Connect with us

Guides

Bøvler du med dine forsikringer?

Published

on

Det kan være rigtigt svært at finde rundt i alle mulige forsikringer, og hvad de egentlig koster, og man kan hurtigt blive forvirret over alle de forskellige tal og forsikringsmuligheder. Nu kan du derimod få et overblik over alle dine forsikringer på en gang, så du slipper for at have forsikringer forskellige steder. Beregn forsikring og saml alle dine dækninger ét sted.

Find din pris

Når du skal til at tegne dine forsikringer, kan det være en god idé at få hjælp af en ekspert. På beregn forsikring, kan du nemt og hurtigt bestille en opringning fra en kompetent forsikringskonsulent. En forsikringskonsulent kan hjælpe dig med at skabe et overblik over dine forsikringsbehov, så du sparer dig selv for en masse tid og kræfter, som du i stedet kan bruge på det, der er vigtigt i livet.

Prisen på dine forsikringer afhænger af mange forskellige ting, som en forsikringskonsulent også kan hjælpe dig med at vurdere. Prisen på din husforsikring kan for eksempel afhænge af, hvor i landet du bor. Bor du for eksempel i et område, der er plaget af oversvømmelser, beregnes din forsikringspris også efter det.

Forsikringer til familien

Der er mange forsikringer forbundet med dét at stifte familie. Ofte betyder det nemlig, at der skal købes hus, købes bil, og måske endda også hund. Det er alle ting, som er vigtige dele af vores liv, og det er derfor vigtigt at beregne forsikringer, der dækker disse. Så sparer du dig selv for en masse bekymringer og potentielt også dyre regninger, hvis du eller din familie er ude for en ulykke. Mange børn er meget aktive, og deres lege bliver hurtigt meget udfordrende og vilde. Heldigvis er skaderne oftest mindre, men nogle gange er skaderne lidt mere alvorlige. Det er derfor en rigtig god idé som forælder at tegne en ekstra god og sikker forsikring til dine børn.

Continue Reading

Guides

Sådan foregår en implantatbehandling

Published

on

Implantater er en løsning for dig, der har mistet en tand af den ene eller anden årsag. Behandlingen foregår hos en tandkliknik, og du bliver lokalbedøvet, hvilket betyder, at du er vågen under hele behandlingen. Nedenunder fortæller vi mere om, hvad der skal til en implantatbehandling.

Når tandlægen skal foretage en implantatbehandling, vil de først sørge for at lokalbedøve dig. Det har den fordel, at du er vågen uden at kunne mærke noget som helst under behandlingen.

Hvad koster en behandling?

En implantatbehandling kan være lidt af en dyr affære særligt, hvis du ikke er opmærksom på, hvilke elementer der indgår i den samlede pris. Husk at holde øje med om den samlede tandimplantat priser også indeholder prisen for kronen.

Hvordan foregår behandlingen?

Målet med implantatbehandlingen er at lave en god løsning for din manglende tand. Det kræver, at tandklinikken ved, hvordan din kæbe er skruet sammen. Fordi implantatet skal sættes fast i din knogle, vil man derfor tage løbende røntgenbilleder. Det gør man for at være sikker på, at implantatet placeres helt korrekt.

Til selve behandlingen skal implantatet skrues ned og ovenpå denne sættes der en dækskrue på. Når implantatet er blevet fastsat, skal det vokse fast i knoglen. Det kan tage op til tre måneder. Når det har gjort det, laves der aftryk, så kronen kan blive støbt til netop dine tænder. Aftrykket af implantatet og tænderne omkring sendes videre til teknikerne, som er ansvarlige for at design kronen.

Når du har fået lavet en implantatbehandling, skal du være opmærksom på at holde såret rent. Du skal altså stadig børste tænder, og du skal skylle munden med klorhexidin fra dagen efter, at du er blevet opereret. Det er meget vigtigt, at du holder såret rent , og derfor vil man få instrukser i, hvordan man undgår, at der går betændelse i såret.

Continue Reading

Guides

Planlægning er nøglen til en succesfuld konference

Published

on

Er du virksomhedsejer, så har du nok overvejet at afholde en konference, men hvordan kommer man egentlig i gang? Først og fremmest er det vigtigt at gå i gang med planlægningen i god tid. Det giver dig mulighed for at skabe de perfekte rammer om en succesfuld konference. Nedenfor får du et par gode tips til planlægningsprocessen, så din virksomhed kan holde en vellykket konference.

Find konferencelokaler i inspirerende omgivelser

Som sagt ovenfor, så bør du gå tidligt i gang med planlægningen. Det giver dig god tid til at finde de helt rette konferencelokaler. Hold din konference i smarte konferencelokaler og skab de perfekte rammer om virksomhedens konference. En konference i inspirerende og rare omgivelser giver deltagerne de bedste forudsætninger for at være kreative og nærværende.

