Connect with us

Gode råd

Sådan får du dine vognmænd til at passe bedre på lastbilerne

Published

on

Det er nok ikke nogen overraskelse, at der hver dag kører mange lastbiler på de danske landeveje. De er en nødvendighed, når det kommer til at få fragtet varer frem og tilbage, og derfor er det også vigtigt, at de kommer afsted og når frem til de forskellige butikker i tide, så varerne kan blive solgt.

Lastbilerne har dog også en anden funktion. For udover at udgøre en meget vigtig del i dét at få en virksomhed til at køre rundt, så fungerer de også som en slags reklame udadtil. Det vil sige, at de konstant brander din forretning, når dit køretøjs logo bliver spottet på vejene.

Vis dit firma frem fra sin bedste side

Derfor er det vigtigt, at lastbilerne viser sig fra deres absolut bedste side. Det gør de ved at fremstå rene og præsentable. Men det er ikke altid noget, som vognmændene får prioriteret, hvis de har nok at se til og stramme deadlines. De sørger for at gøre deres del af arbejdet, men der bliver formentlig ikke sat tid af til at rengøre lastbilen. Det er nemlig noget, der kan være yderst tidskrævende, hvis det skal gøres ordentligt, og derfor er det kun de færreste, der går i gang med en grundig vask uden for arbejdstiden.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Derfor bør du vælge en service til lastbilvask

Du skal nemlig bare tage et smut forbi Copenhagen Truck Wash i København. I både Taastrup og Hvidovre er det muligt at få en professionel busvask og lastbilvask, så dine lastbiler kan fremstå nyvaskede og rene. Det vil formentlig også have betydning for dit ry og rygte på vejene, hvordan dit køretøj fremstår.

Hos Copenhagen Truck Wash kan du både hurtigt, let og effektivt få vasket dine lastbiler – og det er en rigtig god investering fremtidsmæssigt.

Regelmæssig vask af køretøjet har flere fordele

Udover at rene lastbiler er flotte at kigge på, er regelmæssig vask med til at forebygge rust. Rust opstår på grund af skidt og snavs, der sidder for længe. Derfor er det vigtigt at få rengjort køretøjet, hvis du gerne vil bruge det i mange år. Men det er ikke den eneste fordel.

Når dine lastbiler er rene og ser velholdte ud, vil enhver vognmand formentlig også have lyst til at vedligeholde og passe godt på køretøjet, så det opretholder sit pæne udtryk. Derfor er det også en måde, hvorpå du kan få dine chauffører til at passe bedre på dine lastbiler.

Få lavet en løbende aftale

Du bør derfor overveje at kigge forbi Copenhagen Truck Wash allerede i dag og få lavet en aftale. På den måde sikrer du dig, at du altid har rene lastbiler. De køres direkte ind på et af de seks spor, og på grund af den store bemanding og den hurtige service vil der ikke gå lang tid, før lastbilen kommer ren ud på den anden side.

Continue Reading

Gode råd

Derfor skal du ikke gå på kompromis med bådudstyr

Published

on

Bådudstyr er en essentiel ting på vandet, men det dækker over mere end det, der er lovpligtigt på en båd. Det omtaler også redningsveste, som er praktiske på joller, og småting, du kan bruge til vandsport som paddelboard og surfing.

Hvis du vil have ordentligt udstyr til vandsport og sejlads til en god pris, så læs med her.

Bådudstyr og sikkerhed til en god pris

Man kan ikke sætte en pris på sikkerhed, og derfor bør du aldrig tage det første og det billigste, når du kigger på bådudstyr. Sørg for at gøre dit forarbejde og køb fra ordentlige sider, der ved, hvad de snakker om.

Det kan for eksempel være sider som marineudstyr.dk, hvor du finder en masse udstyr af høj kvalitet til både og sejlads. Du får en god pris og er samtidig sikker på, at udstyret er i den bedst mulige stand. Bådudstyr er helt bogstaveligt designet og beregnet til at redde liv, så prisen er værd at betale næsten uanset hvad.

Bestemte mærker kan selvfølgelig skubbe prisen op, og derfor er det godt at undersøge for dig selv, hvad andre anbefaler. Find gerne tests og anmeldelser på nettet, både fra eksperter og forbrugere, så du kan træffe det bedste og mest sikre valg.

Opbevaring af udstyr

Du skal selvfølgelig også huske at opbevare bådudstyr forsvarligt. Det skal ikke kunne fryse eller mugne, og det er vigtigt at tjekke det hver gang du tager ud – også selvom du var ad sted dagen inden. Dyr kan være kommet til det, eller der kan være opstået huller eller lækager på sidste tur, du ikke bemærkede før.

Ordentlig sikkerhed tager tid, og det er værd at være kræsen og detaljeorienteret, når det handler om færdsel på vandet – uanset hvilken slags fartøj.

Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Populært