Connect with us

Gode råd

Sådan får du råd til at flytte hjemmefra

Published

on

Hvis man er ung er det ofte sådan, at man ikke har haft tid eller mulighed for at spare det store op eller fået adgang til sin børneopsparing. Derfor kan det være svært at have råd til de ekstra udgifter, der følger i juleperioden, hvis man forsøger at spare sammen til at flytte hjemmefra. Således kan nedenstående liste forhåbentlig bidrage med nogle gode tips til, hvordan du kan få mest mulig ud af din nuværende privatøkonomi, så du kan få råd til at betale depositum. Der er mulighed for at tage et kviklån selvom du kun er 18 år hos kviklaan-guide.dk, men du bør først læse nedenstående guide, før du overvejer et kviklån.

1. Få overblik over din privatøkonomi med det samme

Det første tip i denne guide omhandler at have overblik over privatøkonomien. Hvor mange penge kommer der ind? Har du fritidsjob, SU eller hvordan ser dine indtægter ud, og hvor meget udgør dine samlede indtægter tilsammen? Det kan være svært at ændre sine indtægter, hvis du studerer og dermed ikke har tid til et fuldtidsjob. Derfor bør du snarere tage et kig på dine udgifter og efterfølgende notere, hvor meget du kan spare op.

2. Skær ned på dine udgifter

Som sagt bør du kigge på dine udgifter, hvor du måske kan afmelde nogle abonnementer på eksempelvis streamingtjenester. Hvis det skulle komme såvidt, at du savner nogle af de afmeldte streamingtjenester, kan du altid tilmelde dem igen.

 

Du kan muligvis også overveje at undlade at gå i byen før nytårsaften og holde igen med at impulskøb. Sidstnævnte bør være muligt lige netop i december med tanke på, at du alligevel modtager gaver juleaften.

3. Køb dine gaver billigt

Når du skal købe julegaver, kan du med fordel anvende pricerunner, så du med større sikkerhed køber dine gaver til de bedste priser. På denne måde har du mulighed for at spare og/eller få mere ud af dit rådighedsbeløb.

 

Du kan eventuelt også bruge gavekort til at købe julegaverne, hvis du har gavekort liggende. På denne måde bruger du ikke penge fra dit rådighedsbeløb.

4. Ønsk dig ting til boligen

En anden måde hvorpå du undgår at bruge penge er, hvis du ønsker dig ting til at flytte hjemmefra. Der skal bruges penge på at flytte hjemmefra i forbindelse med indretning. Mange har også specifikke ting, som de ønsker at have i boligen. Det handler igen om at spare på dine økonomiske midler, så du kan flytte nogle af disse økonomiske midler over på en opsparingskonto, og derfor bør du ønske dig ting til boligen, så du ikke selv skal købe disse.

5. Spar op

Når du har gjort ovenstående og forhåbentlig er kommet økonomisk uskadt fra december måned, er det tid til at spare op. En klassisk måde hvorpå du kan gøre dette er at overføre et fast beløb hver måned til en opsparingskonto, så du ikke bruger af disse. Derudover bør du stadig tænke i at holde dine udgifter nede, som beskrevet tidligere.

6. Kviklån

Hvis du tænker, at du ikke har råd til depositummet på din drømmelejlighed og ikke føler for at spare op, kan du altid tage et kviklån. Der er mange, som ikke er klar over, at du også kan tage et lån som 18-årig, hvis du står og mangler penge. Dette kan du f.eks. gøre via kviklaan-guide.dk der formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere, hvorfor du får præsenteret en masse forskellige lån, hvor du nemt og enkelt kan vælge det lånetilbud, som du mener er bedst for dig.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Hvordan spotter du den rigtige spilleside?

Published

on

Der er efterhånden kommet rigtig mange nye spillehjemmesider til. For dig som forbruger giver det dig mulighed for at få en masse god underholdning. Det store udvalg af spillesider online gør det dog også svært at finde den helt rigtige hjemmeside, hvor du får mest muligt ud af dit spil og ikke bliver snydt. Vi giver her nogle få gode råd til, hvordan du spotter den helt rigtige spilleside.

Virker det oprigtigt?

Når du går ind på en spillehjemmeside, kan det være en god idé at kigge sig lidt omkring, inden du går i gang med at spille. Det kan være i forhold til hele setuppet af hjemmesiden, der kan give en god indikation af, om der er tale om en gyldig side. Virker siden ikke særlig professionel, er der nok også stor sandsynlighed for, at den ikke er det. Det kan derfor være en god indikator.

En anden indikator kan være, hvis der er mange snørklede regler, som bliver præsenteret med en væg af tekst. Det er typisk her mange springer over at læse det hele, hvor de typisk misser vigtige dele. Hvis du gerne vil være sikker på, at der er chance for at vinde, kan du kigge efter, om spillesiden har en underside med de seneste vindere. Her kan du se, hvordan det fx kan se ud. Det giver en god indikation af, at det faktisk er en rigtig side, hvor der findes vindere hver eneste dag.

Er det for godt til at være sandt?

Nogle gange kan et tilbud simpelthen være så godt, at du næsten ikke kan tro dine egne øjne. I disse tilfælde er det nok også for godt til at være sandt. Eksempler på dette kan være overdådige velkomstbonusser, der skal lokke dig til. Synes du en bestemt velkomstbonus stikker meget ud fra mængden, kan det være en fælde, der skal lokke dig ind på en dårlig spilleside.

