Connect with us

Sådan gør du dine forsendelser mere personlige

Published

on

Annonce

Der er i dag en meget stor konkurrence på det online marked. Derfor kan det være svært at komme til for de mange andre, der tilnærmelsesvis sælger det samme som dig. Det er en udfordring, men mange tager den op i stiv arm. Der findes nemlig en lang række forskellige metoder til at skille sig ud, og det er netop det med at være personlig ikke bare i sin markedsføring, men også i forhold til de pakker, du sender ud – de er nemlig vigtigere, end de fleste er klar over.

Tag et kig på A4 etiketter til printer

Er det noget, du synes, der lyder spændende? Så bør du først og fremmest tage et kig på de muligheder, der byder sig med A4 etiketter til printer. Her er der nemlig tale om en nem metode til at yde lidt ekstra service, når du sender pakker ud. Med de mange forskellige former for etikkerter, som du kan sætte et print på, får du nemlig den perfekte mulighed for at klistre ting på din kasse til forsendelse, der kan virke som markedsføring. Men du kan også bruge sådanne etiketter inde i pakken for eksempel på at holde silkepapirer sammen, der er omkring varen.

Gør lidt ekstra ud af indholdet

Derudover bør du tænke på, hvad du putter ned i kassen. For det er tit ikke nok bare at lægge den vare i, som folk har bestilt. Prøv også at fylde den op med lidt ekstra. Det kan for eksempel være lidt lækkerier eller andet pynt – det er helt sikkert noget, der vil gøre det mere spændende at åbne den pakke, som du sender, og det skaber en masse forventning, der også kan virke som god markedsføring for dig. For hvem vil ikke gerne tage et billede af noget eller vise noget frem, der ser pænt ud?

Vær lidt mere personlig end dine konkurrenter

Det kan også være en fordel at være meget mere personlig end de fleste andre – det er nemlig ofte sådanne metoder, der virker, skaber loyalitet og masser af glade kunder. Så hvad med at lave en lille håndskreven seddel eller et fint kort med en hilsen, som du ligger med i kassen? Det vil skabe masser af smil at læse, og så er det også noget, der viser, at du gerne gør en lille ekstra indsats for at gøre dine kunder glade – og det elsker de!

Følg op på de ordrer du sender ud

Sidst men ikke mindst bør du følge op på din vare. Det kan du for eksempel gøre ved at medsende en opfordring til at give dig en anmeldelse på diverse platforme. Denne vil ikke blot give dig et indtryk af, hvad dine kunder synes om dig, således du for eksempel også har mulighed for at rette ind, men det er også noget, der vil gøre den synligt for eventuelle kunder, at du er god af handle med. Der er her tale om social proof – og det virker!

Continue Reading

Erhverv

Derfor skal I have jeres eget firmatøj

Published

on

Det kræver meget at drive et succesfuldt firma. Du skal både være opmærksom på marketing, produktudvikling og naturligvis dine medarbejderes velbefindende. Nogle af de ting kan dog løses ved, at I får jeres helt eget firmatøj. Det er der nemlig flere fordele ved, som både handler om reklame samt det interne sammenhold på arbejdspladsen. Et fælles logo kan betyde meget mere, end man umiddelbart skulle tro, og derfor skal du ikke holde dig tilbage fra at finde det flotteste arbejdstøj til dine ansatte. Det kan kun være en fordel.

Øget synlighed

Firmatøj kan sørge for, at jeres firma bliver meget mere synligt for potentielle kunder. Hvis I for eksempel arbejder på en byggeplads, kan det være en stor fordel at have tøj, der peger tilbage på jeres virksomhed. På den måde kan andre, der kommer forbi se, hvor I arbejder og måske tænke på jer, næste gang de har brug for en håndværker. Det er altså en glimrende måde at komme i kontakt med nye kunder. Skab synlighed i firmatøj med eget logo, så endnu flere kan få øje på jer. Det kan i sidste ende øge jeres omsætning.

