Connect with us

Kontor

Skab optimale arbejdsvilkår på hjemmekontoret

Published

on

Annoncør: gardinunivers.dk

De flest danskere er nok blevet rimeligt bekendte med hjemmearbejde i løbet af det seneste år. Og selvom mange arbejdspladser er åbnet igen, så er der stadig en række danskere, som ikke er tilbage på jobbet på fuld tid. Hjemmearbejdet fortsætter altså lidt endnu, og derfor er det vigtigt at sørge for, at skabe de bedst mulige vilkår på hjemmekontoret. På den måde kan du gøre arbejdstiden i hjemmet mere produktiv, og det gør typisk også arbejdsglæden større. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan skabe de optimale arbejdsvilkår på hjemmekontoret.

Kontor overalt

Det er vigtigt at slå fast, at du bestemt ikke behøver at indrette et helt rum som hjemmekontor. Mange gange er et lille hjørne af stuen nok, og derfor kan man få et effektivt kontor op at køre i selv den mindste lejlighed. Det vigtigste er, at man skaber nogle vilkår, som er optimale for at få noget arbejde fra hånden. Du kan for eksempel overveje at få lavet nogle gardiner på mål, så du er helt sikker på, at de passer til dine vinduer. Det er nemlig ikke rart at få solen i øjnene, når man arbejder, så gode gardiner er meget vigtige. Du kan læse mere om gardiner på denne hjemmeside.

Elektronik

Elektronik er en uundværlig del af mange danskeres arbejdsdag, og det har især vist sig brugbart under pandemien, hvor mange arbejdsopgaver heldigvis har kunnet varetages hjemmefra. Men der er imidlertid også ulemper ved at have så meget elektronik omkring sig, mens man arbejder. Internettet kan nemlig bruges til mange forskellige ting, og ofte kan streaming og sociale medier friste. Hvis du har problemer med at holde koncentrationen, kan det derfor være en rigtig god idé at købe en tjeneste, som kan afspærre de distraherende hjemmesider i bestemte tidsrum.

Kontorstol og skrivebord

Noget af det vigtigste ved hjemmekontoret er selvfølgelig, at man kan sidde godt og komfortabelt gennem hele arbejdsdagen. Derfor kan det være en god idé at sørge for at få fat i en ordentlig kontorstol og et godt skrivebord. Stolen skal gerne kunne støtte både ryg og arme, og så er det en fordel, hvis den har hjul. I forhold til skrivebordet kan du overveje at købe et, som kan hæves og sænkes. På den måde kan du nemt ændre arbejdsposition i løbet af dagen, så din krop ikke bliver træt.

Continue Reading

Kontor

Sådan gør du din arbejdsdag lidt bedre for dig selv

Published

on

Der er rigtig mange af os, som bruger en rigtig stor del af vores liv på vores arbejde, og det kan der være mange gode grunde til. For det første skal der jo gerne nogle penge i hus, og for det andet kan en arbejdsplads sagtens være et sted, hvor man udvikler sig selv og hele tiden forsøger at skabe et bedre liv for sig selv og verden omkring en. Men for at det skal ende sådan, er det vigtigt, at man forstår, hvordan man selv kan tage sagen i egen hånd og forsøge at skabe en bedre og sundere arbejdsdag for sig selv. Det kan du læse mere om her.

Gode møbler er ikke til at komme uden om

Noget af det, der for alvor kan skabe problemer for mange mennesker, er, at man sidder ned i så mange timer om dagen. Og når man sidder ned på en dårlig stol eller ved et for højt bord, kan det sætte sig steder i kroppen, så man ikke rigtig kan nyde at være på arbejde. Det er derfor altafgørende, at man vælger de bedste møbler, sådan at man kan indrette sig bedst muligt på sin arbejdsplads. Til lige netop det er et hæve sænkebord et oplagt valg, da du selv kan få lov til at bestemme, hvordan du vil sidde.

Sørg for at få presset lidt motion ind i dagligdagen

Udover at vi er alt for stillesiddende, og altså sidder dårligt, så er der også et andet problem i forlængelse deraf. Vi bevæger os ganske enkelt ikke nok, og det kan ende med at gå ud over både humør og ens produktivitet på arbejdspladsen. Lige netop af den grund kan det være en rigtig god idé at forsøge at få presset lidt motion ind i hverdagen. Dette kan gøres på rigtig mange forskellige måder, så det handler om at finde en måde, der passer til dig. Du kan for eksempel gå en tur i middagspausen eller noget lignende.

