Connect with us

Gode råd

Vil du gerne skille dig ud som rekrutteringsbureau? Så læs med her.

Published

on

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Profil Partners og Trademax. Artiklen kan indeholde betalte links.

Inden for branchen af rekruttering er der stor konkurrence. Der findes et væld af forskellige rekrutteringsbureauer, og hvis du gerne vil tages seriøst og skille dig ud i mængden, er det fornuftigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvordan du præsenterer dit bureau, og hvilke muligheder du tilbyder. I denne artikel kommer vi med gode råd til, hvordan du kan skille dig ud i mængden som et kompetent rekrutteringsbureau med et højt niveau.

Inspirerende omgivelser er alfa og omega

Som rekrutteringsbureau oplever du at få virksomheder forbi til en snak om behov, ønsker og krav til en kommende medarbejder. Det betyder naturligvis, at du skal sørge for at byde vedkommende velkommen i inspirerende og pæne omgivelser. Den måde du indretter dit rekrutteringsbureau på, kan nemlig også afspejle dine arbejdsmetoder og -tilgange. Hvis dit kontor roder eller ikke er rengjort, risikerer du at fremstå ustruktureret og uden overskud, og er der noget virksomheder og jobsøgende søger hos et rekrutteringsbureau, er det struktur, overskud og ikke mindst gennemsigtighed.

Sørg for at indrette kontoret, således der er luft og plads og find gerne nogle moderne og funktionelle møbler, der signalerer, I er nytænkende og følger tidens udvikling og ånd. Du kan eksempelvis indrette kontorpladserne med almindelige kontormøbler, men lave en zone med bløde og komfortable sofaer og et sofabord, hvor gæster kan vente, indtil de bliver kaldt ind. Se mere på Trademax, som har et enormt udvalg af flotte og funktionelle møbler.

Kvalificeret og kompetent medarbejderstab

Når man foretager en Google søgning efter rekrutteringsbureauer, er listen lang. Det vidner i særdeleshed om, hvor stor konkurrencen er. En anden måde, hvorpå du kan skille dig ud og blive taget mere seriøst på, er ved den måde du griber rekrutteringsopgaver an på. Der er rift om de gode medarbejdere, men med en målrettet og kompetent headhunting, kan man nå rigtig langt. Ved at benytte deciderede headhunters i dit bureau, signalerer du, at I har medarbejdere til rådighed, som er ansat til at afdække virksomhedernes ønsker, krav og forventninger til en ny medarbejder og ikke mindst lokalisere og kontakte relevante kandidater.

I stedet for at virksomhederne blot får tilsendt en e-mail med potentielle kandidater, som de selv skal vurdere og forholde sig til, bliver de tilknyttet en dedikeret og dygtig headhunter, som har til opgave at finde netop dén medarbejder, som virksomheden efterspørger. Som virksomhed undgår man dermed stort set alt det praktiske og skal kun forholde sig til noget, når en headhunter kommer med en eller flere kvalificerede bud.

Med headhunters viser I, at I er seriøse og ønsker en frugtbar rekrutteringsproces for jer og virksomhederne. Headhunting er ikke nemt arbejde, og det kræver gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer samt flere års erfaring og indsigt, hvilket virksomheder sætter stor pris på.

Continue Reading

Gode råd

Gode råd til hvordan du bedst kommer i gang med en renovation

Published

on

Renovationer kan for mange være absolut nødvendigt, når det kommer til at skulle vedligeholde huse eller større bygninger. Men står du som virksomhed eller enkeltperson og skal i gang med en renovation, kan selve opstarten hurtigt virke en anelse uoverskuelig. Der er en lang række af forskellige ting som skal bestilles, og en lang række forskellige personer som skal kontaktes. Derfor er der her samlet en række råd til hvordan du bedst kommer i gang  med en renovation.

Få fat i de nødvendige materialer inden du går i gang

Når det kommer til at skulle i gang med en renovation af dit hus eller din kundes hus, er det vigtigt at du først sørger for at få fat i de nødvendige materialer. Materialerne du skal bruge afhænger af hvad der helt præcist skal laves, og derfor er det de færreste hverken privatpersoner eller virksomheder, som vil have alle tingene liggende. Tag udgangspunkt i at du skal lave eller have lavet en renovation af et hus ydre. Her kan det være en fordel ikke at købe alle materialerne selv, men i stedet at leje nogle af materialerne, såsom stilladset. Du kan finde leje og montering af stillads her, så du selv kan spare penge, uanset om du vil leje som privatperson eller som virksomhed.

Tag kontakt til fagfolk som kan bidrage

Ønsker du som privatperson eller virksomhed at komme i gang med en renovation, kan det også være en rigtig god ide at tage kontakt til fagpersoner, som kan bidrage og konsultere med viden du måske ikke selv har til rådighed. Dette er for privatpersoner ofte informationer som kan findes på nettet, men for større renoveringsvirksomheder kan det til tider være nødvendigt at hyre en decideret konsulent for at sikre at alt ved renovationen går som planlagt.

