Connect with us

plæneklipper

Sådan holder du din græsplæne knivskarp

Published

on

I takt med at sommeren nærmer sig, kører flere og flere danskere også deres plæneklippere ud af garagen for at gå i krig med den vilde græsplæne. Men det betyder også bare, at der er mange timers hårdt arbejde i vente, når du hver anden dag skal presse maskinen frem og tilbage over græsplænen.

Der findes dog en smartere løsning: Du kan nemlig bare investere i en robotplæneklipper, som gør det hårde arbejde for dig, mens du nyder en kølig drink under den bagende sol.

En selvkørende robot

Det smarte ved en robotplæneklipper er, at den er fuldstændig automatisk. Du skal bare indstille, hvornår den skal arbejde på dagen, og hvilket område den skal dække. Så bruger den resten af tiden på at suse frem og tilbage over plænen og nappe de græsstrå, som er blevet en anelse for lange.

Det er en effektiv og billig måde at slippe for postyret med at holde plænen snorlige hver dag – og så er det også altid sjovt at se, hvordan børnene eller kæledyrene reagerer på sådan en robot ude i haven.

Vedligehold din robot

Du skal dog huske at vedligeholde din robotplæneklipper, så den altid fungerer optimalt. Især knivene kan blive slidte med tiden, så der er det vigtigt, at du af og til udskifter dem. På easymow.dk kan du nemt finde en god oversigt over de forskellige mærker og dertilhørende knive.

Du skal bare selv undersøge, hvilket mærke din robotplæneklipper er af, og hvilken knivtykkelse der vil passe bedst til din robot.

 

 

Continue Reading

Populært