Connect with us

Sådan gør du dine forsendelser mere personlige

Published

on

Annonce

Der er i dag en meget stor konkurrence på det online marked. Derfor kan det være svært at komme til for de mange andre, der tilnærmelsesvis sælger det samme som dig. Det er en udfordring, men mange tager den op i stiv arm. Der findes nemlig en lang række forskellige metoder til at skille sig ud, og det er netop det med at være personlig ikke bare i sin markedsføring, men også i forhold til de pakker, du sender ud – de er nemlig vigtigere, end de fleste er klar over.

Tag et kig på A4 etiketter til printer

Er det noget, du synes, der lyder spændende? Så bør du først og fremmest tage et kig på de muligheder, der byder sig med A4 etiketter til printer. Her er der nemlig tale om en nem metode til at yde lidt ekstra service, når du sender pakker ud. Med de mange forskellige former for etikkerter, som du kan sætte et print på, får du nemlig den perfekte mulighed for at klistre ting på din kasse til forsendelse, der kan virke som markedsføring. Men du kan også bruge sådanne etiketter inde i pakken for eksempel på at holde silkepapirer sammen, der er omkring varen.

Gør lidt ekstra ud af indholdet

Derudover bør du tænke på, hvad du putter ned i kassen. For det er tit ikke nok bare at lægge den vare i, som folk har bestilt. Prøv også at fylde den op med lidt ekstra. Det kan for eksempel være lidt lækkerier eller andet pynt – det er helt sikkert noget, der vil gøre det mere spændende at åbne den pakke, som du sender, og det skaber en masse forventning, der også kan virke som god markedsføring for dig. For hvem vil ikke gerne tage et billede af noget eller vise noget frem, der ser pænt ud?

Vær lidt mere personlig end dine konkurrenter

Det kan også være en fordel at være meget mere personlig end de fleste andre – det er nemlig ofte sådanne metoder, der virker, skaber loyalitet og masser af glade kunder. Så hvad med at lave en lille håndskreven seddel eller et fint kort med en hilsen, som du ligger med i kassen? Det vil skabe masser af smil at læse, og så er det også noget, der viser, at du gerne gør en lille ekstra indsats for at gøre dine kunder glade – og det elsker de!

Følg op på de ordrer du sender ud

Sidst men ikke mindst bør du følge op på din vare. Det kan du for eksempel gøre ved at medsende en opfordring til at give dig en anmeldelse på diverse platforme. Denne vil ikke blot give dig et indtryk af, hvad dine kunder synes om dig, således du for eksempel også har mulighed for at rette ind, men det er også noget, der vil gøre den synligt for eventuelle kunder, at du er god af handle med. Der er her tale om social proof – og det virker!

Continue Reading

Gode råd

Sådan får du mest muligt ud af din campingferie i Danmark

Published

on

Står du og skal afholde ferie i Danmark, for eksempel i hytte, campingvogn eller telt, venter der dig med al sandsynlighed hyggelige stunder og fællesskab. Ikke alle campingferier er dog skabt ens, og ønsker du at få det bedst mulige ud af oplevelsen, kan du læse mere om dette her, hvor du finder tips og tricks til at skabe en uforglemmelig Danmarks-ferie.

Kombiner de rette elementer – samvær, hygge, afslapning og aktivitet

Vil du gerne have en god campingoplevelse, der byder på det hele, handler det om at være velovervejet og at give plads til mange forskellige oplevelser. Tag for eksempel gerne både på vandretur og naturudflugter med en høj graf af aktivitet, men husk også muligheden for afslapning og ro.

Er man på ferie hele familien eller i en større gruppe, er det vigtigt at huske, at der bør være plads til alle. Af den grund finder mange gode fordele ved at lade alle bestemme mindst én aktivitet, som I skal foretage jer i løbet af ferien.

Husk også gerne at have det gode samvær i fokus. Det kan for eksempel ske ved hjælp af brætspil, som I måske har bragt med hjemmefra.

