Connect with us

Gode råd

Sådan får du dine vognmænd til at passe bedre på lastbilerne

Published

on

Det er nok ikke nogen overraskelse, at der hver dag kører mange lastbiler på de danske landeveje. De er en nødvendighed, når det kommer til at få fragtet varer frem og tilbage, og derfor er det også vigtigt, at de kommer afsted og når frem til de forskellige butikker i tide, så varerne kan blive solgt.

Lastbilerne har dog også en anden funktion. For udover at udgøre en meget vigtig del i dét at få en virksomhed til at køre rundt, så fungerer de også som en slags reklame udadtil. Det vil sige, at de konstant brander din forretning, når dit køretøjs logo bliver spottet på vejene.

Vis dit firma frem fra sin bedste side

Derfor er det vigtigt, at lastbilerne viser sig fra deres absolut bedste side. Det gør de ved at fremstå rene og præsentable. Men det er ikke altid noget, som vognmændene får prioriteret, hvis de har nok at se til og stramme deadlines. De sørger for at gøre deres del af arbejdet, men der bliver formentlig ikke sat tid af til at rengøre lastbilen. Det er nemlig noget, der kan være yderst tidskrævende, hvis det skal gøres ordentligt, og derfor er det kun de færreste, der går i gang med en grundig vask uden for arbejdstiden.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Derfor bør du vælge en service til lastbilvask

Du skal nemlig bare tage et smut forbi Copenhagen Truck Wash i København. I både Taastrup og Hvidovre er det muligt at få en professionel busvask og lastbilvask, så dine lastbiler kan fremstå nyvaskede og rene. Det vil formentlig også have betydning for dit ry og rygte på vejene, hvordan dit køretøj fremstår.

Hos Copenhagen Truck Wash kan du både hurtigt, let og effektivt få vasket dine lastbiler – og det er en rigtig god investering fremtidsmæssigt.

Regelmæssig vask af køretøjet har flere fordele

Udover at rene lastbiler er flotte at kigge på, er regelmæssig vask med til at forebygge rust. Rust opstår på grund af skidt og snavs, der sidder for længe. Derfor er det vigtigt at få rengjort køretøjet, hvis du gerne vil bruge det i mange år. Men det er ikke den eneste fordel.

Når dine lastbiler er rene og ser velholdte ud, vil enhver vognmand formentlig også have lyst til at vedligeholde og passe godt på køretøjet, så det opretholder sit pæne udtryk. Derfor er det også en måde, hvorpå du kan få dine chauffører til at passe bedre på dine lastbiler.

Få lavet en løbende aftale

Du bør derfor overveje at kigge forbi Copenhagen Truck Wash allerede i dag og få lavet en aftale. På den måde sikrer du dig, at du altid har rene lastbiler. De køres direkte ind på et af de seks spor, og på grund af den store bemanding og den hurtige service vil der ikke gå lang tid, før lastbilen kommer ren ud på den anden side.

Continue Reading

Gode råd

Sådan får du mest muligt ud af din campingferie i Danmark

Published

on

Står du og skal afholde ferie i Danmark, for eksempel i hytte, campingvogn eller telt, venter der dig med al sandsynlighed hyggelige stunder og fællesskab. Ikke alle campingferier er dog skabt ens, og ønsker du at få det bedst mulige ud af oplevelsen, kan du læse mere om dette her, hvor du finder tips og tricks til at skabe en uforglemmelig Danmarks-ferie.

Kombiner de rette elementer – samvær, hygge, afslapning og aktivitet

Vil du gerne have en god campingoplevelse, der byder på det hele, handler det om at være velovervejet og at give plads til mange forskellige oplevelser. Tag for eksempel gerne både på vandretur og naturudflugter med en høj graf af aktivitet, men husk også muligheden for afslapning og ro.

Er man på ferie hele familien eller i en større gruppe, er det vigtigt at huske, at der bør være plads til alle. Af den grund finder mange gode fordele ved at lade alle bestemme mindst én aktivitet, som I skal foretage jer i løbet af ferien.

Husk også gerne at have det gode samvær i fokus. Det kan for eksempel ske ved hjælp af brætspil, som I måske har bragt med hjemmefra.

