Connect with us

Diverse

Sommeren står for døren

Published

on

Sommeren står for døren, og det betyder sommerferie for rigtig mange. Skal I en tur sydpå? Eller skal I en uge i sommerhus ved Danmarks Vestkyst? Måske skal I bare nyde ferien derhjemme i haven i år? Årets ferievalg kan afhænge meget af budgettet, men der er intet budget, som er for småt til en hyggelig ferie. En god ferie behøver ikke koste en hel masse. Hvis budgettet er helt minimalt, vil det kunne gøres næsten gratis ved at holde ferie i haven med en helt masse havespil, lækre is og picnic i haven. Hvis budgettet rækker lidt længere, så kunne det være lækkert en uge til de varme lande, hvis I er til den slags. Er I til en mere aktiv ferie, så kan I samle hele familien og planlægge en uge, hvor I hver dag laver noget nyt. En tur i skoven den ene dag, en tur i hallen og spille badminton den næste uge osv. Der er uanede muligheder, men hvad end det er det ene eller det andet, så sørg for at forevige Jeres minder, så I har noget at se tilbage på. 

Forevig Jeres minder

Hvis I har lyst til at forevige Jeres minder, så I kan se tilbage på en hyggelig ferie, så er en rigtig god idé at købe et kamera. Det behøver ikke være noget vildt og fancy kamera, bare så længe det kan tage nogle billeder. Der er noget enormt hyggeligt over at rende rundt med et kamera fremfor sin mobiltelefon. Det bliver til en fælles ting for hele familien at få taget nogle billeder. Det er også en sjov måde at inddrage børnene på, og de kan hurtigt både nogle timer på at rende rundt og tager billeder af alt muligt skørt. En god idé er at have et par ekstra batterier til kameraet, så I ikke skal vente på, at det bliver ladt op før I kan bruge det igen. Hav et par stykker liggende, så I hele tiden kan skifte ud. Køb billige batterierher. 

Gør billederne fysiske 

Når billederne først er taget, så kan de hurtigt komme til bare at lægge på kameraets SD-kort, hvor ingen alligevel ser dem. Sørg for, at I får gjort billederne til noget fysisk, som I kan kigge på i ny og næ. I kan både få dem printet ud og sat i rammer, så I kan lave en lille billedvæg med minder. En mulighed er også at lave en fotokalender med alle billederne. På den måde kan I hver måned have et nyt billede fra Jeres ferie at kigge på. Næste år kan I så lave en ny kalender med de nyeste billeder. I kan også lave et fotoalbum for hver ferie, I har været på eller samle alle årets små ferier og ture i ét album. Så kan I hive det frem engang imellem og sidde og snakke om det alle sammen. Det er en rigtig hyggelig måde at mindes de gode stunder sammen på. 

Continue Reading

Diverse

Gå vintertiden i møde

Published

on

Der er intet værre end stadig at gå rundt i sommerjakken. Kulden breder sig, og selvom vi tror at det er varmt nok til sommerjakken, så ender vi med at stå og klapre tænder. Du kender det vist også alt for godt, gør du ikke? Enten fordi du ikke har en vinterjakke, eller bare ikke har fundet den frem endnu.

Sådan finder du vinterjakken du har brug for

Vinterjakker med dun er altid det bedste, grundet dun holder på varmen, og giver dig den bedste mulighed for at holde varmen. Dunjakker giver dig en god mulighed for at tage på lange gåture, samt bare være ude i det fantastiske vejr trods kulden. Der findes et hav af muligheder for online køb af dunjakker hvor du kan finde den dunjakke som matcher dig. Om den skal være kort eller lang, eller smal eller bred, det er helt op til dig. Det er heldigvis dit valg, og der er så mange at vælge imellem så det er bare at give den gas. Dog tjek altid efter kvalitet, anbefalinger og pris. Det er noget af det vigtigste, for det går ikke at du får bestilt en jakke, som slet ikke er den du havde bestilt, og at den er gået i stykker kort tid efter du har købt den.