Sammenhold

En anden fordel ved firmatøj er, at det faktisk kan øge sammenholdet på arbejdspladsen. Det giver medarbejderne en følelse af at stå sammen og være en del af noget større. Hvis du oplever nogle problemer med fællesskab og holdånd på arbejdet, så kan det altså være en rigtig god idé at få fat i noget firmatøj. Det kan også være med til at mindske konkurrencementaliteten, fordi de ansatte vil huske på, at de trods alt er sammen om at gøre firmaet til noget særligt. På den måde bliver det også en måde for dig som chef at vise, at du virkelig sætter pris på dine ansatte – hver og en af dem.

Continue Reading

Diverse

Pas godt på din hund

Published

on

Et godt forhold til din hund kan ende med at blive en af de absolut vigtigste relationer i dit liv. Det er fantastisk at have en ven, som man kan regne med, uanset om resten af livet går en imod. Så længe du sørger for at give din hund mad og masser af kærlighed, så behøver du aldrig nogensinde føle dig alene. Derfor er det altså rigtig vigtigt, at du passer godt på dit kæledyr, både når det kommer til sovesteder og foder. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Køb en dejlig hundeseng

Ligesom du har brug for en dejlig seng for at sove godt om natten, skal din hund naturligvis også have de bedste betingelser. Hundeseng er et perfekt sted til afslapning for din firbenede ven. Ligegyldigt om du vælger at sætte den i dit eget soveværelse, i stuen eller et helt andet sted, vil din hund sikkert være lykkelig for at have en dejlig blød krog at sove i. Der er heldigvis også masser af forskellige hundesenge på markedet, så du kan garanteret finde noget, der passer til lige netop din hund. Find den perfekte hundeseng til din bedste ven og husk endelig at tage en masse søde billeder.

Hundemad

Det er ikke ligegyldigt hvilket hundemad, du vælger at købe. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten fra mærke til mærke, så det er ikke nødvendigvis den bedste løsning at købe det billigste, du kan finde i supermarkedet. Tag i stedet en snak med din dyrlæge og find ud af, hvad der er den bedste løsning for netop dit kæledyr. Hunde er nemlig meget forskellige og har derfor også forskellige behov til deres foder. Ting som vægt, alder og race kan for eksempel have stor betydning for hvilket mad, der er det bedste.

Continue Reading

Guides

Din guide til kvalitetstøj

Published

on

Der er flere mennesker i Danmark, der har i dag så meget tøj, at de slet ikke kan overskue deres garderobe. Det kan være svært at sammensætte flotte outfits, når et enkelt kig ind i tøjskabet kan være nok til, at man mister pulsen. Samtidig er en del af tøjet måske ikke noget, man er så glad for, når det kommer til stykket. Impulskøb er en farlig vane, og det kan hurtigt ende med at tage livet af glæden ved at eksperimentere og lege med ens stil. Men der er heldigvis hjælp at hente! I denne guide kan du få vejledning til, hvad du skal gøre for at sikre dig det bedste kvalitetstøj.

Kvalitet over kvantitet

Det første og vigtigste råd er, at kvalitet altid slår kvantitet. Du vil sandsynligvis blive meget gladere for at have et stykke tøj, som du virkelig elsker, end ti forskellige bluser, som du egentlig mest købte, fordi der var tilbud. Det handler altså om at finde de mærker, der virkelig står for kvalitet, og som du kan bruge mange år ud i fremtiden. Her er mærket Heartmade et rigtig godt bud. Du kan finde alt fra smukke kjoler til lækre jakker. Prøv de klassiske styles fra Heartmade og løft din garderobe til helt nye højder.

Undgå impulskøb

Hvis du gerne vil undgå et skab fyldt med billigt og uholdbart tøj, så er det vigtigt, at du tænker dig om, inden du svinger dankortet. Selvfølgelig skal man slå til, hvis man finder et stykke tøj, man bare ikke kan leve uden. Men ellers er det en rigtig god idé at tage sig noget tid til at tænke over, om man virkelig har brug for endnu en top fra H&M. Du kan for eksempel lave en regel om, at der skal gå 24 timer, inden du køber et stykke tøj, du har fået øje på.

Continue Reading

Populært