Connect with us

Iværksætter

Bliv selvstændig – stift dit eget ApS

Published

on

Skal du være din egen chef? Har du en idé, der bare venter på at få vinger? Så overvej om et ApS er noget for dig. Denne selskabsform danner sikre og solide rammer for din kommende forretning, og med mindre risiko end personligt ejede virksomheder.

Hvorfor vælge ApS

ApS’et, kort for anpartsselskab, har mange fordele. Virksomheder med et ApS i navnet nyder generelt stor tillid i både dansk og internationalt erhvervsliv. Tilliden betyder, at det ofte er nemmere at rejse kapital hos investorer eller banker, hvis det er nødvendigt. Et ApS skal stiftes med minimum DKK 50.000,- i selskabskapital, hvilket også er en af årsagerne til tilliden. Investorer og banker ved, at der er penge i firmaet, hvilket ikke altid er tilfældet i eksempelvis enkeltmandsvirksomheder og iværksætterselskaber. Den slags virksomheder kan nemlig stiftes for henholdsvis DKK 0,- og DKK 1,-. Der er derfor ikke så stor sikkerhed forbundet med dem, som der i et ApS.

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv/stiftelse-af-selskab/stiftelse-af-anpartsselskab-aps

Hold virksomhed og privatliv adskilt

Hvis du læser om de forskellige selskabsformer og virksomhedstyper, vil du sandsynligvis støde på begrænset/ubegrænset hæftelse. Når man som ejer hæfter for sin virksomheds økonomiske forpligtelser, betyder det, at man er juridisk forpligtet og ansvarlig for virksomhedens økonomiske forpligtelser. Når der tales om begrænset eller ubegrænset hæftelse, er det her, du skal spidse ører. Det kan nemlig have massiv betydning for dig og din virksomhed. I personligt ejede virksomheder, såsom enkeltmandsvirksomheder, hæfter ejeren ubegrænset. Her er virksomheden og ejeren samme juridiske enhed, og der skelnes derfor ikke mellem, hvad der er virksomhedens formue og hvad der er ejerens. Hvis virksomheden kommer i økonomiske problemer, kan SKAT for eksempel gøre indlæg i ejerens personlige formue, såsom hus og bil.

I kapitalselskaber, såsom ApS, har ejere begrænset hæftelse. Her er virksomhed og ejere adskilte, og virksomheden er sin egen juridiske enhed. Det betyder, at ejere kun hæfter for den selskabskapital, der er skudt i virksomheden ved stiftelsen og hvad der ellers må være blevet investeret i virksomheden.

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv/stiftelse-af-selskab/stiftelse-af-anpartsselskab-aps

Hvordan stifter jeg et ApS?

Mange tror, at de skal bruge en advokat, når de ønsker at oprette deres virksomhed. Men det er ikke tilfældet. Hos Legal Desk kan du selv udforme de nødvendige dokumenter, ved at udfylde en online formular. Formularen er udformet af jurister og bliver løbende opdateret efter den gældende lovgivning. Det tager kun 20 minutter, og du får hjælp til alle spørgsmål hele vejen. Så snart du har betalt for dine dokumenter, modtager du dem, hvorefter du skal underskrive dem. Det kan du gøre med NemID, så du behøver hverken af printe eller scanne. Herefter skal virksomheden registreres, og selskabskapitalen skal bekræftes. Alt dette tilbyder Legal Desk. Læs mere ved at følge linket nedenfor:

https://www.legaldesk.dk/dokumenter-erhverv/stiftelse-af-selskab/stiftelse-af-anpartsselskab-aps

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Iværksætter

Øg din troværdighed med en professionel hjemmeside

Published

on

Der er i dag stor konkurrence på nettet, det sætter nogle større krav til din hjemmeside end for bare få år siden. Det er vigtigt, at du har en hjemmeside, der er brugervenlig og har noget relevant indhold ift. til målgruppen. Jo mere du kan skille dig ud jo bedre, så du ikke bare bliver en del af mængden, men er din egen unikke forretning. Dette kan lykkedes ved, at du vælger et webbureau, som kan lave din hjemmeside, men også sparre med dig ift. din hjemmesides udtryk.

 

Få hjælp til at lave en god hjemmeside

Det er forholdsvis let at købe et domæne, men når det kommer til at designe din hjemmeside, så kan det godt gå hen at blive lidt udfordrende. Derudover så kan det også være svært at finde ud af, hvad et webhotel er, og hvordan du får det sat sammen med dit domæne, eller hvordan du opsætter din nye mailadresse? Det kan derfor komme til at koste dig en masse timer, derfor er det meget bedre, at du vælger et webbureau, som kan hjælpe dig med det, som de er eksperter i nemlig at opsætte hjemmesider – find mange flere informationer omkring webdesign Aarhus her, som er eksperter indenfor området.