Du kan stadig nå at booke din campingferie

Er du blevet inspireret af idéerne ovenfor, og har du endnu ikke bestilt din ferie i Danmark, er der stadig mulighed for dette. Du kan for eksempel tage på Luksuscamping på en anerkendt campingplads i Danmark. På luksuscamping får du mulighed for alt det, du går og drømmer om – enten ved leje af hytter, eller ved at ligge i telt eller campingvogn.

Her finder du således moderne faciliteter, for eksempel med sauna og spa, der indbyder til afslapning, eller med det sjove indendørs vandland eller aktivitetshus. Her er noget for enhver smag, som kan være med til at skabe en perfekt ferieoplevelse.

Continue Reading

Gode råd

Derfor er det en god idé at cykle på arbejde

Published

on

Annoncør: samlelaan

Overveje du at begynde at cykle på arbejde? Så er du godt på vej til at tage en god beslutning, for der er nemlig rigtig mange fordele ved at hoppe op på jernhesten fremfor ind i bilen eller bussen.

At cykle er først og fremmeste et billigere alternativ, da du kun har udgifter til selve cyklen samt vedligeholdelse.

Dertil får du en omgang gratis motion oven i hatten, så du kan spare tiden, du ellers ville have brugt på at løbe en tur i skoven.

Og hvis du bor i en storby, kan det faktisk ofte være hurtigere at tage cyklen end bilen, da du nemt og elegant kan køre udenom de lange trafikkøer.

Hvis du mangler en ny og lækker cykel, som kan bruges til din daglige transport, kan du overveje at tage et lån til din drømmecykel. Hvis du har eksisterende lån, kan du få billige samlelån, der kan betyde en besparelse på flere tusinde kroner månedligt.

Huske at gennemtænke din beslutning

Det er vigtigt, at du husker at tænke dig om, når du låner penge, da du ellers nemt kan ende i store økonomiske problemer.

Du skal huske at tjekke din økonomi igennem for at se, om du har råd til at betale de månedlige udgifter, som er forbundet med at låne, og hvis du ikke har råd, skal du afholde dig fra at låne penge.

I den forbindelse skal du også huske at tjekke ÅOP – de årlige omkostninger i procent. ÅOP er et tal, der samler alle lånets udgifter i ét, så du nemt kan få et overblik over lånets pris.

Men først skal du huske at spørge dig selv, om du har andre muligheder end at låne. Det er billigere, hvis du kan vente og selve spare pengene sammen gennemt eksempelvis en ekstra vagt på dit arbejde.

Continue Reading

Gode råd

Sådan finder du de rigtige vinterdæk

Published

on

Overvejr du, om du bør investere i nogle nye vinterdæk, eller om du bare bør vælge helårsdæk for nemhedens skyld? Så lyder den klare anbefaling, at du bør vælge et par gode vinterdæk.

Sådanne er nemlig tilpassede den kolde sæson, og det betyder, at de giver dig en lang højere grad af køreglæde i vinterperioden. Derudover er de mere slidstærke, hvorfor de også vil holde længere end helårsdæk, hvor der netop er gået på kompromis med sådanne komponenter, således de også kan bruges i sommerperioden.

Men hvordan finder du de rigtige vinterdæk?

Hav fokus på godt dækmønster og korrekt gummiblanding

Det kan være svært at finde de rigtige vinterdæk. Der er nemlig rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. Dog er det vigtigt, at du har fokus på især et godt dækmønster og den korrekte gummiblanding. Her er der nemlig tale om to faktorer, der både sammen og hver for sig har en meget stor indflydelse på blandt andet bilens bremselængde.

Og så skal du være opmærksom på, at det er en skrøne, at vinterdæk ikke kører godt på tør og våd vej. Overordnet set bremser de nemlig lige så godt som sommerdæk i vådt føre, dog bruger vinterdækkene lidt mere bremseafstand, når vejen er tør og varm, netop fordi de er designet til de mere kolde temperaturer.

Find de gode vinterdæk hos Quickpoint

Hvis du gerne vil være sikker på, at du finder frem til de gode vinterdæk til din bil, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; quickpoint.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde et større udvalg af gode dæk til både sommer og vinter, og du er også sikret en rigtig god service af professionelle fagfolk inden for området, så du bliver godt kørende hele året rundt.

Continue Reading

Populært