Connect with us

Iværksætter

Sørg for ubeskadigede varer til dine kunder

Published

on

Ejer du din egen virksomhed i eksempelvis Odense, og er du derfor afhængig af at de varer, dine kunder bestiller fra dig, når sikkert frem til dem uden at have lidt nogen form for skade eller overlast? Så kender du sikkert til vigtigheden af god emballage, der er med til at beskytte og forebygge. Læs mere om det her.

 

Når det ikke er som forventet

Vi kender alle til den følelse med at have modtaget en pakke og være utrolig spændte på at åbne den for at finde ud af, om den bestilte vare er, som vi havde forestillet os. Vi kan næsten ikke vente med at flå den kasse fra hinanden, som varen befinder sig i og papiret, som omgiver den, ryger blot ukontrolleret på gulvet, mens vi forsøger at få varen frem så hurtigt som overhovedet muligt. Dette er en følelse af glæde og en følelse af forløsning efter at have ventet længe på noget, som vi har glædet os til at modtage.

 

Når vi endelig får varen frem, opdager vi dog, at den slet ikke er, som vi havde forventet. Den er gået i stykker, fået buler, fyldt med ridser eller på anden vis beskadiget, og derfor ved vi, at vi nu står over for at skulle i kontakt med virksomheden, sende varen retur og vente på en ny vare, som så forhåbentlig er i en ordentlig stand.

 

En sådan oplevelse er noget, der kan få enhver til at vælge en virksomhed fra næste gang, der skal bestilles noget hjem, og derfor er det så vigtigt for dig som virksomhedsejer at være bevidst om, hvordan du pakker og beskytter de varer, som du sender ud til dine kunder.

 

Forsvarlig nedpakning

Det betyder, at du skal have gjort dig nogle grundige overvejelser i forhold til den emballage, som du har valgt at benytte dig af, for denne skal stemme overens med de varer, som du sender af sted – især hvis modtageren bor langt væk fra dit hovedsæde i Odense. Det vil sige, at du skal sørge for, at varerne ligger forsvarligt pakket ned i for eksempel en kasse og ligeledes er omgivet af en form for beskyttelse det være sig blandt andet bobleplast, således det nedpakkede ikke kan skøjte frem og tilbage inde i kasse. Bobleplasten beskytter ligeledes mod slag og stød, som kan forekomme under for eksempel fragten. En forsvarlig beskyttelse af dine udsendte varer er således en forudsætning for glade og tilfredse kunder.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Iværksætter

Vejen til træning som iværksætter

Published

on

Når man er iværksætter, så går der mange timer foran computeren med at tjekke mails, lave telefonopkald og lignende. Også mange flere timer, end man nok forventede, inden man blev iværksætter. De mange timer, du bruger på arbejde gør, at der ikke er mange flere timer i døgnet. Men måske skulle du lave en refleksionsdag, hvor du tænker på dit helbred. Ryger der for meget junkfood ned, fordi det er den letteste måde at få mad på, eller får du ikke plads til motion? Så bliv klogere på, hvordan du får en sundere livsstil i dette indlæg.

 

Få mere energi med træning

Når du sidder mange timer foran computeren, oplever du garanteret også mange tidspunkter, hvor du er ineffektiv og har svært ved at gøre arbejdet ordentligt. Det skyldes formentligt, at du trænger til en pause fra arbejdet. Desuden kunne et energiboost være en god idé for at gøre dig motiveret til arbejdet igen og arbejde effektivt. Det forholder sig nemlig mange gange sådan, at man bliver mere frisk i hovedet, når man får hovedet lidt væk fra arbejdet.

 

Derfor bør du prioritere træning som en del af din dagligdag. Det kan bevirke, at du så kan arbejde mindre men mere effektivt, samtidig med at du tager dig af dit helbred, som er vigtigt. For eksempel kan du investere i et løbebånd til hjemmet, som er nemt for dig at gå til og fra, hvis du arbejder hjemme nogle dage. Få mere information om løbebånd her.

 

Derudover bør du også fokusere på at få sundere kost, hvis du skal have god energi til at komme igennem dagen. Prøv med fuldkorn såsom pastasalat med grov pasta eller rugbrød med fedtfattigt pålæg eller en grovbolle. Det kræver ikke lang tid at forberede, og det vil være en god investering for dit helbred.

