Connect with us

Udstyr

Sådan sikrer du, at dit barn altid er godt klædt på

Published

on

Det er de færreste børn, som går op i, hvad de har på, og det er derfor vigtigt, at forældrene tager stilling til netop det. Når børnene er i daginstitution, kan man som forælder ikke styre 100 %, hvad børnene har på, men man kan sikre, at de har nogle gode valgmuligheder, som passer til barnet og til vejret. Ønsker du at sikre, at dit barn altid er godt klædt på – så læs med her.

Sørg for at dit barn har forskelligt fodtøj

Børn er både ude og inde, og det er derfor vigtigt, at de har forskelligt fodtøj, som passer til forskelligt anledninger. Regner det, skal du som forælder sørge for, at de har et par gode gummistøvler, som både er varme, og som kan holde væske ude. Sner det, skal de have et par vinterstøvler, som er varme, og som er gode skridsikre. Varmer solen, så skal dit barn have et par luftige sko, som kan ventilere godt, så dit barn ikke kommer til at svede for meget. Der er altså mange ting, man skal tage stilling til som forælder, så man kan sikre, at ens barn altid har noget godt fodtøj. Vælg Bundgaard sko i god kvalitet.

Sørg også for at dit barn har forskelligt overtøj

Ligesom med fodtøj skal du også sikre, at dit barn har forskelligt overtøj, som passer til alt slags vejr. I snevejr er en flyverdragt en god idé, så man kan sikre, at hele kroppen holdes varm, mens et sæt termotøj er at foretrække, når vejret skifter fra koldt til varmt eller omvendt. Derudover kan det være en god idé at kigge på handsker og huer, så dit barn også kan holde hænder og øre varme, når de skal udenfor. Udskift det regelmæssigt så du undgår huller og slidtage, som kan forringe kvaliteten.

Continue Reading

Udstyr

Gode råd til hvordan du finder det perfekte outdoorur

Published

on

Står du i en situation, hvor du skal finde det helt rigtige outdoorur, men ikke er klar over, hvad du skal tage højde for? Så har vi udarbejdet et par gode råd, der netop tager dig med igennem de væsentlige punkter, der er værd at tage højde for, før man investerer i et nyt ur.

Køb uret ud fra behovet

Før man begynder at navigere rundt på nettet efter det helt rigtige outdoorur, er det vigtigt, at man stiller sig selv spørgsmålet: Hvad skal uret bruges til? Hvis uret bare skal kunne vise hvad klokken er og tælle skridt, så er der ingen grund til at smide en stor sum penge efter et hightech ur, der både kan navigere i form af GPS og modtage mobilnotifikationer. Omvendt så er det vigtigt, at uret har mange features, hvis man har behov for at skulle kunne dykke med det på eller tracke ruter og samtidig skal kunne kommunikere med omverdenen via uret.

Kvaliteten på urremmen og urskiven afhænger ligeledes af behovet. Hvis du skal ud i felten som soldat eller jæger, er det en god ide, at finde et ur, der har en urskive med rustfrit stål, der skal kunne holde til nogle tæsk i naturen. Hvorimod hvis man skal bruge uret som politimand eller til friluftslivs, kan man med fordel vælge en urskive i aluminium eller plastik, der er lidt lettere i materialet. Selve remmens levetid kan variere alt efter hyppig anvendelse og miljø. Fordelen ved en stofrem er, at den ikke mørner over tid kontra gummi og elastomer.

Hvis man skal operere ude i de sene aftentimer som f.eks. politiet eller forsvaret så ofte gør, så kan det være en fordel at finde et ur med IR-lys eller almindeligt lys. Jo flere features uret har, desto mere koster det, hvilket er værd at have i mente.

Få vejledning hos din forhandler

Når behovet er afklaret, så skal du til at vælge det helt rigtige ur til dig selv. Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i, og de mange udbud kan være mere forvirrende end til gavn. En klar anbefaling er det finske ur-mærke Suunto, som sælger deres produkter til over 100 forskellige lande. Firmaet laver mange flotte og alsidige outdoorure, der har et diskret design samt en masse fede features til et hvert behov. Mange af deres ure har b.la. indbygget temperaturmåler, dybdevandsmåler, højdemåler, kompas, GPS og kan modtage mobilnotifikationer.

