Connect with us

Gode råd

Køb dit næste hus på bedste vis

Published

on

Der kan være mange overvejelser i forbindelse med ens næste huskøb, da processen fra at finde det rigtige hus til at stå med nøglerne i hånden kan være rigtig lang. Der findes en række forbehold, som du bør tage med og være informeret om, så du kan få den bedste oplevelse næste gang det er din tur til at flytte. Hvis du er førstegangskøber og ikke kender til hele den bagvedliggende proces, som hører til når man skal skifte adresse, så kan du guides her. Vi har samlet de bedste tips til dig, som er i tvivl om, hvor du skal starte og slutte. Læs med her og kom godt fra start, så du snart kan blive husejer.

Sådan forberede du dig bedst

Der kan være mange fælder, som du kan falde i, når du første gang skal købe et hus for første gang. Undgå de mange begynderfælder og forbered dig godt, inden du underskriver en boligaftale på dit næste hus.
For det første bør du forberede dig på dit bankmøde og have godt styr på din økonomi. Du kan med fordel udarbejdet et budget over dine faste udgifter og prøve at regne frem til hvor stort et rådighedsbeløb du har månedligt. Det kan vise banken, at du har lavet dine lektier hjemmefra og har et økonomisk overblik over din økonomi. Hvor mange penge de vil låne dig, omhandler også hvor stort en månedlig ydelse du har på din lønkonto og derfor er det smart, hvis du selv har idé om hvor mange penge du muligvis har råd til at betale til banken hver måned. Foruden din jobsituation og løn kan banken også spørge ind til dit privatliv, hvor rejser, fritidsinteresser eller en dyr hobby vil have bankens interesser.

Få professionel hjælp til at få dit drømmehus

Det kan være svært at købe et hus, som der ikke skal renoveres en smule. Det kan være charmerende at købe en bolig, som har lidt sjæl og skal have fikset nogle ting. Når du næste gang overvejer at købe et nyt hus, bør du ikke vælge det fra, fordi der er ting som skal laves. Du må se det som fordelagtigt at lægge penge i dit næste hus, da det betyder at din ejendom også vil stige og du kan tjene flere penge på den, hvis du engang får lyst til at sælge den. Et drømmehjem kan være mange ting, men en investering, som du bør bruge penge på er et nyt tag. Du vil ikke fortryde at bruge dine penge på et nyt tag, da det holde i mange år og passer på at du ikke får skader andre steder i dit hus. Hos Profilmetal kan du få Danmarks bedste rådgivning og levering af tag, hvor du kan læse mere her. Her findes et kæmpe udvalg og du kan få op til 40 års garanti.

Få professionel hjælp til at komme godt videre

Rigtig mange dansker stoler ikke altid helt på ejendomsmægleren og hans eller hendes intentioner, når de forsøger at sælge en ejendom. Derfor kan det være godt at have en ekstra person på sidelinjen, som kan hjælpe dig godt gennem hele processen. Få hjælp af en professionel boligadvokat i København til at du kan komme godt på vej og varetage dine interesser. Her kan du få hjælp til at få styr på dit boligprojekt og få den første samtale gratis. Dernæst er der en fast pris, som du kan få gavn af. Hvis du står i en hastesag med et boligkøb, så har du mulighed for at få effektivt hjælp med det samme og så kan du snart få skrevet under på din drømmebolig. Med en boligadvokat kan du altså få hjælp på det tunge papirarbejde og snart starte et nyt kapitel i dit nye drømmehjem.

Continue Reading

Gode råd

Disse ting skal du huske på, hvis du skal sælge dit hus

Published

on

Når man står og skal sælge sit hus, er der mange ting, man skal tage stilling til. Først og fremmest kan det være svært at tage beslutningen, hvis man er glad for at bo i huset. Har din partner fået arbejde langt væk, eller er I nødsaget til at flytte grundet familieforøgelse eller andet, så er flytningen typisk en sværere del, end hvis man blot har valgt at flytte, fordi man gerne vil bo i noget nyt. Lige gyldigt hvilken situation du står i, er det vigtigt, at du husker nedenstående ting, så du kan være 100 % sikker på, at hussalget går som planlagt.

En tilstandsrapport kan være guld værd

At stå midt i et salg kan være kompliceret nok i sig selv, men når der opstår fortvivlelse eller bekymring, kan det blive endnu sværere at komme igennem. Når man sætter sit hus til salg, er det vigtigt, at en eventuel køber kan se, hvilke fejl og mangler huset har. Dette er især noget, som man kan få et større indblik i ved at få lavet en tilstandsrapport. En tilstandsrapport kan være guld værd, da den kan give en sikring til dig som sælger. Hvis køber opdager fejl eller mangler efter indflytning, kan en tilstandsrapport hurtigt fortælle, om det er noget, som allerede er noteret, eller om det er overraskende nyt.

Sørg for at rådføre dig med en ejendomsmægle hvis du er i tvivl

Man behøver ikke at få hjælp af en ejendomsmægler til at sælge sit hus, men det kan dog være en god idé at rådføre sig, hvis man er i tvivl om noget. Når man har en ejendomsmægler med på sidelinjen, har man færre ting at bekymre sig om, og det kan derved også blive en smule nemmere at sælge sit hus, hvilket er en fordel, hvis man hurtigt vil have det solgt.

Continue Reading

Gode råd

Vigtigt at vide, når du lejer en bus eller minibus til firmaturen

Published

on

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Firmature kræver ofte omhyggelig planlægning, inden I skal ud og rejse, især når det kommer til transport. Har du besluttet dig for, hvordan din virksomhed kommer sikkert frem og til tiden?

