Connect with us

Kontor

Sådan optimerer du kontoret

Published

on

Rigtig meget af vores arbejde foregår i dag over internettet. Ligegyldigt om vi sælger aktier eller skriver rapporter, så kan man ofte komme rigtig langt med en god computer og en hurtig internetforbindelse. Men selvom arbejdspladsen i højeste grad er blevet digital, er det stadig nødvendigt at have et godt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til effektivitet og nytænkning. Det kan langt hen ad vejen opnås ved at have godt styr på kontoret.

Vælg dine møbler med omhu

Når man bruger mange timer hver dag på skrivebordsarbejde, er det utroligt vigtigt at have komfortable møbler. Der skal være plads til at kunne læne sig tilbage en gang imellem og strække nakken, så man undgår smerter. Sørg derfor for at vælge nogle kontorstole i god kvalitet, så man kan sidde godt på dem i lange stræk ad gangen. Hvis man gerne vil skubbe kontoret en ekstra tand i retning af det gode arbejdsmiljø, kan man også overveje at indkøbe et par sofaer eller lænestole. Selvom det kan virke mærkeligt med så komfortable møbler på en arbejdsplads, så kan det være rigtig rart for medarbejderne at have mulighed for at opholde sig andre steder end bag skrivebordet. Det kan give et lille afbræk fra rutinen og styrke energiniveauet.

Vær opmærksom på det æstetiske

Et kontor er mere end en computer og en god skrivebordsstol. Det er også noget, man kigger på hver dag, og som derfor meget gerne skal se pænt ud. Møbelstof kan for eksempel være en mulighed for at gøre kontoret ekstra lækkert. Nogle gange kan man næsten indrette sig til en bedre arbejdsmoral. Møbelstof er slidstærkt og især møbelstof med uld, så det vil kunne holde i mange år. Det giver også masser af muligheder for at tilpasse kontoret til ens egen unikke smag og stil, så man virkelig kan føle sig godt tilpas.

Continue Reading

Kontor

Opnå en øget effektivisering i din virksomhed

Published

on

Alle virksomheder har en ambition om at have en så effektiv hverdag som mulig. Det er nemlig ofte vejen til succes. Men hvordan skaber man så en effektiv hverdag som virksomhed – og ikke bare kort sigt, men på lang sigt? Vi befinder os i en tid, hvor der konstant udvikles nye elektroniske systemer, som alle sammen har til formål at gøre tingene lettere for dig og din virksomhed. Det kan derfor også være svært at udvælge det rette system til netop dig og din virksomhed.

Dynamics 365 – et system der med garanti øger effektiviteten

Hvis du og din virksomhed er på udkig efter et elektronisk system, der kan opfylde jeres ambition om en mere effektiv hverdag, så bør I læse med her! Microsofts nyeste system inden for forretningssoftware, Dynamics 365 Buisness Central, er nemlig et system, som øger effektiviteten i virksomheder, fordi det samler økonomi, salg, service og drift ét sted. Læs mere om Dynamics 365 her.

Dette system gør alting lettere i jeres virksomhed, fordi al data smeltes sammen og bliver samlet ét sted. Derfor har alle medarbejdere altid adgang til al data, og det er uafhængigt af, hvilken app og device informationen kommer fra. Ligeledes kan Dynamics 365 både anvendes på alle mobile enheder samt på henholdsvis bærbare og stationære computere. Og netop derfor vil din virksomhed få en effektiviseret hverdag, eftersom alle medarbejdere kan arbejde hvor som helst og når som helst.

En anden fordel ved Dynamics 365 er, at du selv kan sammensætte din løsning ved at vælge præcis de apps, der passer til virksomheden. Og ikke nok med det så kan du også ændre og tilføje apps løbende, så det hele tiden tilpasses din virksomhed.

Så hvis din virksomhed mangler et nyt elektronisk system, der kan skabe en effektiviseret hverdag, så er Dynamics 365 den rette løsning!

Continue Reading

Kontor

Slip for selv at stå med kost og spand

Published

on

At være effektiv kan godt være en rodet affære. Hvor der arbejdes, der spildes. Det gælder for alle arbejdspladser i landet, at hvor der er produktivitet, bliver der også beskidt. Det behøver ikke være, at det ligner en losseplads, men gulvet kommer hurtigt til at trænge til en omgang. Overfladerne får måske kaffepletter og kunne godt trænge til en våd klud og en kærlig hånd. Derudover samler støv sig hurtigt, og det er ikke et godt arbejdsmiljø. Du har ikke tid til selv at stå med både rengøring og arbejdet. Det ville blive lange arbejdsdage. Men områderne i din virksomhed kan stadig blive holdt rene gennem erhvervsrengøring. Uanset hvor du har din base, for du kan få erhvervsrengøring i hele Danmark.