Lav en madpakke hjemmefra

Det er nemt at spise usundt, hvis man har en buffet på arbejdspladsen, hvor man bare kan tage for sig. Men hvis man laver en madpakke hjemmefra, hvor man altså selv bestemmer, hvad man tager med, er det en god måde at få lidt sundere mad ind i hverdagen, og derfor kunne det bestemt være værd at overveje.

Continue Reading

Kontor

Udnyt din smartphones muligheder

Published

on

Vi lever i en tid, hvor der hele tiden kommer nye opdateringer og muligheder i forhold til smartphones – og generelt teknologi. Det betyder, at de forskellige smartphones giver dig mulighed for at benytte nogle forskellige funktioner, som var forbeholdt andre teknologier i fortiden. Dette er noget, som du vil blive klogere på i de nedenstående afsnit, hvor du ligeledes vil blive præsenteret for, hvorfor en mobilholder en den perfekte løsning, hvis du ofte er på farten.

En alt-i-en maskine

En moderne smartphone er stort set den eneste maskine, der besidder alle de funktioner, som vi skal bruge i dagligdagen. Det er en kalender, en GPS, et kamera, en søgemaskine og en masse andre ting. Det har betydet, at mange af disse ovenstående funktioner har erstattet eksisterende teknologier, som ikke i så høj grad bliver brugt længere, fordi smartphones er blevet så moderne og populære.

GPS som funktion

Forskellige smartphones GPS funktioner har længe været det foretrukne valg, når man er på farten. GPS’er på smartphones er altid opdateret og kan i den sammenhæng alarmere dig, hvis der er noget, som du skal være opmærksom på. Mange ældre GPS-modeller skal opdateres manuelt, hvorfor den ikke har samme grad af sikkerhed som en smartphones GPS.

Når du benytter GPS funktionen på din smartphone, er det selvfølgelig en god idé, at du har placeret din smartphone et sted, som ikke forstyrrer din kørsel. Det er her, at en mobilholder kommer ind i billedet. En mobilholder giver dig muligheden for at placere din smartphone således, at den passer perfekt til dig og dine behov. Mobilholderen er også aktuel, hvis du skal snakke i telefon, når du kører bil. Mobilholderen er et godt valg, hvis:

  • du ofte er på farten

  • du ofte anvender din GPS

  • du taler meget i telefon

  • du ikke vil gå på kompromis

Continue Reading

Kontor

Inspiration til en praktisk indretning af hjemmekontoret

Published

on

Det er virkelig rart at have et hjemmekontor, hvis du ofte arbejder hjemmefra. Med et hjemmekontor får du mulighed for at trække dig lidt tilbage og koncentrere dig fuldt ud, når arbejdet kalder. Skal du i gang med at indrette dit hjemmekontor, så er det især vigtigt at tænke i praktiske baner, hvilket du kan læse meget mere om her.

Skab orden og overblik med en opslagstavle

Synes du, det er svært at koncentrere dig, når du arbejder hjemmefra? Du er langt fra den eneste. Det skyldes, at der er langt mere frihed og selvstændighed forbundet med at arbejde hjemmefra. Du står nemlig selv for at holde dig beskæftiget med arbejde og bevare overblikket. Heldigvis kan du gøre det nemt at danne overblik og holde koncentrationen oppe ved at investere i en praktisk og smart opslagstavle til dit hjemmekontor. Den kan være med til at skabe orden og holde styr på vigtige deadlines, noter og betydningsfulde dokumenter.

Glem ikke skraldespanden

En affaldsspand er et praktisk must-have til dit hjemmekontor. Har du endnu ikke en, så er det altså på tide at købe en. På den måde undgår du nemlig, at der flyder med sammenkrøllede papirer rundt omkring på skrivebordet og på gulvet.

Det er en god idé at placere skraldespanden der, hvor du arbejder, så den altid er tæt på dig. Desuden findes der et stort udvalg af simple skraldespande, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt skraldespanden passer ind i kontorindretningen.

Beskyt dit gulv med et stoleunderlag

Bruger du mange timer om dagen på at sidde i din kontorstol? Så kan det være smart at investere i et praktisk stoleunderlag, der kan ligges under din kontorstol. Med et stoleunderlag undgår du ridser i gulvet og unødig støj fra kontorstolen. Du kan altså holde rummet pænt i længere tid, end hvis du undlader et underlag.

Continue Reading

Populært