Connect with us

Udstyr

Sådan vælger du det rigtige mobilcover

Published

on

Derfor har du brug for et cover

Smartphones er efterhånden blevet et helt centralt værktøj i de flestes dagligdag. Hvad enten du er typen der hele tiden er online og holder dig opdateret på sociale medier eller typen der mere bruger telefonen i ny og næ, smartphonen er med al sandsynlighed et fast indslag i din hverdag. Med denne brug kommer også behovet for ekstra beskyttelse. Smartphonens slanke design med en stor og sårbar glasskærm, er ikke lavet til at kunne modstå alt man kan udsætte den for.

Derfor er et mobilcover en smart investering. Et mobilcover er den letteste og mest effektive måde at beskytte sin telefon på i hverdagen. Samtidig er det en mulighed for at skille sig ud og give telefonen et mere personligt præg. Mobilcovers kommer i mange varianter, og det er værd at overveje både funktionalitet, covertype og design når du vælger hvilket mobilcover der passer til lige præcis dine behov.

Bagsidecoveret – det klassiske valg

Den nok mest normale coverløsning er det efterhånden klassiske cover der beskytter bagsiden af telefonen. Denne type covers kommer i mange forskellige designs, og der er dermed mange muligheder for at få et mere unikt cover. Er man til et mere klassisk look kan et cover i for eksempel læder være en mulighed mens plastikcovers giver muligheder for et flashy farvevalg. Også tryk kan komme på covers, så hvis telefonen gerne skal vise din kærlighed til yndlingsfodboldklubben eller favoritmusikeren er der også mulighed for dette.

En ting der dog er vigtig at have for øje, er om coveret yder nok beskyttelse til skærmen. Selvom coveret ikke dækker skærmen, skal det gerne stikke lidt udover så det kan afværge de fleste fald. Desuden er grebet om coveret også vigtigt. Er coveret for glat kan det nemt tabes, og selv de bedste mobilcovers kan ikke garantere en total beskyttelse mod skader, særligt på skærmen. Det kan derfor være en god idé, at man i stedet går efter et mobilcover med flersidet beskyttelse af din mobiltelefon.

Ekstra beskyttelse og ekstra muligheder

Ønsker man en større grad af beskyttelse plus nogle ekstra muligheder, kan det være en ide at overveje et cover der også dækker skærmen. Dette vil typisk være et etui med en flap der beskytter skærmen når telefonen ikke er i brug. På denne måde er telefonen beskyttet på begge sider, og vil dermed have større chance for at overleve et fald eller andre skader uden ridser og revner i skærmen.

Et sådant etui giver også flere nye muligheder. I mange covers med flap foran, har lommer i flappen til diverse kort og pengesedler. På den måde kan coveret have dobbeltfunktion som både cover og kortholder. Man kan også tage skridtet helt ud og købe et cover med rum for mønter og andet, og dermed have pung og telefon samlet i én. En sidste fordel ved disse covers er at flappen ofte også giver mulighed for at lade telefonen stå oprejst. Så om du skal se seneste afsnit af yndlingsserien eller tage et billede med selvudløser behøver du ikke bakse rundt med at få telefonen til at stå op. Coveret klarer det for dig.

Særlige covers til særlige behov

Udover disse mere normale covers findes der også mobilcovers til mere specielle behov. Firmaet Haweel laver for eksempel et cover der er vandtæt helt ned til 40 meters dybde. Et sådant cover vil nok ikke være ideelt til hverdagsbrug, men vil give muligheder for at bruge ens telefon på helt nye måder. Hvad enten det er at benytte den under vandet ved snorkling eller dykning, eller blot som ekstra sikkerhed ombord på en båd, ved forskellige aktiviteter i nærheden af vand eller en dag på stranden. Uanset hvad, er mulighederne utallige med det rigtige mobilcover.

