Connect with us

Gode råd

Guide: Sådan finder du det billigste kviklån

Published

on

Hvis du har et ønske om at låne penge på nettet, så har du garanteret også et ønske om at sikre, at det sker til den bedst mulige pris. I og med, at du kan finde flere hundrede lån på nettet, så er det nemmere sagt end gjort, at skulle udvælge det bedste kviklån. Derfor er det også yderst vigtigt, at dit lån vælges med tålmodighed og med stor omhu.

I mange tilfælde ender et kviklån kun med at være dyrt, hvis ikke du har fokus på at vælge det med omhu. Dertil skal det også gøres klart, at du ikke blot kan kigge på ÅOP og vælge med udgangspunkt i dette tal. Det er der mange, der tror, men det er ikke tilfældet. ÅOP beregnes på årligt basis og virker derfor højere på lån, der har en kort løbetid.

Hvis du har et ønske om, at kunne sammenligne forskellige lån på baggrund af ÅOP, så er det vigtigt, at du kun vælger lån, der har den samme løbetid og det samme lånebeløb. Hvis ikke dette er tilfældet, så kan du ikke være sikker på, at du faktisk får det billigste lån ved at vælge den laveste ÅOP. Skal du finde et godt kviklån, så bør du følge følgende trin.

Hvordan finder jeg det bedste kviklån?

Det bedste kviklån er ikke nemt at finde. Både fordi, der ikke altid er sammenhæng mellem bedst og billigst. Det er i høj grad noget, der handler om, hvad du selv har af præferencer. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst kan bære dig ad med at finde et billigt kviklån, så er det vigtigt, at du både har et godt overblik og sammenligner iht. disse trin:

  1. Det første, du skal gøre er, at skabe et godt overblik. Det kan du gøre på flere måder. Det er dog nemmest, at du bruger en låneportal til dette. Det sikrer, at du på blot et par minutter kan skabe et godt overblik over en stor del af de lån, du kan finde på markedet. Det kan du bl.a. få hjælp til at gøre på https://strakspenge.dk/.
  2. Når du har skabt dig et godt overblik, så ved du også hvilke låneselskaber, der typisk befinder sig i den dyre del af skalaen. Derfor er det en god idé, at du holder dig fra disse, når du skal hente tilbud ind. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være store forskelle på priserne på deres listepriser og dit endelige tilbud.
  3. Efter at have modtaget disse tilbud, så er næste skridt at lave en grundig sammenligning af disse. Der er flere aspekter, der skal være i fokus på dette punkt, men det er dog særligt ÅOP, der skal være fokus på. Når du låner penge, så skal du gerne sikre, at renter og gebyrer er lavest mulige, så du ikke betaler i dyre dommer.
  4. Med udgangspunkt i din sammenligning skal du til sidst udvælge det bedste tilbud. Det er ikke altid, at det er det billigste, der er bedst. Det kan f.eks. være, at du har fået et tilbud, der er en kende dyrere, der giver dig flere muligheder i forhold til afdragsfrihed, sammensætning af lånene, forskelligartede afdrag og deslige.

Vær sikker på, at du faktisk ønsker at låne

Inden du giver dig i kast med at låne penge, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at overveje meget nøje, om du reelt set har lyst til at låne. Det er hverken gratis eller billigt, og derfor er det også en stor økonomisk forpligtelse, at skulle optage et lån – særligt hvis det blot er planen, at de lånte penge skal bruges til forbrug.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Gode råd

Sådan får du en sundere hud

Published

on

Der er godt nok mange måder at være sund på. Måske er der også allerede mange ting, du gør for din egen sundhed. Derfor er det heller ikke sikkert, at du ligefrem er på udkig efter endnu en ting. Men der kan være flere gode grunde til at passe lige lidt bedre på din hud. Huden er nemlig kroppens største organ, og den bliver ikke udsat for lidt i løbet af livet. Så vis den lidt omsorg, læs med her, og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

Plej eventuelle problemer korrekt

Huden bliver som sagt udsat for lidt af hvert. Selv hvis du har hudproblemer, så kan det være svært at skåne den. Derfor er det vigtigt, at du plejer den ekstra godt og korrekt.

Psoriasis er eksempelvis en arvelig sygdom, der ofte giver problemer med huden. Det kan være både besværligt og smertefuldt at leve med. Du kan dog lindre tilstanden i huden ved at bruge cremer, der er særligt udviklet til formålet.

Også andre, mindre hudproblemer, som for eksempel eksem eller akne kan behandles eller lindres med den rette hudpleje. Det kan altså være med til at gøre tilstanden mere udholdelig i hverdagen. I visse tilfælde kan den også helt forsvinde.

Pas på din hud

Udover det du måske ville gøre for hudlidelser, så er det også vigtigt, at du gør noget for hudens generelle sundhed.

Din hud kan for eksempel have behov for ekstra fugt, særligt i tørre perioder. Derfor kan en god fugtighedscreme være god at have.

Hvis du vil passe godt på din hud i sommerhalvåret, så må du heller ikke glemme solcreme. Det kan for det første beskytte dig mod solen, så du ikke bliver forbrændt. Dernæst kan det også beskytte mod mere farlige sygdomme, der kan udvikle sig, så som hudkræft.

Continue Reading

Populært