Suunto udbyder forskellige remme i forskellige farver og derved kan du tilpasse netop uret til dit behov. Urskiverne kommer i forskellige jordfarver eller sølv og falder derfor godt ind i naturen. En af fordelene ved disse ure er, at de kan anvendes privat og i naturen, hvilket gør, at man ikke behøver at skifte rundt, når man kommer hjem fra sin outdooraktivitet.

Suunto ure kommer med garantibevis og kan forhandles online hos Grejfreak.dk eller på Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J, hvor Grejfreak.dk har et stort showroom, hvor man kan komme og prøve de forskellige ur-modeller på.

Continue Reading

Udstyr

Sådan bliver du klar til din næste fisketur

Published

on

Mange mennesker holder af at fiske. Nogen holder af en fisketur, fordi der ofte er et stærkt socialt sammenhold på de fleste fisketure. Andre holder af at fiske fordi de holder af stilheden og naturen. For dem er det et frirum til at være dem selv, mens de fisker har de muligheden for at lade tankerne løbe frit. Uanset hvorfor du holder af at fiske, kan det dog være nødvendigt at gøre dig nogle forskellige overvejelser inden du tager på din næste fisketur, disse kan du læse mere om herunder.

Sørg for at få anskaffet dig den helt rigtige fiskestang

Det første du bør anskaffe dig er åbenlyst for langt de fleste mennesker som fisker, det er nemlig en fiskestang. Dog er det langtfra vigtigt hvilken fiskestang du anskaffer dig, der findes nemlig fiskestænger i både god og dårlig kvalitet. Herudover findes der også fiskestænger til at fiske efter specielle fisk, dette er især relevant hvis du ønsker at fiske efter tungere fisk. Bliv klar til fisketuren med en ny fiskestang, og gør oplevelsen en hel del sjovere for dig selv.

Gør dig de nødvendige overvejelser om turen i god tid

Især hvis du ønsker at fange tungere og større fisk, er det vigtigt at du gør dig overvejelser om turen i god tid. Her bør du nemlig undersøge om der er nogle særlige steder som er bedre at fiske end andre, når det kommer til at fange store fisk er din lokationen nemlig langtfra irrelevant.

Herudover bør du i den forbindelse også overveje at anskaffe dig særlig madding, idet forskellige fisk ofte kan lide forskellige ting. Ofte kan du også få glæde af at overveje hvilken krog du fisker med, på den måde vil du få en langt mere succesfuld fisketur, end hvis du tager afsted helt uforberedt.

Continue Reading

Udstyr

Dette udstyr bør du anskaffe dig inden du begynder at træne

Published

on

Flere og flere mennesker er begyndt at træne. Dette skyldes til dels at der i disse tider er et øget fokus på at vi skal leve sunde, herudover ønsker langt de fleste af os også en smuk og tonet krop. Den eneste måde at opnå dette på, er mange gange ved at hoppe i træningsskoene.

Er du også begyndt at lege med tanken om at begynde at træne, er der dog nogle ting du bør huske at anskaffe dig, inden du kan begynde at træne for fuld skrue. Ønsker du at få et indblik i hvad disse ting kunne være, kan du læse med herunder.

Sørg for at finde noget praktisk træningstøj

Det første du bør overveje at anskaffe dig, er uden tvivl noget træningstøj af god kvalitet. Normalt tøj er nemlig ikke lavet til at man skal bevæge sig i, det vil sige at din bevægelsesfrihed vil blive begrænset markant hvis du vælger at træne i normalt tøj. Herudover er der også en chance for at lugten af sved vil sætte sig i dette tøj, hvilket langt de fleste også helst vil undgå.

I den forbindelse bør du i stedet anskaffe dig nogle elastiske træningstights som du kan bevæge dig i. Find træningstights til skarpe priser her.

Vær kritisk med hvilke træningssko du vælger

Det næste du bør anskaffe dig er nogle træningssko. Ligesom normalt tøj ikke er bygget til at træne i, er normale sko heller ikke beregnet til at træne i. Her er det vigtigt at du i stedet finder nogle træningssko, som kan give dig den støtte du har brug for. Det er særligt vigtigt at finde nogle gode sko, hvis du har problemer med knæ, ankler eller din hofte, idet de forkerte sko til træning kan forværre disse problemer.

Continue Reading

Populært