 

Derfor skal du ikke selv lave din hjemmeside

En hjemmeside kan være mere omstændigt end som så at få lavet og sat rigtig op. Det kan derfor komme til at koste dig en helt masse timer og dage, som du ellers kunne have brugt på din forretning og det, som du allerede er rigtig god til. Derfor er det vigtigt, at du har for øje at det uanset, hvad kommer til at koste dig penge, når du skal have lavet din hjemmeside. Det er blot et spørgsmål om, det er ift. den tid, der går tabt fra dit eget arbejde, eller om det er ved at betale nogen for at hjælpe dig. Hvis du prøver at udregne, hvad det vil koste dig pr. dag, så kan du se, hvor mange dage du vil bruge og vurdere, om det er realistisk. Derfor kan det være en fordel at tage fat i et webbureau, som kan lave lige det, du ønsker dig og give dig sparring og feedback på din idé. Du vil derfor have langt større muligheder med et webbureau.

Continue Reading

Iværksætter

Vejen til træning som iværksætter

Published

on

Når man er iværksætter, så går der mange timer foran computeren med at tjekke mails, lave telefonopkald og lignende. Også mange flere timer, end man nok forventede, inden man blev iværksætter. De mange timer, du bruger på arbejde gør, at der ikke er mange flere timer i døgnet. Men måske skulle du lave en refleksionsdag, hvor du tænker på dit helbred. Ryger der for meget junkfood ned, fordi det er den letteste måde at få mad på, eller får du ikke plads til motion? Så bliv klogere på, hvordan du får en sundere livsstil i dette indlæg.

 

Få mere energi med træning

Når du sidder mange timer foran computeren, oplever du garanteret også mange tidspunkter, hvor du er ineffektiv og har svært ved at gøre arbejdet ordentligt. Det skyldes formentligt, at du trænger til en pause fra arbejdet. Desuden kunne et energiboost være en god idé for at gøre dig motiveret til arbejdet igen og arbejde effektivt. Det forholder sig nemlig mange gange sådan, at man bliver mere frisk i hovedet, når man får hovedet lidt væk fra arbejdet.

 

Derfor bør du prioritere træning som en del af din dagligdag. Det kan bevirke, at du så kan arbejde mindre men mere effektivt, samtidig med at du tager dig af dit helbred, som er vigtigt. For eksempel kan du investere i et løbebånd til hjemmet, som er nemt for dig at gå til og fra, hvis du arbejder hjemme nogle dage. Få mere information om løbebånd her.

 

Derudover bør du også fokusere på at få sundere kost, hvis du skal have god energi til at komme igennem dagen. Prøv med fuldkorn såsom pastasalat med grov pasta eller rugbrød med fedtfattigt pålæg eller en grovbolle. Det kræver ikke lang tid at forberede, og det vil være en god investering for dit helbred.

 

Continue Reading

Iværksætter

Et hurtigt mobillån kan kickstarte dine drømme om iværksætteri

Published

on

Har du længe gået med tanken om at blive iværksætter, og har du længe gået med en fantastisk idé, som bare skal se livets lys? Men har du som så mange andre også svært ved at tage skridtet og springe ud i livet som iværksætter? Så skal dette være dagen, hvor du tager skeen i den anden hånd, og starter dit livs projekt som iværksætter. Du tænker måske: ”Jamen hvad med økonomien, jeg har ikke råd til at etablere et selskab, og jeg har ikke råd til at købe en hjemmeside.”, og det er lige netop derfor, at du skal læse denne artikel, for vi giver dig her muligheden for at vælge en løsning, som eliminerer den økonomiske barriere, der kan være ved opstart af en virksomhed.Lån penge igennem et mobillån til etablering af dit nye selskab og eventuelt også til din nye hjemmeside. Det er en nem og hurtig måde at skaffe kapital til at kickstarte dit eventyr som iværksætter, og du vil i løbet af ingen tid være køreklar til at realisere din fantastiske idé.

 

Gode råd til dig, som vil være iværksætter

Der findes et hav af gode råd til iværksættere, og det kan derfor til tider være yderst svært at navigere rundt i, hvilke råd der er gode, og hvilke der er knapt så gode. Derfor har vi lavet en liste med nogle råd, som vi synes er brugbare for dig, som vil prøve livet som iværksætter.

 

  1. Start altid med at bygge en MVP, før du laver den store, dyre og forkromede løsning. Mange iværksættere glemmer dette, og bygger fra start deres bud på kundernes ”ønske produkt” – ofte ender det med, at iværksætteren har bygget et produkt til sig selv. Følg udtrykket: ”build-measure-learn”.

 

  1. Få relevant feedback fra dine kunder.

 

  1. Sammensæt et team med folk, der supplerer dine manglende kompetencer.

 

  1. Husk på at bygge en virksomhed er et maraton ikke en sprint.

Continue Reading

Populært