Connect with us

Sådan gør du dine forsendelser mere personlige

Published

on

Annonce

Der er i dag en meget stor konkurrence på det online marked. Derfor kan det være svært at komme til for de mange andre, der tilnærmelsesvis sælger det samme som dig. Det er en udfordring, men mange tager den op i stiv arm. Der findes nemlig en lang række forskellige metoder til at skille sig ud, og det er netop det med at være personlig ikke bare i sin markedsføring, men også i forhold til de pakker, du sender ud – de er nemlig vigtigere, end de fleste er klar over.

Tag et kig på A4 etiketter til printer

Er det noget, du synes, der lyder spændende? Så bør du først og fremmest tage et kig på de muligheder, der byder sig med A4 etiketter til printer. Her er der nemlig tale om en nem metode til at yde lidt ekstra service, når du sender pakker ud. Med de mange forskellige former for etikkerter, som du kan sætte et print på, får du nemlig den perfekte mulighed for at klistre ting på din kasse til forsendelse, der kan virke som markedsføring. Men du kan også bruge sådanne etiketter inde i pakken for eksempel på at holde silkepapirer sammen, der er omkring varen.

Gør lidt ekstra ud af indholdet

Derudover bør du tænke på, hvad du putter ned i kassen. For det er tit ikke nok bare at lægge den vare i, som folk har bestilt. Prøv også at fylde den op med lidt ekstra. Det kan for eksempel være lidt lækkerier eller andet pynt – det er helt sikkert noget, der vil gøre det mere spændende at åbne den pakke, som du sender, og det skaber en masse forventning, der også kan virke som god markedsføring for dig. For hvem vil ikke gerne tage et billede af noget eller vise noget frem, der ser pænt ud?

Vær lidt mere personlig end dine konkurrenter

Det kan også være en fordel at være meget mere personlig end de fleste andre – det er nemlig ofte sådanne metoder, der virker, skaber loyalitet og masser af glade kunder. Så hvad med at lave en lille håndskreven seddel eller et fint kort med en hilsen, som du ligger med i kassen? Det vil skabe masser af smil at læse, og så er det også noget, der viser, at du gerne gør en lille ekstra indsats for at gøre dine kunder glade – og det elsker de!

Følg op på de ordrer du sender ud

Sidst men ikke mindst bør du følge op på din vare. Det kan du for eksempel gøre ved at medsende en opfordring til at give dig en anmeldelse på diverse platforme. Denne vil ikke blot give dig et indtryk af, hvad dine kunder synes om dig, således du for eksempel også har mulighed for at rette ind, men det er også noget, der vil gøre den synligt for eventuelle kunder, at du er god af handle med. Der er her tale om social proof – og det virker!

Continue Reading

Diverse

Brug noget af studietiden på at blive klar til arbejdsmarkedet

Published

on

Selvom studietiden for mange handler om at leve i nuet og nyde tilværelsen som studerende, som mange jo er rigtig glad for, så er der også en del, som går med en frygt for, hvad fremtiden mon skal bringe. Det er måske ikke alle, der føler sig overbevist om, at de kan få det “rette” job lige efter endt uddannelse, og så er der nok også en del, som ikke en gang ved, hvilken type job de gerne vil have, fordi uddannelsen måske er meget bred. Hvis man går med den slags tanker, så er der ikke nogen skam i at forberede sig lidt på tiden efter studie, mens man studerer.

Hvad skal jeg blive til?

Noget af det, som nok fylder hos de fleste studerende, hvad enten det så fylder meget eller lidt, er spørgsmålet om, hvad man kan blive til. Ens position på arbejdsmarkedet er jo også på en eller anden måde afhængig af, hvad man selv ønsker, og hvor man ser sig selv. Når man lige er startet på sit drømmestudie, har man måske en ide om, hvor det skal ende, men det kan sagtens, til nogens frustration, ændre sig, når man kommer rigtigt i gang med uddannelsen.

Ting man selv kan gøre

Hvis man som studerende netop går med de her tanker om, hvor man skal ende på arbejdsmarkedet, så er det altid godt at gøre nogle ting selv. Man kan eksempelvis få sig nogle forskellige studiejobs igennem studietiden, som på en eller anden måde er relevante for det job, man eventuelt drømmer om. 

Derudover kan det også være en god, praktisk løsning at melde sig ind i en a-kasse. A-kasser er en fordel for din økonomi i det lange løb – især hvis man du er studerende på en af de uddannelser, hvor du har hørt rygter om, at det måske kan være svært at få et job, lige når man er blevet færdig med at studere. Så at melde sig ind i en a-kasse, måske allerede mens man studere kan også være en måde at føler sig sikker økonomisk i forhold til at træde ud på arbejdsmarkedet – eller i hvert fald at søge jobs.

Continue Reading

Diverse

Tag en shoppetur i Kolding

Published

on

Kolding er en skøn by. Selvom den måske ikke er den by i der får allermest opmærksomhed – så er der faktisk rigeligt at komme efter i Kolding. Så hvad enten du lige er flyttet til byen, eller måske bare gerne vil gå på opdagelse i de mange spændende butikker der – så er der i hvert fald nok til, at du sagtens kan planlægge en hyggelig shoppedag i Kolding. Men hvordan planlægger du den bedste dag – læs med her og bliv klogere.

Der er rigeligt at tage af

Kolding er en by med vokseværk og det betyder naturligvis også at butikslivet brager fremad. Og det er jo godt nyt for dig, der gerne vil planlægge en hyggelig shoppedag i netop Kolding. Hvis du bare elsker at købe nye ting og gerne vil have alt samlet på et sted. Ja, så kan du med fordel besøge Kolding Storcenter. Foruden at være det absolut største storcenter i hele Jylland, så er det også en god måde at have alt samlet på et sted. Her kan du både shoppe, parkere bilen tæt på og stoppe op og få en bid mad eller en kop kaffe. Hvis I er en hel familie afsted, så er der masser af aktiviteter for jer allesammen.

Til dig der elsker genbrugsshopping

Hvis du derimod er vild med at købe brugt er der også gode nyheder. For hvis der er et sted du kan finde de rigtig gode ting – så er det i mindre byer rundt om i landet. Og her er Kolding selvfølgelig ikke nogen undtagelse. DU kan både finde et væld af genbrugsbutikker, men du kan også lave lidt research hjemmefra og se om koldings netavis.dk eventuelt har skrevet en artikel om et kommende loppemarked. Både loppemarkeder og genbrugsbutikker er sjove og fyldt med unikke fund. Og I Kolding er der ikke så mange om buddet.


Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Populært