Connect with us

plæneklipper

Sådan holder du din græsplæne knivskarp

Published

on

I takt med at sommeren nærmer sig, kører flere og flere danskere også deres plæneklippere ud af garagen for at gå i krig med den vilde græsplæne. Men det betyder også bare, at der er mange timers hårdt arbejde i vente, når du hver anden dag skal presse maskinen frem og tilbage over græsplænen.

Der findes dog en smartere løsning: Du kan nemlig bare investere i en robotplæneklipper, som gør det hårde arbejde for dig, mens du nyder en kølig drink under den bagende sol.

En selvkørende robot

Det smarte ved en robotplæneklipper er, at den er fuldstændig automatisk. Du skal bare indstille, hvornår den skal arbejde på dagen, og hvilket område den skal dække. Så bruger den resten af tiden på at suse frem og tilbage over plænen og nappe de græsstrå, som er blevet en anelse for lange.

Det er en effektiv og billig måde at slippe for postyret med at holde plænen snorlige hver dag – og så er det også altid sjovt at se, hvordan børnene eller kæledyrene reagerer på sådan en robot ude i haven.

Vedligehold din robot

Du skal dog huske at vedligeholde din robotplæneklipper, så den altid fungerer optimalt. Især knivene kan blive slidte med tiden, så der er det vigtigt, at du af og til udskifter dem. På easymow.dk kan du nemt finde en god oversigt over de forskellige mærker og dertilhørende knive.

Du skal bare selv undersøge, hvilket mærke din robotplæneklipper er af, og hvilken knivtykkelse der vil passe bedst til din robot.

 

 

Continue Reading

plæneklipper

Sådan kan du holde haven pæn

Published

on

Der er få ting så rare og afstressende som at tilbringe tid i en dejlig have. Ligegyldigt om der er tale om en privat have, eller du har et grønt område tilknyttet arbejdspladsen, så er det skønt at få mulighed for at koble af og bare tilbringe tid i det grønne. Det er dog også vigtigt, at haven ser nogenlunde pæn ud, så man ikke skal sidde og tænke på, om græsset skal slås, eller hækken skal klippes. I denne guide kan du få råd og vejledning til, hvordan du på nem vis kan holde haven pæn.

Den private have

Hvis du sørger for at passe din have godt, kan den bruges i både sommer- og vintermåneder. Om sommeren er det naturligvis nødvendigt at være opmærksom på at passe på grøntsager og frugt, hvis du dyrker køkkenhave. Men der er også meget, man kan gøre, selvom det måske er koldt i vejret. Om efteråret kan du for eksempel sørge for, at der ikke samler sig for mange visne blade og grene. Ryd nemt haven med en effektiv løvblæser, så det hele ser flot og ordentligt ud. Så er der masser af plads til at så nye frø, selvom de først spirer til foråret.

Haven i virksomheden

Der er rigtig mange positive ting ved at have et grønt område tilknyttet virksomheden. Det er et fantastiske sted for medarbejderne at holde pause, og i sommermånederne kan det endda bruges til at holde møder. Samtidig kan det se rigtig pænt ud, hvis I sørger for at pleje den godt. Ligesom i private haver kan det være en god idé at have en løvblæser til rådighed, når efteråret begynder at melde sig. På den måde slipper I af med alle de visne blade. Derudover skal I naturligvis sørge for at klippe hækken ofte, og eventuelle blomsterbede skal også passes.

Continue Reading

Populært