Servér en bid mad

Det er en god idé at servere lidt mad for dine deltagere inden, under eller efter konferencen. Når deltagerne ankommer, kan du have små appetizers klar. Det er en lille appetitvækker, der kan slukke den lille sult, inden mødet for alvor går i gang. Det giver samtidig dine deltagere mulighed for at netværke inden mødets start, imens de nyder en bid mad og lidt at drikke.

Lav en realistisk plan

Skal din virksomheds konference gå op i en højere enhed? Brug tid på at lave en realistisk tidsplan, hvor du i punktform noterer, hvad der skal snakkes om og så videre. Husk at inkorporere pauser i programmet, så dine deltagere kan diskutere indholdet med hinanden. Lav også en tjekliste, så du har overblik over, hvad du skal have styr på, herunder konferencelokaler, forplejning, oplægsholdere med mere.

Ved at bruge god tid på planlægningen af konferencen, er du med til at skabe de rette forudsætninger for en succesfuld konference. Det giver dine deltagere lyst til at komme igen en anden gang, hvilket gør det hele umagen værd.

Continue Reading

Guides

3 skarpe fordele ved at finde en vindjakke til herre

Published

on

Skal du finde en vindjakke til mænd? Og vil du gerne finde ud af, hvad fordelene ved en god vindjakke er? I denne korte artikel giver vi dig tre skarpe fordele ved at finde en vindjakke, og hvordan du holder dig varm med den på. Find ud af mere herunder.

Vindjakken er en overgangsjakke

Vindjakken er en perfekt overgangsjakke, inden du skal begynde at tænke over din næste vinterjakke. Det betyder, at den skal være praktisk. Det vigtigste er til gengæld, at den ikke kan holde dig varm alene. Tøjet og lagene, du har på indenunder, er faktisk alfa og omega for, at du kan holde varmen. For at du finder den rigtige vindjakke er det således vigtigt, at du har en god sweater, trøje eller lignende, men også at vindjakken rent faktisk er vindtæt. Det gør du ved at se efter, hvilket materiale den har, hvor åndbar den er – samt hvor let den er.

Forskellen på en vindtæt og vandtæt jakke

En god vindjakke er først og fremmest vindtæt, men den kan også være vandafvisende. Det er ikke det samme, som at en vindjakke er vandtæt. Den store forskel vil som oftest være, at en vindjakke både er mere åndbar og har et lettere håndterbart materiale. For at den skal være vandtæt kræver det en langt mere robust skal, som preller det meste vand væk.

Tre skarpe fordele ved at finde en vindjakke til herre

  1. Den rigtige skal holder dig total vindtæt
  2. Den er åndbar
  3. Den er særlig let

Den rigtige skal holder dig total vindtæt

Der er to typer af jakker, der er særligt gode funktionelle vindtætte jakker til herre. Det er begge to skaljakker. En skaljakke kan enten være:

  • Softshell
  • Hardshell

Den mest robuste af de to er hardshell jakken, den har en tyk ydre skal, der er vindtæt og kan være vandtæt afhængigt af vægten på jakken. Den passer til alt vejr, især godt til aktiviteter, hvor du er ude hele dagen og skal bruge en god, solid jakke.

Softshell jakken har derimod en tyndere ydre skal. Det vil i de fleste tilfælde være vindtæt, og vandafvisende. Den passer især godt til de anstrengende aktiviteter og til lidt varmere og mere foranderligt, efterårsvejr.

Den er åndbar

Mange kender følelsen af at blive svedig og kold, fordi kroppen har svært ved at ånde i en tæt jakke. Den helt store forskel ved en vindjakke er dens åndbarhed. Den er god til sportsbrug (bl.a. vandring, løb og cykling), da den er med til at transportere fugt og varme væk fra kroppen, så du ikke føler dig klam og våd inde under jakken.

Den er særlig let

Sammen med de to første fordele spiller jakkens vægt også en rolle. Desto tungere den er, desto mere modstandsdygtig vil den være over for kulden. Og omvendt desto lettere den er, desto mere kompakt og handy vil den være i tasken, men samtidig mindre modstandsdygtig i rigtig koldt vejr. En vindjakke er særlig let og jo mere du betaler, desto lettere og mere vindtæt bliver den.

Det gælder altså om at se på de forskellige parametre – sat op imod dine reelle behov – samt de aktiviteter, du skal lave med den på.

Yderligere inspiration til at finde din næste vindjakke til mænd

Savner du inspiration til at finde din næste vindjakke? Kom ned i en af Tøjekspertens butikker  og find masse eksempler på vindjakker i mange forskellige pasformer, typer og farver.

Continue Reading

Populært