Connect with us

Renovering

Sådan får du et godt byggeresultat

Published

on

Der er i dag mange, der kaster sig ud i nogle massive projekter, når det kommer til blandt andet renovering af deres hjem. Det skyldes et behov for at have en tryg base, der lever op til de krav, ønsker og behov, som man har til et hjem, og derfor er det de færreste, der vil gå på kompromis for eksempel, når det kommer til den måde, som der bliver bygget på.

Når du lægger nyt tag

Det er blandt andet noget, der kommer til udtryk, når der skal monteres et nyt tag. Har et tag mange år på bagen, vil det ofte have taget skade af det danske vind og vejr, som er yderst barskt. Det kan være, at der er nogle tagsten, der er beskadigede, at der har samlet sig pytter af snavs som for eksempel grene, blade og andet, eller det kan være, at der er behov for nogle nye skotrender.

Sørg for vandtætte samlinger med alu profiler

Hvis det er tilfældet, så bør du tage et kig på dine gode muligheder for at gør brug af alu profiler. Disse er nemlig yderst anvendelige, når det kommer til de samlinger, der bruges mellem to tagflader i en vinkel. Det betyder, at det bliver let at få lavet nogle vandtætte samlinger lige såvel, som regnvandet bliver ledt væk.

Vandet skal ledes ned i tagrenden

Ofte monteres en skotrende bestående af en alu profil i hjørnet på taget under tagpladerne eller tagstenene. På den måde kommer den til at gå et godt stykke op under taget i hver side. Du bør derfor sørge for en bred alu profil, der kan give dig det bedste resultat, når du gerne vil lede vandet væk fra de to tagflader og ned i din tagrende.

Find dine alu profiler online

Synes du, at det lyder som det, du leder efter til dit nye tag? Så tag et kig online allerede i dag, hvor du finder et stort udvalg af alu profiler i en god kvalitet og til en billig pris.

 

 

Continue Reading

Populært