Continue Reading

Udstyr

Sådan forlænger du levetiden på din seng

Published

on

Søvn er alfa og omega, for at vi kan fungere og få vores hverdag til at hænge sammen. Derfor er det vigtigt at prioritere din søvn, og det kan faktisk ses som en form for investering, der vil give dig mere overskud i hverdagen.

Kvaliteten af vores seng har betydning for kvaliteten af vores søvn, og derfor er det vigtigt at vælge en seng i høj kvalitet. Gode senge er dog tit ret dyre, men heldigvis kan du forlænge levetiden på dem, så der går lang tid, før du igen skal investere i en ny, god seng.

En rullemadras giver beskyttelse

Jo bedre du passer på din seng, jo længere tid vil den holde. Derfor er det en god idé at gøre en indsats for at beskytte sengen så godt som muligt. Dette kan for eksempel gøres ved hjælp af en rullemadras, der nemlig kan beskytte din emma madras eller topmadras mod snavs og sved.

Rullemadrassen kan nemt tages af og vaskes, så du altid kan holde den ren og lækker.

Find frem til den rette rullemadras

Der findes flere former for rullemadrasser, og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Vælg en rullemadras i naturmaterialer, hvis du gerne vil have en rullemadras i høj kvalitet, der giver din madras den optimale beskyttelse, så den kan holde i flere år.

Om du er mest til et naturmateriale som bomuld eller som bambus, er helt op til dig at afgøre, og begge løsninger kan være fordelagtige alt afhængigt af dine individuelle præferencer.

Undersøg markedet

Hvis en rullemadras lyder som noget for dig, kan du med fordel undersøge udvalget og finde frem til den helt rigtige. Rullemadrasserne fås til fornuftige priser, hvor de fleste kan være med, og det er på den vis en budgetvenlig måde at beskytte din seng på.

Continue Reading

Udstyr

Sådan vælger du den rigtige elevationsseng

Published

on

Flere og flere vælger at erstatte den traditionelle seng med en elevationsseng. Elevationssengen udmærker sig ved at kunne indstilles præcist efter dine ønsker, og det giver ekstra-god sovekomfort, ligesom der medfølger en række andre fordele, hvis du investerer i en elevationsseng. Der er dog rigtigt mange forskellige elevationssenge på markedet, og det kan være svært at finde hoved og hale i den store jungle af senge. Denne guide er derfor sammensat for at hjælpe dig med at orientere dig på markedet. Læs med, og find tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en elevationsseng.

Sengens størrelse

En af de første ting, du skal tage stilling til, når du køber en seng, er sengens størrelse. Den optimale størrelse afhænger primært af, hvor mange personer, der skal sove i sengen, men også rummets størrelse spiller en rolle. En tommelfingerregel siger, at en seng til to personer gerne skal være minimum 180 cm. Hvis sengen er beregnet til en voksen og et barn, kan man vælge en halvanden mands seng på 140 cm. Er det kun dig selv, der skal sove i sengen, er det som regel nok med en sengebredde på 90 cm.

Antallet af komfortzoner

Sengens vigtigste funktion er naturligvis at sikre, at du ligger godt om natten. Dårlig komfort medfører ofte en dårlig og afbrudt nattesøvn, og en dårlig nattesøvn kan være meget alvorlig for dit helbred. For at sikre en god nattesøvn er de fleste elevationssenge inddelt i enten fem eller syv såkaldte komfortzoner. Komfortzoner er områder af madrassen, der er særligt faste. Forskellige dele af din krop vil nemlig synke mere ned end andre, og for at sikre, at rygsøjlen altid ligger vandret, har madrassen derfor brug for forskellige hårdheder. Antallet af komfortzoner afhænger af dine behov. Også dit budget spiller imidlertid en rolle, da de syv-zonede elevationssenge typisk er lidt dyrere end de fem-zonede.

