Connect with us

Diverse

Skab gode vaner på arbejdspladsen

Published

on

Som virksomhedsejer er du højst sandsynlig altid interesseret i glade medarbejdere og god stemning på arbejdspladsen. Hvis du er interesseret i bedre sammenhold og god stemning på arbejdet, er der nogle forskellige vaner, der er gode at få implementeret. Det gælder både større og mindre vaner. Fælles for dem er, at det bliver federe for både dig og dine ansatte at komme på arbejde hver dag.

Få oplevelser sammen

Hvis du gerne vil være ekstra god ved dine ansatte, så giv dem mulighed for at få en oplevelse sammen. En klassisk løsning kunne være at holde en stor firmafest, hvor I får mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde. Dog kunne du også arrangere noget anderledes som f.eks. en tur til København, hvor I tager sammen i Tivoli. Hvis I har brug for overnatning, kan du finde billig overnatning i København her.

Frugtskål og kageordning

Hvis du vil implementere en anden lidt mere lettilgængelig vane, kunne du sørge for, at der altid står en frugtskål fremme og/eller, at I laver en kageordning. Det vil være en lille ekstra glæde for dine ansatte i hverdagen, som næsten intet kræver af dig.

Tal sammen på kryds og tværs

Ofte snakker man med den samme gruppe mennesker, når man er på arbejde, fordi man f.eks. har samme type opgave i den daglige arbejdsgang. Men faktisk kan det være rart også at kende nogle af dem fra de andre afdelinger. En gang imellem kunne du sørge for, at I samles alle sammen og får drøftet nogle forskellige ting. Det behøver ikke være specielt vigtige ting. Fortæl hinanden om, hvad I hver især går og arbejder på for tiden, og hvordan det går med det. På den måde vil I få en bedre forståelse for hinanden, og for hvordan tingene hænger sammen i det store perspektiv.

Continue Reading

Diverse

Skab åndehuller i en travl hverdag med puslespil

Published

on

Et billede af et stresset Danmark tegner sig, når man kigger på undersøgelser, der omhandler danskernes mentale helbred. Cirka 15% af de danske arbejdstagere føler sig stressede ofte eller hele tiden viser en undersøgelse foretaget af Det nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Derfor er sandsynligheden for, at du kender en, der skulle være ramt af stress, overvældende stor. Det kunne være en ven, et familiemedlem, en købmand, ja, måske endda dig selv. Hvis du skulle befinde dig i en situation, hvor du har svært ved at overskue hverdagen, så er det vigtigt, at du søger noget hjælp. Samtidig er det også vigtigt, at du giver dig selv noget plads til at komme helt ned i gear – Måske ved at lave et puslespil.

Find puslespillet frem og lad roen sænke sig

Når tankerne kører i ring, og du aldrig helt virker til at kunne finde ro, så kan du forsøge at ligge et puslespil. Det er enkel underholdning, men det kan holde hjernen beskæftiget, når den kredser om de samme emner igen og igen. Lav en kop te, tag, de bløde hjemmesko på og sæt dig og lad roen sænke sig. Der findes puslespil for alle aldre, i alle farver og med vidt forskellige antal brikker. Du kan helt sikkert også finde et, der passer til lige netop dig og dine behov.

Brug puslespillet til at starte en samtale

Når man er stresset, kan det være svært at overskue andre mennesker, og isolation kan derfor blive en rigtig skidt følgesvend. Men med et puslespil ved hånden, kan det nogle gange være lidt nemmere at starte den svære samtale med venner og familie. I er beskæftiget, jeres hænder har noget at lave, og på den måde finder ordene måske lidt nemmere vej. På den måde kan puslespillet også fungere som en bro til dine kære.

Continue Reading

Diverse

Hvad skal du arbejde med i fremtiden?

Published

on

Har du ligesom alverdens andre, svært ved at finde ud af, hvad du vil i fremtiden hvad angår job og karriere? Det er ikke så underligt, for du har virkelig mange muligheder. Du kan nærmest alt, hvad du gerne vil være. Men hvad vil du gerne være? Det er lige spørgsmålet. Nogle har rigtig mange idéer og har blot svært ved at vælge én, hvorimod andre har svært ved at finde ud af, hvad de overhovedet kan lide. I dag kan du arbejde med alt fra 3d modellering til ældrepleje. Der er ikke de store begrænsninger.

