Connect with us

Gode råd

Vil du gerne skille dig ud som rekrutteringsbureau? Så læs med her.

Published

on

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Profil Partners og Trademax. Artiklen kan indeholde betalte links.

Inden for branchen af rekruttering er der stor konkurrence. Der findes et væld af forskellige rekrutteringsbureauer, og hvis du gerne vil tages seriøst og skille dig ud i mængden, er det fornuftigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvordan du præsenterer dit bureau, og hvilke muligheder du tilbyder. I denne artikel kommer vi med gode råd til, hvordan du kan skille dig ud i mængden som et kompetent rekrutteringsbureau med et højt niveau.

Inspirerende omgivelser er alfa og omega

Som rekrutteringsbureau oplever du at få virksomheder forbi til en snak om behov, ønsker og krav til en kommende medarbejder. Det betyder naturligvis, at du skal sørge for at byde vedkommende velkommen i inspirerende og pæne omgivelser. Den måde du indretter dit rekrutteringsbureau på, kan nemlig også afspejle dine arbejdsmetoder og -tilgange. Hvis dit kontor roder eller ikke er rengjort, risikerer du at fremstå ustruktureret og uden overskud, og er der noget virksomheder og jobsøgende søger hos et rekrutteringsbureau, er det struktur, overskud og ikke mindst gennemsigtighed.

Sørg for at indrette kontoret, således der er luft og plads og find gerne nogle moderne og funktionelle møbler, der signalerer, I er nytænkende og følger tidens udvikling og ånd. Du kan eksempelvis indrette kontorpladserne med almindelige kontormøbler, men lave en zone med bløde og komfortable sofaer og et sofabord, hvor gæster kan vente, indtil de bliver kaldt ind. Se mere på Trademax, som har et enormt udvalg af flotte og funktionelle møbler.

Kvalificeret og kompetent medarbejderstab

Når man foretager en Google søgning efter rekrutteringsbureauer, er listen lang. Det vidner i særdeleshed om, hvor stor konkurrencen er. En anden måde, hvorpå du kan skille dig ud og blive taget mere seriøst på, er ved den måde du griber rekrutteringsopgaver an på. Der er rift om de gode medarbejdere, men med en målrettet og kompetent headhunting, kan man nå rigtig langt. Ved at benytte deciderede headhunters i dit bureau, signalerer du, at I har medarbejdere til rådighed, som er ansat til at afdække virksomhedernes ønsker, krav og forventninger til en ny medarbejder og ikke mindst lokalisere og kontakte relevante kandidater.

I stedet for at virksomhederne blot får tilsendt en e-mail med potentielle kandidater, som de selv skal vurdere og forholde sig til, bliver de tilknyttet en dedikeret og dygtig headhunter, som har til opgave at finde netop dén medarbejder, som virksomheden efterspørger. Som virksomhed undgår man dermed stort set alt det praktiske og skal kun forholde sig til noget, når en headhunter kommer med en eller flere kvalificerede bud.

Med headhunters viser I, at I er seriøse og ønsker en frugtbar rekrutteringsproces for jer og virksomhederne. Headhunting er ikke nemt arbejde, og det kræver gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer samt flere års erfaring og indsigt, hvilket virksomheder sætter stor pris på.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Derfor skal du ikke gå på kompromis med bådudstyr

Published

on

Bådudstyr er en essentiel ting på vandet, men det dækker over mere end det, der er lovpligtigt på en båd. Det omtaler også redningsveste, som er praktiske på joller, og småting, du kan bruge til vandsport som paddelboard og surfing.

Hvis du vil have ordentligt udstyr til vandsport og sejlads til en god pris, så læs med her.

Bådudstyr og sikkerhed til en god pris

Man kan ikke sætte en pris på sikkerhed, og derfor bør du aldrig tage det første og det billigste, når du kigger på bådudstyr. Sørg for at gøre dit forarbejde og køb fra ordentlige sider, der ved, hvad de snakker om.

Det kan for eksempel være sider som marineudstyr.dk, hvor du finder en masse udstyr af høj kvalitet til både og sejlads. Du får en god pris og er samtidig sikker på, at udstyret er i den bedst mulige stand. Bådudstyr er helt bogstaveligt designet og beregnet til at redde liv, så prisen er værd at betale næsten uanset hvad.

Bestemte mærker kan selvfølgelig skubbe prisen op, og derfor er det godt at undersøge for dig selv, hvad andre anbefaler. Find gerne tests og anmeldelser på nettet, både fra eksperter og forbrugere, så du kan træffe det bedste og mest sikre valg.

Opbevaring af udstyr

Du skal selvfølgelig også huske at opbevare bådudstyr forsvarligt. Det skal ikke kunne fryse eller mugne, og det er vigtigt at tjekke det hver gang du tager ud – også selvom du var ad sted dagen inden. Dyr kan være kommet til det, eller der kan være opstået huller eller lækager på sidste tur, du ikke bemærkede før.

Ordentlig sikkerhed tager tid, og det er værd at være kræsen og detaljeorienteret, når det handler om færdsel på vandet – uanset hvilken slags fartøj.

Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Populært