måder at laver produktsikkerhed på

Mange virksomheder kæmper med at finde ud af, hvilke parametre der skal testes ud fra eller hvordan testresultater skal forstås, når de kommer tilbage i rapporten. Et godt sted at starte er ved at være bevidst om sine indkøb. Derefter kan du med fordel uddanne dit personale og dine medarbejdere til at handle kvalitetsmaterialer og købe sikkerhedsmæssigt og ansvarligt ind.
Det kan være en stor udfordring at holde styr på hele processen. Derfor er det en god idé at alliere sig med fagpersoner, som kan komme ud og hjælpe dig med at uddanne dine medarbejdere samt rådgive fremover. Dermed kan du nemmere sikre dig, at produktet eller varen bliver kvalitetssikret og produktsikkert, før det lander i forbrugerens hænder.

Dokumenter din produktsikkerhed

Når du er har arbejdet med produktsikkerheden i din virksomhed, så er det vigtigt du kan dokumentere det korrekt. Det kan du blandt andet gøre ved at få en erklæring, få teknisk dokumentation, tage vareprøver, få certifikater fra en tredje part eller lave andre produktests og kemiske analyser.

 

 

 

Continue Reading

Populært