Connect with us

Gode råd

Lær dig selv at kende: Prøv nye ting i 2019

Published

on

Der er mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende. Noget kan være at springe ud i nogle nye ting og rykke grænser. Dette kan åbne op for helt nye sider af dig selv. 

Væk med din kedelige hverdag – se verden

Rigtig mange mennesker kører sure i deres hverdag, da det ofte ser ens ud dag efter dag. Det kan ende ud i stress og sygemelding, hvis man ikke også husker at leve sit liv. Der findes mange muligheder for at prøve nye ting, men noget du kan gøre, er at se verden. 

Det behøver ikke være dyrt og på rejsepriser.dk kan du findebillige flybilletter til Malaga, som er den største by i Andalusien, også kendt som Costa del Sol. Her har du mulighed for at afslappe fuldstændigt og smage en masse vin fra de mangle vinhandler i landet. 

Det viser sig at sol og D-vitamin er utrolig vigtigt for vores krop. Ved mangel af dette øger man risikoen for knogleskørhed og kan give muskelsmerter og svage muskler. Heldigvis kan du på steder som Malaga få en masse sommer og sol med en gennemsnitlig temperatur på 18 grader. 

Ved at man kommer væk fra sit normale liv, kan man finde en masse livsglæde og lade op, så man er klar til at komme tilbage til sine faste vaner. 

Afprøvelse af nye ting flytter grænser

I livet har vi hver især personlige grænser, som kan findes, forstås og flyttes. Hvis man føler ens hverdag, ser meget ensformig ud og gerne vil skubbe sine egne grænser lidt, så findes der mange måder at gøre det på. 

Det kan være at udfordre sine forbier for højde, rå fisk eller rutsjebaner. Flere undersøgelser viser, at vi rykker os utrolig meget personligt ved at tage udfordringerne i hånden. 

Ting du bør prøve, inden du dør

Der findes mange ting, der er værd at prøve og som kan give dig et rush. Det kan være at køre i en Ferrari, skyde med et våben eller løbe et maraton. Du kan også udforske dine muligheder ved at holde dig vågen i mindst 48 timer eller se, om du kan drikke 100 forskellige øl på en måned. 

Du kan udforske din psyke ved at springe i faldskærm eller bungy jump i vanvittige landskaber og omgivelser. Noget helt vildt du kan prøve i dit liv, er at slukke for mobilen, tv’et og computeren i en uge. 

Du kan eventuelt selv lave dig en liste, hvor du skriver ting, du skal nå, inden du dør. Det kan være at skrive en bog, få en tatovering, lære et fremmedsprog eller noget helt fjerde. 

Få styr på hovedet i 2019

For rigtig mange personer, tænker de utrolig negativt om dem selv, hvorfor det kan være en god ide at få styr på tankerne. Det findes der metoder til. Med mindfulness kan man lære at kontrollere sine tanker, så de negative tanker ikke fylder lige så meget. Håber disse ideer gav dig mod på at prøve noget nyt i 2019.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Derfor skal du ikke gå på kompromis med bådudstyr

Published

on

Bådudstyr er en essentiel ting på vandet, men det dækker over mere end det, der er lovpligtigt på en båd. Det omtaler også redningsveste, som er praktiske på joller, og småting, du kan bruge til vandsport som paddelboard og surfing.

Hvis du vil have ordentligt udstyr til vandsport og sejlads til en god pris, så læs med her.

Bådudstyr og sikkerhed til en god pris

Man kan ikke sætte en pris på sikkerhed, og derfor bør du aldrig tage det første og det billigste, når du kigger på bådudstyr. Sørg for at gøre dit forarbejde og køb fra ordentlige sider, der ved, hvad de snakker om.

Det kan for eksempel være sider som marineudstyr.dk, hvor du finder en masse udstyr af høj kvalitet til både og sejlads. Du får en god pris og er samtidig sikker på, at udstyret er i den bedst mulige stand. Bådudstyr er helt bogstaveligt designet og beregnet til at redde liv, så prisen er værd at betale næsten uanset hvad.

Bestemte mærker kan selvfølgelig skubbe prisen op, og derfor er det godt at undersøge for dig selv, hvad andre anbefaler. Find gerne tests og anmeldelser på nettet, både fra eksperter og forbrugere, så du kan træffe det bedste og mest sikre valg.

Opbevaring af udstyr

Du skal selvfølgelig også huske at opbevare bådudstyr forsvarligt. Det skal ikke kunne fryse eller mugne, og det er vigtigt at tjekke det hver gang du tager ud – også selvom du var ad sted dagen inden. Dyr kan være kommet til det, eller der kan være opstået huller eller lækager på sidste tur, du ikke bemærkede før.

Ordentlig sikkerhed tager tid, og det er værd at være kræsen og detaljeorienteret, når det handler om færdsel på vandet – uanset hvilken slags fartøj.

Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Populært