Fasthed

Et meget vigtigt aspekt af sengen er dens fasthed, og det er meget vigtigt, at du vælger en seng med den rette fasthed. Den optimale fasthed afhænger dels af din vægt og dels af dine personlige præferencer. Som tommelfingerregel bør du vælge en medium fast madras, hvis du vejer under 75 kg. Vejer du over 75 kg., vil du naturligt synke længere ned i sengen, og for at kompensere for det, bør du vælge en fast seng. Nogle elevationssenge fremstilles også med en ekstrafast fasthed, som du kan vælge, hvis du er tung eller foretrækker en meget hård seng.

I forbindelse med sengens fasthed er det desuden værd at nævne, at man ofte skal vælge en fastere seng, end man tror. Dette gør sig særligt gældende, hvis man kun har kort tid til at prøve sengen i butikken. Prøver man kun sengen i kort tid, vil de bløde senge nemlig virke mere komfortable end de fastere modeller. For ikke at blive snydt af dette fænomen bør du afsætte rigtigt god tid til at prøve forskellige elevationssenge, inden du køber. Det er også altid en god idé at spørge de ansatte i butikken, som er uddannet til at kunne svare på dine spørgsmål om bl.a. fasthed.

Sengens motor

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at vælge en seng med en kvalitetsmotor. Dette er særligt vigtigt, hvis du bruger hæve-sænkefunktionen meget. Motoren skal både være stærk og holdbar, således at sengen ikke mister sin evne til at hæve og sænke fodende og hovedgærde efter kort tid. Det kan naturligvis være svært at vurdere, om sengens motor er god ved bare at kigge på sengen og prøve den et par gange. Et godt råd i den sammenhæng er at vælge motorer af velrenommerede mærker og eventuelt søge hjælp og vejledning i butikken.

Nu hvor du ved hvad du skal kigge efter, når du vælger en elevationsseng, så er du parat til at tage et kig på det store udvalg. Hos Møblér kan du f.eks. finde elevationssenge fra kendte mærker så som ZensiZone, Jensen, Dunlopillo, Auping og mange andre.

Continue Reading

Udstyr

Klæd dig ordentligt på til jagt

Published

on

Der er mange, som har en stor kærlighed til det at tage på jagt, da det er en fed og spændende måde at komme ud i naturen på.

Når det gælder jagt, spiller udstyr en vigtig rolle. Hvis du virkelig vil have succes med din jagt og forstørre chancen for at nedlægge det ønskede bytte, er det dermed vigtigt at prioritere udstyret. Det betyder, at du må sørge for alt lige fra et godt gevær til noget jagttøj i høj kvalitet.

Her finder du funktionelt og slidstærkt jagttøj

Der findes flere producenter af jagttøj, og det kan derfor være svært at danne sig et ordentligt overblik og at finde hoved og hale i de mange muligheder. Det er nemlig ikke den samme kvalitet, du kan forvente hos de forskellige producenter.

Hvis du er interesseret i at finde en producent af jagttøj i høj kvalitet, kan du med fordel overveje Deerhunter. Her er der tale om jagttøj, der er slidstærkt og funktionelt, og som derfor kan holde til mange timers jagt.

Et enormt udvalg af jagttøj

En af grundene til at overveje at vælge dit jagttøj fra Deerhunter er, at der er et enormt udvalg. Det betyder, at der er plads til, at du kan være kræsen og selektiv, og at du ikke behøver at gå på kompromis med noget.

Du finder bl.a. tøj i følgende kategorier fra Deerhunter:

  • Bukser

  • Veste

  • Jakker

  • Handsker

  • Sokker

  • T-shirts

Der er dermed jagttøj til al slags vejr og til enhver jagtsituation. Det er muligt at finde jagttøj i camouflageprint, der gør, at du kan gå i ét med naturen. Derudover er der både tøj til mænd og til kvinder, så alle har mulighed for at tage på jagt.

Du kan med fordel selv tage et kig i udvalget og se, om der er noget for dig.

Continue Reading

Populært