En anden god indikator er i forhold til, hvordan du registrerer dig som bruger. Det kan være en fordel at gå efter spillesider, hvor du skal registrere dig med NemID. Det giver nemlig et signal om, at spillesiden tager ansvarligt spil seriøst. Derudover giver det også et signal om mere sikkerhed. Der vil nemlig ikke være nogen, der kan udnytte dit navn til at oprette en spillekonto i.

Dette viser blot nogle af de få indikationer, du kan gå efter, når du skal finde en spilleside. Derudover kan det være en god idé at gå efter din egen mavefornemmelse.

Continue Reading

Gode råd

Kom godt ind i det nye år med en professionel rengøring

Published

on

Når kransekagen er spist, fyrværkeriet fyret af, og nytårsgæsterne er gået, så står du ofte tilbage med en masse klistrede gulve, støvede overflader og beskidte badeværelser. Her kan det være en god idé at få noget professionel rengøring ind over, så du kan koncentrere dig om dine nytårsforsæt og januarudsalg. Bor du i nærheden af Holbæk, Kalundborg eller Odsherred, så kan du med fordel benytte dig af Yrsas rengøring, der er et professionelt rengøringsfirma, der varetager både privat- og erhvervsrengøring.

Skinnende rent i privaten og på arbejdet

Ved at benytte et rengøringsfirma til at få styr på hjemmet efter december måneds festligheder, kan du få oprettet god ro og orden derhjemme uden selv at skulle løfte en finger. Det kan også være, at du beslutter dig for, at du gerne vil benytte dig af professionel rengøring på mere fast basis, så du ikke behøver at bruge din egen tid og overskud på det.

Yrsas rengøring tager sig også af erhvervsrengøring i hele Vestsjælland, og har også en masse forskelligt udstyr, der passer til alle typer af rengøringsopgaver. Kvaliteten af rengøring er også altid i top, da alle medarbejdere gennemgår relevante kurser, så de er fuldt opdateret på brug af både maskiner og produkter. Alle tilbud bliver skræddersyet til netop din virksomheds behov og størrelse, så du er sikker på, at få den rette service og pris.

Specialopgaver

Yrsas rengøring varetager også visse specialopgaver som eksempelvis rensning eller vask af tæpper, gardiner og persienner. Rengøring i forbindelse med fraflytning varetages også, og her aftales det forinden, hvad der er behov for, så hjemmet kan blive afleveret til de næste beboere i tiptop stand. Fælles for alle disse specialopgaver er, at du trygt kan overlade det til professionelle, så du kan bruge din tid på noget andet.

Continue Reading

Gode råd

Dette bør du overveje, inden du investerer i en varmepumpe

Published

on

Når man som boligejer selv står for alt, så kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis man pludseligt skal lave større forbedringer ved boligen. Det kan dog være en fordel at undersøge løsninger, som i sidste ende kan spare en penge, så man på længere sigt har flere penge på kontoen – eventuelt til uforudsete udgifter, renoveringer eller måske en ferie. Overvejer du at investere i en varmepumpe, så er der nogle ting, som du bør undersøge og overveje inden, så du kan være sikker på, at det er en god løsning for dig. Er du interesseret i at blive klogere, så skal du læse med herunder.

Varmepumpemarkedet er stort og kan derfor være uoverskueligt

Inden du bevæger dig ud i det store og til tider overskuelige marked, så bør du undersøge, om en varmepumpe er en god løsning for dig. Måske kan det betyde, at du skal bruge en time eller to på at Google, eller måske skal du spørge andre til råds for at komme nærmere en beslutning. Når du har taget en beslutning om, at du skal investere i en varmepumpe, så skal du sørge for at indsnævre markedet, så opgaven ikke er for uoverskuelig, og så du ikke ender med at opgive med det samme. Eksempelvis kan du indsnævre markedet ved at finde ud af, om du skal have en luft til luft varmepumpe, eller om en vand til luft varmepumpe passer bedst til dit hus. Derudover kan det også være en god idé at have styr på budgettet, så du har et udgangspunkt at gå efter. Find den helt rigtige varmepumpe ved at gøre dig grundige overvejelser.

Der findes også mange forskellige producenter

Ikke nok med at der findes mange forskellige varmepumpemodeller og to forskellige typer – der findes nemlig også forskellige producenter, og disse skal du også have styr på, så du nemmere kan finde den rette varmepumpe. Har du allerede et favoritmærke, så gør det naturligvis dit valg en del nemmere, men det kan også være, at du skal bruge tid på at undersøge de forskellige producenter, inden du kigger på de forskellige modeller. Der findes hverken rigtige eller forkerte måder at tilgå opgaven på, og du bør derfor gøre det, som du føler er det nemmeste for dig.

Nettet kan hjælpe dig videre, hvis du går i stå

Hvis du af en eller anden grund går i stå i processen, så kan nettet hjælpe dig videre. På nettet kan du både finde gode råd, men du har også mulighed for at læse specifikationer for de forskellige varmepumper, og du kan på den måde hurtigt sammenligne modellerne. Når du sammenligner, vil du hurtigt kunne finde de varmepumper, der kan opfylde dine behov og ønsker, og du vil derfor også hurtigt mærke, at du kommer videre i processen uden egentligt at tænke meget over det. Find det store udvalg via ovenstående link og bliv klogere på de forskellige modeller, så du kan finde den rette.

Continue Reading

Populært