Connect with us

Gode råd

Sådan får du råd til at flytte hjemmefra

Published

on

Hvis man er ung er det ofte sådan, at man ikke har haft tid eller mulighed for at spare det store op eller fået adgang til sin børneopsparing. Derfor kan det være svært at have råd til de ekstra udgifter, der følger i juleperioden, hvis man forsøger at spare sammen til at flytte hjemmefra. Således kan nedenstående liste forhåbentlig bidrage med nogle gode tips til, hvordan du kan få mest mulig ud af din nuværende privatøkonomi, så du kan få råd til at betale depositum. Der er mulighed for at tage et kviklån selvom du kun er 18 år hos kviklaan-guide.dk, men du bør først læse nedenstående guide, før du overvejer et kviklån.

1. Få overblik over din privatøkonomi med det samme

Det første tip i denne guide omhandler at have overblik over privatøkonomien. Hvor mange penge kommer der ind? Har du fritidsjob, SU eller hvordan ser dine indtægter ud, og hvor meget udgør dine samlede indtægter tilsammen? Det kan være svært at ændre sine indtægter, hvis du studerer og dermed ikke har tid til et fuldtidsjob. Derfor bør du snarere tage et kig på dine udgifter og efterfølgende notere, hvor meget du kan spare op.

2. Skær ned på dine udgifter

Som sagt bør du kigge på dine udgifter, hvor du måske kan afmelde nogle abonnementer på eksempelvis streamingtjenester. Hvis det skulle komme såvidt, at du savner nogle af de afmeldte streamingtjenester, kan du altid tilmelde dem igen.

 

Du kan muligvis også overveje at undlade at gå i byen før nytårsaften og holde igen med at impulskøb. Sidstnævnte bør være muligt lige netop i december med tanke på, at du alligevel modtager gaver juleaften.

3. Køb dine gaver billigt

Når du skal købe julegaver, kan du med fordel anvende pricerunner, så du med større sikkerhed køber dine gaver til de bedste priser. På denne måde har du mulighed for at spare og/eller få mere ud af dit rådighedsbeløb.

 

Du kan eventuelt også bruge gavekort til at købe julegaverne, hvis du har gavekort liggende. På denne måde bruger du ikke penge fra dit rådighedsbeløb.

4. Ønsk dig ting til boligen

En anden måde hvorpå du undgår at bruge penge er, hvis du ønsker dig ting til at flytte hjemmefra. Der skal bruges penge på at flytte hjemmefra i forbindelse med indretning. Mange har også specifikke ting, som de ønsker at have i boligen. Det handler igen om at spare på dine økonomiske midler, så du kan flytte nogle af disse økonomiske midler over på en opsparingskonto, og derfor bør du ønske dig ting til boligen, så du ikke selv skal købe disse.

5. Spar op

Når du har gjort ovenstående og forhåbentlig er kommet økonomisk uskadt fra december måned, er det tid til at spare op. En klassisk måde hvorpå du kan gøre dette er at overføre et fast beløb hver måned til en opsparingskonto, så du ikke bruger af disse. Derudover bør du stadig tænke i at holde dine udgifter nede, som beskrevet tidligere.

6. Kviklån

Hvis du tænker, at du ikke har råd til depositummet på din drømmelejlighed og ikke føler for at spare op, kan du altid tage et kviklån. Der er mange, som ikke er klar over, at du også kan tage et lån som 18-årig, hvis du står og mangler penge. Dette kan du f.eks. gøre via kviklaan-guide.dk der formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere, hvorfor du får præsenteret en masse forskellige lån, hvor du nemt og enkelt kan vælge det lånetilbud, som du mener er bedst for dig.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Derfor skal du ikke gå på kompromis med bådudstyr

Published

on

Bådudstyr er en essentiel ting på vandet, men det dækker over mere end det, der er lovpligtigt på en båd. Det omtaler også redningsveste, som er praktiske på joller, og småting, du kan bruge til vandsport som paddelboard og surfing.

Hvis du vil have ordentligt udstyr til vandsport og sejlads til en god pris, så læs med her.

Bådudstyr og sikkerhed til en god pris

Man kan ikke sætte en pris på sikkerhed, og derfor bør du aldrig tage det første og det billigste, når du kigger på bådudstyr. Sørg for at gøre dit forarbejde og køb fra ordentlige sider, der ved, hvad de snakker om.

Det kan for eksempel være sider som marineudstyr.dk, hvor du finder en masse udstyr af høj kvalitet til både og sejlads. Du får en god pris og er samtidig sikker på, at udstyret er i den bedst mulige stand. Bådudstyr er helt bogstaveligt designet og beregnet til at redde liv, så prisen er værd at betale næsten uanset hvad.

Bestemte mærker kan selvfølgelig skubbe prisen op, og derfor er det godt at undersøge for dig selv, hvad andre anbefaler. Find gerne tests og anmeldelser på nettet, både fra eksperter og forbrugere, så du kan træffe det bedste og mest sikre valg.

Opbevaring af udstyr

Du skal selvfølgelig også huske at opbevare bådudstyr forsvarligt. Det skal ikke kunne fryse eller mugne, og det er vigtigt at tjekke det hver gang du tager ud – også selvom du var ad sted dagen inden. Dyr kan være kommet til det, eller der kan være opstået huller eller lækager på sidste tur, du ikke bemærkede før.

Ordentlig sikkerhed tager tid, og det er værd at være kræsen og detaljeorienteret, når det handler om færdsel på vandet – uanset hvilken slags fartøj.

Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Populært