Du kan stadig nå at booke din campingferie

Er du blevet inspireret af idéerne ovenfor, og har du endnu ikke bestilt din ferie i Danmark, er der stadig mulighed for dette. Du kan for eksempel tage på Luksuscamping på en anerkendt campingplads i Danmark. På luksuscamping får du mulighed for alt det, du går og drømmer om – enten ved leje af hytter, eller ved at ligge i telt eller campingvogn.

Her finder du således moderne faciliteter, for eksempel med sauna og spa, der indbyder til afslapning, eller med det sjove indendørs vandland eller aktivitetshus. Her er noget for enhver smag, som kan være med til at skabe en perfekt ferieoplevelse.

Continue Reading

Gode råd

Derfor er det en god idé at cykle på arbejde

Published

on

Annoncør: samlelaan

Overveje du at begynde at cykle på arbejde? Så er du godt på vej til at tage en god beslutning, for der er nemlig rigtig mange fordele ved at hoppe op på jernhesten fremfor ind i bilen eller bussen.

At cykle er først og fremmeste et billigere alternativ, da du kun har udgifter til selve cyklen samt vedligeholdelse.

Dertil får du en omgang gratis motion oven i hatten, så du kan spare tiden, du ellers ville have brugt på at løbe en tur i skoven.

Og hvis du bor i en storby, kan det faktisk ofte være hurtigere at tage cyklen end bilen, da du nemt og elegant kan køre udenom de lange trafikkøer.

Hvis du mangler en ny og lækker cykel, som kan bruges til din daglige transport, kan du overveje at tage et lån til din drømmecykel. Hvis du har eksisterende lån, kan du få billige samlelån, der kan betyde en besparelse på flere tusinde kroner månedligt.

Huske at gennemtænke din beslutning

Det er vigtigt, at du husker at tænke dig om, når du låner penge, da du ellers nemt kan ende i store økonomiske problemer.

Du skal huske at tjekke din økonomi igennem for at se, om du har råd til at betale de månedlige udgifter, som er forbundet med at låne, og hvis du ikke har råd, skal du afholde dig fra at låne penge.

I den forbindelse skal du også huske at tjekke ÅOP – de årlige omkostninger i procent. ÅOP er et tal, der samler alle lånets udgifter i ét, så du nemt kan få et overblik over lånets pris.

Men først skal du huske at spørge dig selv, om du har andre muligheder end at låne. Det er billigere, hvis du kan vente og selve spare pengene sammen gennemt eksempelvis en ekstra vagt på dit arbejde.

Continue Reading

Gode råd

Sådan finder du de rigtige vinterdæk

Published

on

Overvejr du, om du bør investere i nogle nye vinterdæk, eller om du bare bør vælge helårsdæk for nemhedens skyld? Så lyder den klare anbefaling, at du bør vælge et par gode vinterdæk.

Sådanne er nemlig tilpassede den kolde sæson, og det betyder, at de giver dig en lang højere grad af køreglæde i vinterperioden. Derudover er de mere slidstærke, hvorfor de også vil holde længere end helårsdæk, hvor der netop er gået på kompromis med sådanne komponenter, således de også kan bruges i sommerperioden.

Men hvordan finder du de rigtige vinterdæk?

Hav fokus på godt dækmønster og korrekt gummiblanding

Det kan være svært at finde de rigtige vinterdæk. Der er nemlig rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. Dog er det vigtigt, at du har fokus på især et godt dækmønster og den korrekte gummiblanding. Her er der nemlig tale om to faktorer, der både sammen og hver for sig har en meget stor indflydelse på blandt andet bilens bremselængde.

Og så skal du være opmærksom på, at det er en skrøne, at vinterdæk ikke kører godt på tør og våd vej. Overordnet set bremser de nemlig lige så godt som sommerdæk i vådt føre, dog bruger vinterdækkene lidt mere bremseafstand, når vejen er tør og varm, netop fordi de er designet til de mere kolde temperaturer.

Find de gode vinterdæk hos Quickpoint

Hvis du gerne vil være sikker på, at du finder frem til de gode vinterdæk til din bil, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; quickpoint.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde et større udvalg af gode dæk til både sommer og vinter, og du er også sikret en rigtig god service af professionelle fagfolk inden for området, så du bliver godt kørende hele året rundt.

Continue Reading

Populært