Skræddersyet tilbud til dig og dit område

Forskellige virksomheder har forskellige behov. Arbejdspladser er lige så forskellige som dem, der arbejder der. Et kontor trænger måske ikke til så gennemgående rengøring af gulvet, men overfladerne bliver tit plettet til med kaffe fra tørstigt personale. Samtidig er der andre virksomheder, som oplever, at gulvet går fra rent til mudret meget hurtigt. Det er vigtigt, at du får erhvervsrengøring, som passer til dine lokalers behov. Hvis du har brug for, at overfladerne får en ordentlig omgang tit, eller det er gulvet, der kræver, kan du få det tilpasset.

Du ved, at det er i orden

Den allerstørste bonus ved erhvervsrengøring i hele Danmark er, at du har en sikkerhed. Den består i, at det er fagpersonale, som har meget erfaring. De er hurtige og utroligt træfsikre, når de svinger med støvsugeren. Det giver dig en ren atmosfære på din arbejdsplads, uden at du selv skal stå til de lange nattetimer hver dag. En ren arbejdsplads er nødvendig for, at dig og dine medarbejdere trives. Den rene arbejdsplads får du gennem erhvervsrengøring i hele Danmark.

Continue Reading

Kontor

Hvilket gulv skal jeg vælge til mit kontor?

Published

on

Skal du til at etablere et kontor til dig og dine ansatte? Der er sikkert mange overvejelser, der skal gøres, og du skal også overveje, hvilket gulv du vil have på kontoret. Det kan være svært at vide, hvilket gulv som er bedst at vælge til et kontor. Med denne guide bliver du trygt hjulpet igennem processen med at vælge gulv. Herunder får du nemlig nogle gode råd, og vigtige overvejelser du skal gøre dig, inden du træffer den endelige beslutning.

Et slidstærkt men præsentabelt gulv

Du vil helt sikkert gerne have et flot og præsentabelt gulv på kontoret. Dine ansatte og virksomhedens gæster skal gerne føle, at kontoret er et indbydende rum.
Et kontor er et sted med masser af liv, og derfor skal gulvet også være holdbart samtidig med, at det gør rummet indbydende. Et trægulv er et flot og elegant valg, men kræver også en del pleje og er knap så slidstærkt. Derfor kan et laminatgulv fra flottegulve.dk være den helt rette løsning for dig.

Et laminatgulv er nemlig meget slidstærkt og kræver ikke nær så meget pleje som et trægulv. Det er derfor ideelt at bruge laminatgulv på arealer, hvor gulvet nemt slides som f.eks. på et kontor når de ansatte flere gange dagligt går frem og tilbage over gulvet. Fordelen ved et laminatgulv er gulvets trægulvslignende udseende. Med et laminatgulv får du derfor et flot gulv men slipper for at skulle vedligeholde gulvet med slibning, lakering o. lign., så du blot kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vælg den rigtige type laminatgulv

Der findes mange forskellige typer af laminatgulve, og hos flottegulve.dk finder du et stort udvalg. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Laminatgulv plank: Her har gulvet lange, brede træbrædder, hvilket giver et elegant udseende til rummet. Til denne type gulv er egetræ mest anvendt, og du kan selv bestemme, om det skal være højglans eller mat.  
  • Laminatgulv parket: Ved denne gulvtype består gulvets brædder af smalle træstave. Alt efter om du vælger et sildebensparket eller et 2-stavs parketgulv, kan træstavene have forskellige længder.
  • Laminat skibsplank: Imellem træbrædderne er der en gummifuge, som får gulvet til at ligne et skibsdæk. Farven på fugerne mellem brædderne bestemmer du selv, ligesom du selv kan vælge, hvilken farvetone du ønsker plankerne i.

Find den træsort som passer til dit kontor

Med de mange valgmuligheder indenfor laminatgulve, kan du helt sikkert finde et gulv som passer til din smag. Hvilken træsort du ønsker laminatgulvet i, kan du også selv vælge. Der bruges blandt andet eg, bøg og ask til laminatgulvene. Træsorten findes i mange varianter med forskellige farvetoner. Overvej derfor om du ønsker et gulv i en mørkere nuance eller et lyst gulv. Er kontoret et mørkt rum kan det være en fordel at vælge et lyst gulv for at give rummet mere lys. Er det derimod et kontor med meget lysindfald, kan det være elegant at give rummet et gulv i en mørkere farvetone. 

Continue Reading

Populært