Dunjakker for dig der fryser

Dunjakker er ikke til at undvære, du kan også få vatjakker, men de holder bare ikke på varmen, og du kommer hurtigt til at fryse. Tag i skøjtehallen, der kan du prøve dunjakken af, der findes ikke andre kolde steder inden juletiden nærmer sig. Så få prøvet dunjakken af, og find ud af om det er dig. For det er for dumt at rende rundt i sommerens kolde beklædning. Der er ingen der gider ligge syg, fordi du har haft forkert tøj på.

Continue Reading

Diverse

Sådan finder du den perfekte gave til børnefødselsdagen

Published

on

Du har fået en invitation ind ad døren. Du læser den. Det er fra din lille niece, der glæder sig til at se dig på hendes fødselsdag. Du glæder dig også, men du vil naturligvis gerne komme med en god gave. Men der er utroligt mange ting at vælge mellem, når du træder ind i legetøjsbutikkerne. Der er mange gode ting, men det er svært at vælge lige præcis den ting, som du synes, at hun skal have. Det kan være, at hun har lavet en ønskeliste, og det bliver lidt nemmere sådan. Men du vil måske gerne selv overraske en smule og købe noget, der ikke står på ønskesedlen, men noget du er sikker på, at hun vil blive glad for.

Se på hendes interesser

Det er altid godt at orientere sig om, hvad hun interesserer sig for. Det kan jo være, at hun elsker katte eller enhjørninger, og hun samtidig elsker at tegne. Sådan kan du lettere finde en gave, og sådan sikrer du dig i højere grad, at hun vil blive glad for sin gave. Du kan vælge noget fra Djeco, der har mange forskelige ting til børn. Det er både til kreative børn, men det kan også være et flot smykkeskrin – shop Djeco.

Lav noget sammen

Udover gaven, som du køber til hende, er det altid hyggeligt, hvis i kan lave noget sammen. Du kan tage med hende ud til et sted, som hun synes er sjovt at være, eller du kan tage hende med i biografen. Måske kan du høre hendes forældre, om der er en film, som hun kunne tænke sig at se. At have lidt tid sammen er altid sjovt, og i kan jo spise et hyggeligt sted efter. Børn holder af en fysisk gave, men du kan sagtens have dette som en ekstra gave.

Continue Reading

Diverse

Lær dig selv at afstresse

Published

on

Hvis du går og føler dig presset eller stresset, er det vigtigt, at du lytter til din egen krop og giver dig selv lov til at stresse af. Det nytter ikke noget at fortsætte med at køre i højeste gear, for lige pludselig vil din krop sige helt fra. Derfor skal du lære dig selv at afstresse, så du ikke kommer helt derud.

Prioriter din tid

Hvis du nogensinde har siddet med en følelse af, at du ikke havde tid til at slappe af, kan du godt pakke den følelse væk, for det handler bare om at prioritere din tid rigtigt. Hvis du lige nu bruger unødvendigt mange kræfter på noget, som du egentlig ikke får vildt meget ud af, kunne du overveje, om du skulle bruge din tid lidt anderledes. Du skal give dig selv lov til at trække stikket en gang imellem, for det nytter ikke noget, at du bruger tiden på at stresse over alt det, som du ikke får lavet, når du endelig prøver at slappe af.

Lav noget der får dig til at slappe af

Det er meget forskelligt for folk, hvad der virker afslappende og afstressende. Når du endelig giver dig selv lov til at slappe lidt af, kan du finde på noget at lave, som får dig til lidt at glemme alt udenom dig. Om det så er at læse i en bog eller at løbe en tur, afhænger helt af dine interesser. Det vigtigste er, at du faktisk slapper af og nyder tiden.

Shop nyt sexlegetøj

Hvis du gerne vil stresse af en på en helt anden måde, skal du finde en sexshop og shoppe nyt sexlegetøj, som du kan prøve af. Hvis ikke du er god til at give dig selv tid til den slags, burde du gøre det noget mere, da det en rigtig god metode til at slappe af.

Continue Reading

Populært