Vælg uddannelse efter interesse

Hvis ikke du er klar over, hvad du gerne vil ende ud med i sidste ende, er det en god idé at vælge din uddannelse ud fra dine nuværende interesser. På den måde er du næsten garanteret, at det er noget, du ikke vil gå lige så død i som så meget andet. Hvis du har svært ved at finde på dine interesser, så tænk over, hvad du kan lide at lave din fritid, hvad bruger du meget af din tid på osv.

Der er altid flere muligheder

Desuden er det vigtigt, at du husker dig selv for, at selvom du vælger en bestemt uddannelse, betyder det ikke, at du er bundet til én type jobs. Langt de fleste uddannelser åbner rigtig mange døre og former for jobs. Derfor skal du ikke være så bange for at tage et valg.

Det hele skal nok gå

Vigtigst af alt er at huske på, at det hele nok skal gå. Selvom du måske panikker over valg af uddannelse lige nu, vil du altid komme til at finde på noget at lave, som du bliver glad for i sidste ende. Og det er uanset, hvordan du så kommer derhen.

Continue Reading

Diverse

Gode afkast fra investeringerne med en kryptorobot

Published

on

På mode at investere i Bitcoin og andre populære kryptovalutaer

Selvom det er de færreste danskere, der lige bruger en Bitcoin som betalingsmiddel nede hos frisøren eller over webshoppen, er det derimod blevet ganske almindeligt at investere i Bitcoin og de andre boomende kryptovalutaer. Det har nemlig sine tydelige fordele, i og med at kurserne kan svinge helt op mod 10% i løbet af en dag! Så skal man blot være hurtig ved havelågen og sælge sine Bitcoins, når prisen topper.

De hurtige resultater og gode afkast får mange til at give sig i kast med kryptovaluta og investering. Det kan dog være svært at få tid til selv at overvåge de pludselige kursudsving, ligesom det kræver en smule generel erfaring med investering at få en frugtbar indtjening op at køre.

Flere og flere lader robotten gøre arbejdet for sig

Mange, der er grønne i forhold til investering og aflæsning af kurser, benytter sig derfor af en investeringsrobot, som helt enkelt er software, der er særligt designet til investering. Disse såkaldte “kryptorobotter” kan ud fra tidligere kursudviklinger for fx Bitcoin derfor med overraskende gode odds gætte, hvornår kursen stiger eller falder igen. Herefter køber og sælger kryptorobotten Bitcoins, alt efter hvornår kursen står i brugerens favør.

Investeringsrobotter har været kendt i mange år på det almindelige aktiemarked og inden for handel med værdier såsom sølv og gulv. Da kursudviklingen inden for kryptovaluta kan skifte enormt hurtigt inden for blot et døgn, er kryptorobotter ofte en foretrukken måde at investere i de populære og nyttige kryptovalutaer. Du skal dog som med så meget andet være opmærksom på sider, der lover dig guld og grønne skove og at man bliver rig på ingen tid, hvis man benytter kryptorobotter.

Læs derfor altid saglige anmeldelser og brugerkommentarer om de enkelte kryptorobotter – for eksempel kan du læse en dansk, udførlig anmeldelse af en af de mest populære kryptorobotter her.

Lovende tider for kryptovaluta – nu kommer Facebook også med i udviklingen!

Investering i Bitcoin og mange andre store kryptovalutaer såsom Ethereum, Ripple og Iota har oplevet en voksende efterspørgsel hen over sommeren i år. Årsagen er at Facebook i juni  meldte ud med den store nyhed om at deres helt egen digitale valuta Libra vil blive lanceret første halvdel af 2020.

Med de mere end 2 mia. Facebook-brugere verden over kan vi være sikre på, at digitale kryptovalutaer bliver en fast del af vores hverdag inden længe. Derfor fik nyheden om at Libra faktisk bliver til virkelighed inden for ganske kort tid, da også kursen på Bitcoin til at lægge sig i et ganske højt leje og den positive tendens har vist sig at holde over sommeren.

Du kan nemt finde et væld af brugervenlige guides til at begynde med investering i Bitcoin, også på dansk – se for eksempel de udførlige introduktioner til kryptovaluta på det danske site Coinbox.dk. Du finder ligeledes et stort udvalg af dybdegående anmeldelser af de bedste og mest lettilgængelige investeringssider og kryptorobotter, som du kan benytte i jagten på de bedste investeringer i fremtidens teknologier!

Continue Reading

Populært