 

Continue Reading

Iværksætter

Et hurtigt mobillån kan kickstarte dine drømme om iværksætteri

Published

on

Har du længe gået med tanken om at blive iværksætter, og har du længe gået med en fantastisk idé, som bare skal se livets lys? Men har du som så mange andre også svært ved at tage skridtet og springe ud i livet som iværksætter? Så skal dette være dagen, hvor du tager skeen i den anden hånd, og starter dit livs projekt som iværksætter. Du tænker måske: ”Jamen hvad med økonomien, jeg har ikke råd til at etablere et selskab, og jeg har ikke råd til at købe en hjemmeside.”, og det er lige netop derfor, at du skal læse denne artikel, for vi giver dig her muligheden for at vælge en løsning, som eliminerer den økonomiske barriere, der kan være ved opstart af en virksomhed.Lån penge igennem et mobillån til etablering af dit nye selskab og eventuelt også til din nye hjemmeside. Det er en nem og hurtig måde at skaffe kapital til at kickstarte dit eventyr som iværksætter, og du vil i løbet af ingen tid være køreklar til at realisere din fantastiske idé.

 

Gode råd til dig, som vil være iværksætter

Der findes et hav af gode råd til iværksættere, og det kan derfor til tider være yderst svært at navigere rundt i, hvilke råd der er gode, og hvilke der er knapt så gode. Derfor har vi lavet en liste med nogle råd, som vi synes er brugbare for dig, som vil prøve livet som iværksætter.

 

  1. Start altid med at bygge en MVP, før du laver den store, dyre og forkromede løsning. Mange iværksættere glemmer dette, og bygger fra start deres bud på kundernes ”ønske produkt” – ofte ender det med, at iværksætteren har bygget et produkt til sig selv. Følg udtrykket: ”build-measure-learn”.

 

  1. Få relevant feedback fra dine kunder.

 

  1. Sammensæt et team med folk, der supplerer dine manglende kompetencer.

 

  1. Husk på at bygge en virksomhed er et maraton ikke en sprint.

Continue Reading

Iværksætter

Styrk din virksomhed online

Published

on

Når du har startet din virksomhed, har fået kunden i fokus og har fået styr på produkterne, er det vigtigt at fortsætte den gode linje. At være en privat virksomhed kan være barskt, men med de rette værktøjer er du ét skridt nærmere succes.

Online marketing

Hvis du endnu ikke har hørt om eller beskæftiget dig med online marketing, så frygt ej. Online marketing betegner promoveringen af virksomhedens mærker, produkter og services på internettet. At promovere online kan foregå på vidt forskellige måder, og nogle af de mest benyttede metoder kan du læse om i det følgende.

Sociale medier

Langt de fleste danskere er på sociale medier nu om dage. Hvis din målgruppe også er, kan det være en god idé at skabe en Facebook-, Twitter- og/eller Instagramside for din virksomhed. Med de sociale medier har du mulighed for at møde kunden i øjenhøjde, hvor du kan promovere dine produkter og eventuelt lave konkurrencer.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, er et værktøj, der gør det muligt at placere din virksomhed i toppen af søgemaskineresultaterne på Google. SEO handler helt grundlæggende om, at søgemaskinerne skal forstå din hjemmeside eller webshop, for at dine kunder nemmere og hurtigere skal kunne finde dine varer, hvilket kan resultere i mersalg.

Den nemmeste måde at søgemaskineoptimere din hjemmeside er ved at investere i SEO-tekster skrevet af professionelle. Hvis du har en lille og nystartet virksomhed, kan det være overvældende at skulle skyde flere penge i projektet, men her kan et SMS lån være en mulighed.

Pay-Per-Click

Med en Pay-Per-Click-løsning som Google AdWords bliver din hjemmeside mere synlig for potentielle kunder. Med denne løsning betaler du et selvbestemt beløb, når en eventuel kunde klikker på din annonce – derfor koster det dig ikke noget at have annoncerne, udover når annoncerne er succesfulde. Vælger du denne løsning, er der større chance for, at dine potentielle kunder hurtigere og nemmere finder dine produkter.

Continue Reading

Populært