For en sikkerheds skyld kan du leje en bus til din næste udflugt. Du får masser af plads til alle og samtidig kører I komfortabelt. Du kan derudover lægge al din bagage sikkert under bussen.

Find ud af, hvor mange pladser udlejningsbussen har

Uanset gruppestørrelse skal bussen kunne rumme jer. En standardbus rummer omkring 56 passagerer, mens siddepladserne ofte varierer mellem 36 til 60 pladser.

Leder du efter et mindre alternativ, har en minibus typisk 35 passagerer eller derunder. De kan bruges, hvis mindre selskaber skal køres frem og tilbage ved for eksempel firmaarrangementer med mere. Klik her for mere info.

Der findes forskellige typer af busser

Der er forskellige typer af busser:

  • Almindelig bus
  • Minibus
  • Partybus
  • Turistbus
  • VIP-bus
  • Dobbeltdækkerbus.

De lejes alle af en bestemt gruppe til privat brug og køres af en professionel chauffør. Forskellene mellem dem ligger i deres størrelser og anvendelser. Da almindelige busser har mere plads, er de udstyret med flere faciliteter som et toilet og ekstra bagagerum i modsætning til minibusser, som ikke har de samme faciliteter.

Kan I tage mad og drikke med i en udlejet bus?

Du kan tage egen mad og drikke med på de fleste busser, men det er en god idé at bekræfte det med busudlejningsfirmaet, før I rejser. Hvis I tillader mad og drikke på deres busser, er det bedst ikke at tage mad med, der lugter alt for kraftigt – for din og dine medrejsendes skyld.

Hvis din gruppe efterlader affald eller lignede, skal I sørge for at rydde op i slutningen af turen, inden I skal videre. Din busudlejer opkræver muligvis et rengøringsgebyr, hvis der bliver efterladt alt for meget skrald, som personalet efterfølgende skal gøre rent. De fleste busser har skraldespande sat op rundt omkring i bussen, så de løbende kan indsamle skrald. Desuden er der skraldespande ved udgangene, så I kan smide det ud, før I forlader bussen.

Må du drikke alkohol på bussen?

Det er i de fleste busser tilladt at medbringe alkoholiske drikkevarer, men dit firma er muligvis nødt til at betale et depositum for at dække eventuelle skader, der opstår. Giv klar besked til dit busudlejningsfirma, hvis passagererne tager alkohol med på turen.

Du kan passende minde alle, der planlægger at drikke, om, at hensynsløs adfærd muligvis komme til at distrahere chaufføren, og der kan dermed opstå en farlig situation.

Har busser nok opbevaringsplads?

I modsætning til biler og offentlig transport har busser en betydelig mængde lagerplads til grupper med meget bagage. Passagerer kan tage deres personlige ejendele og vigtigste ting med op til sædet, hvor de ikke må stille det i gangen. I bussens opbevaringsrum er det normalt tiltænkt et stykke bagage pr. mand afhængig af passagerer og bussen.

Hvordan er toiletterne i en udlejningsbus?

Et toilet på en almindelig lejebus er kompakt og indeholder ofte en håndvask og et toilet. Der er altså ikke et væld af plads, men det er altid muligt at gå en tur på det lille hus, hvis det bliver nødvendig.

At skulle afsted på firmaarrangementer kræver stort set altid en eller anden form for transport, og her ovenfor har vi kigget lidt nærmere på ting, du skal have in mente, når der lejes en bus eller minibus til firmaturen.

Continue Reading

Gode råd

Sjov og god balance hele livet!

Published

on

Gyngen. Vi har alle sammen mødt den. Måske kender man den mest fra legepladsen, baghaven eller skolegården. Den har altid spillet en ganske speciel og central rolle, fordi den fungerer som et socialt mødepunkt, hvor man kan samles, have det sjovt og samtidigt, måske ubevist, øve sin motorik og balancekunst. Særligt det sidstnævnte er vigtigt, når man som forælder skal opdrage sine børn. Før i tiden har det som forælder været svært at indføre øvelse i balancekunst og motorik i hjemmet, men det er det ikke længere!

Styrk dit barns motorik med en sansegynge til hjemmet! Det siger sig selv, at en indendørs gynge er tonsvis af sjov for børn i alle aldre.

Gyngen er en tidsløs investering, som kan blive i hjemmet for altid. Ikke bare til, hvis der på et tidspunkt skulle komme en lillebror eller lillesøster. Nej for gyngen er ikke kun for de små. Lad sansegyngen følge dit barn, og lade dem ligeledes vokse med gyngen! Gyngen har ingen alder, og jo ældre de bliver, jo mere ændrer måden hvorpå de bruger og leger med gyngen, og det de får ud af den, går fra forbedret motorik til sjov og leg.

Luk hjemmet op og lad gyngen komme ind!

Der er noget ganske særligt over gyngen. Gyngen kan give et sug i maven ved høj fart, men endnu mere særligt er, når gynger svinger langsomt fra side til side. Der vil alle, store som små, mærke en følelse som, da vores mor kærligt svingede os i hendes arme fra side til side, for at få os til at sove.

Da gyngen er til indendørs brug, er der også kælet lidt ekstra for de lækre detaljer. Med et væld af farver, iøjnefaldende og klassiske, og forskellige designs er du sikret at kunne finde netop gyngen, der vil tage sig godt ud i jeres hjem!

Continue Reading

Populært