 

Continue Reading

Gode råd

Sådan hjælper du dig selv, når tingene bliver svære

Published

on

Der kan være mange grunde til, at du går og føler, at tingene er svære. Der kan ligge både større og mindre årsager bag. I hvert fald er det aldrig nogen rar følelse, og det kan være rigtig svært at slippe ud af igen. Hvis du går og føler, at noget tynger dig og dit humør, kan du her få nogle råd til, hvad du kan gøre ved det.

Skriv alle dine tanker ned

Hvad der er bedst at gøre, afhænger naturligvis rigtig meget af årsagerne til dit humør og dine tanker. I nogle situationer og for nogle mennesker kan det hjælpe rigtig meget at skrive sine tanker ned. Det kan sjældent løse selve problemet, men det kan gøre, at du får lettet dit hjerte og dit hoved.

Hvis tankerne hober sig op inde i dit hoved, kan det være rigtig rart at få dem ud af kroppen ved at skrive dem ned. Det er nemlig ikke sikkert, at du har nogen i nærheden, som du har lyst til at fortælle alt det til. Det kan også nogle gange hjælpe til at give dig en bedre idé om, hvad du faktisk føler indeni. Det er nemlig ikke altid til lige at finde ud af med det samme.

Du kan skrive dine tanker ned i en dagbog, på din computer eller måske på din mobil. Det vigtigste er, at du får dem ud.

Spørg efter hjælp

Det gælder stort set ligegyldigt hvilke slags problemer eller tanker, du brænder inde med. Det hjælper altid at få hjælp og snakke med en anden om det. Det er langt fra altid, at du selv kan finde en løsning. Ofte skal der hjælp til fra en anden. Om det så er fra din veninde, mor, skolelærer eller psykolog.

Hvis du går og har det skidt, skal du fortælle dig selv, at det altid er okay at spørge efter hjælp. Hvis ikke du er meget for at snakke med en, du kender, kan du altid søge imod en professionel. En psykolog kan hjælpe med alt fra følelsen af dårligt selvværd til tankerne der kommer ved at leve i en familie med alkoholmisbrug. Der er intet problem, der er for stort eller for småt.

Det kan også være, at du selv lever med et alkoholmisbrug og kan gå direkte til et behandlingscenter. I hvert fald kan det aldrig gøre noget værre at søge hjælp. Tværtimod vil det i langt de fleste situationer gøre alting bedre.

Brug tid med mennesker du holder af

Når tingene føles svære, er det altid vigtigt at bruge så meget tid som muligt med folk, du holder af. Hvis du er sammen med mennesker, der kan få dig til at smile, grine eller blot glemme dine tanker for en kort stund, vil det være rigtig rart.

Hvis du altid går alene med alle dine tanker, kan de tit komme til at føles langt værre, end de måske er.

Continue Reading

Gode råd

Skal du eje eller leje?

Published

on

Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal beslutte, om det er bedst at eje eller leje. Det gælder både for bolig og bil. Enhver familie har forskellige forudsætninger alt efter økonomi og geografi.

Boligkøb og praktik

For en husejer kan det for eksempel være smart at være lidt handy, så man selv kan male gavlen og rense tagrenden. Du skal selvfølgelig også gerne kunne styre en plæneklipper. Det kan nemlig blive rigtig dyrt, hvis man skal betale sig fra alt det praktiske i forbindelse med vedligeholdelse både inde og ude 

Når det derimod kommer til bilkøb, er det ikke helt de samme overvejelser der optræder. Kan du selv skifte olie og håndtere startkabler, er det selvfølgelig et plus. Derudover skal der en professionel mekaniker til det meste.

Bilkøb og klima

I disse klima-tider forsøger mange borgere at gøre en personlig indsats for at skåne miljøet. Der er ingen tvivl om, at bilerne er de helt store syndere, når det kommer til forurening.

Derfor opstår der stadig nye muligheder for samkørsel, delebiler og meget mere. Det er en smart og social måde at hjælpe klimaet på.

Leasing af bil

Leasing er også en utrolig populær måde at have bil på. Ved at lease sparer du en masse penge hver måned afhængig af, hvilken bil du vælger. Nu er der også kommet et stort udvalg af el-biler på markedet. Dem kan man også lease.

Særligt i landets større byer er parkering svært og dyrt. Det kan derfor være smart kun at lease en bil i den periode, hvor du har mest brug for det.

Det afhænger selvsagt af, hvordan du bor. Bor man ude på landet kan en bil være altafgørende for at få hverdagen til at køre rundt.

Continue Reading

Populært