Connect with us

Gode råd

Sådan får du en produktiv sommer

Published

on

Sommerferien er selvfølgelig tiden, hvor du skal sørge for at slappe af, så du kan lade op og være klar til at starte på arbejde igen. Samtidig er sommerferien dog også det tidspunkt, hvor du har ekstra tid til at nå at få lavet de ting, du ellers ikke kan nå i hverdagen. Men nogle gange kan det være svært at komme i gang med de projekter, som du godt ved, at du burde få startet. 

Stå op på samme tid hver dag

Selvom du holder sommerferie og sikkert gerne vil sove længe, så findes der mange fordele ved at stå op på samme tid hver dag. Det skaber en rutine, du får en bedre nattesøvn, og du vil dermed føle dig mere udhvilet og klar til dagens opgaver. Hvis du ikke har lyst til at stå op ligeså tidligt, som du plejer i hverdagen, så sæt en alarm et par timer senere, som kan vække dig hver morgen i ferien.

Lav en opgaveliste

Dagene kan hurtigt forsvinde, hvis du ikke er bevidst omkring, hvad du gerne vil opnå. Lav derfor et par opgavelister. Den ene opgaveliste skal bestå af alle de opgaver, du gerne vil nå i ferien, og samtidig skal du lave en opgaveliste hver aften eller morgen, hvor du gør det klart for dig selv, hvad du vil nå på den pågældende dag. 

Få fat i udstyret

Hvis du har brug for nye redskaber til havearbejdet, bør du købe dem nu, så du har dem, når du skal bruge dem. Du kan finde redskaber, der kan gøre havearbejdet lettere her. Hvis du derimod har planer om at skifte vinduerne i din bolig, så få bestilt vinduerne, så de er klar til at blive sat i. På denne sidekan du finde vinduer til din bolig. Dermed vil dit arbejde ikke blive forsinket af manglende udstyr. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Alarmsystem holder lange fingre fra dit hjem

Published

on

Du har måske aldrig oplevet, at du eller nogen af dine nære har haft indbrud. Det er meget muligt, men det kan være en skrøbelig og falsk sikkerhed. For når du endelig oplever det, så vil du ærgre dig enormt over, at du ikke har sikret dit hjem med et alarmsystem. Det kan være, at du kender nogen, som har et alarmsystem, og som ikke har oplevet indbrud? Det er der nok god grund til, for det har en stor afskrækkende effekt på tyve, at der er monteret alarmsystemer i et hjem. Det er simpelthen ikke chancen værd. Små sensorer er næsten usynlige i dit hjem, og du indtaster blot en kode, når du vil til- eller frakoble alarmen. Det er lynhurtigt, let og generer kun potentielle tyve. 

Afskrækkende effekt betyder meget

Det er oftest et argument fra folk uden alarm, at de kender nogen, som ikke har betalt for alarmen, uden at den har været i brug. Det er dog et vandet argument, for alarmens tilstedeværelse gør det meget dumt at forsøge at bryde ind. Det kan godt være, at den ikke går af, men det betyder ikke, at du ikke ville have oplevet indbrud, hvis den ikke var der. For det går lynhurtigt, og tyve ville næsten ikke nå at se sig omkring, inden de vil skulle stikke halen mellem benene. Det ved de. Derfor har alarmsystemerne en stor afskrækkende effekt. 

Generer dig ikke i hjemmet

Alarmsystemerne er så moderne nu til dags, at de benytter sig af sensorer. Små følere, der opdager, når noget bevæger sig forbi dem. De fylder næsten ingenting i dit hjem, og derfor bliver du ikke selv generet af det. Du glemmer nok helt, at de er der, kort efter de er blevet monteret. Det eneste, du ser, er alarmsystemets hovedboks, hvor du indtaster en kode, når du går og kommer. 

Continue Reading

Gode råd

Sådan gør du en kedelig morgen lidt sjovere

Published

on

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste af os ikke er særligt glade for at stå op om morgenen. Engang imellem kunne det være rart, hvis vi lige kunne sove lidt længere, men hverdagen kalder og vi skal atter i gang med en ny uge, så hvordan gør vi det så behageligt for os som overhovedet muligt?

Derfor skal du overveje vækkeur med projektor

Det er aldrig sjovt at skulle blive vækket, især ikke hvis det er langt tidligere end hvad du selv kan lide at vågne. Derfor benytter vi os ofte af redskaber som hjælper os med at vågne, såsom vores telefoner eller et klassisk vækkeur. Mange af os er vant til at benytte os af mobiltelefonen, og dertil kender vi også frustrationen når det ringer lige pludseligt, og vi skal op. Vi anbefaler derfor, at du som et minimum skal overveje at benytte dig af et vækkeur som så mange af os allerede gør. Find et vækkeur med projektor her, som kan hjælpe dig med for alvor at få sat et skub i morgenen. Men hvad kan et vækkeur med projektor gøre, som et almindeligt vækkeur ikke kan? En projektor kan sørge for, at tallene lyser mere op, så du ikke kun vågner af uret, men også af lyset fra projektoren. Dette vil give dig en bedre indikator på, hvad klokken egentlig er.

Vækkeur med duft

Hvis du dog er ligesom så mange andre mennesker, og hverken bryder dig om at blive vækket af mobilen eller vækkeuret, fordi begge lyde er møgirriterende, så findes der faktisk en helt tredje løsning til dig! Har du nogensinde tænkt over, om der findes vækkeur, som vækker dig på andre måde end ved irriterende lyde hver eneste morgen? Ved at klikke på dette link: https://www.seoghoer.dk/kendte/jep-nu-kan-du-faa-verdens-mest-geniale-vaekkeur kan du nemlig finde et vækkeur som vækker dig op via duft, fremfor lyd. Det lyder måske en anelse besynderligt, men faktum er, at en af idémændene bag opfindelsen mente, at ingen mennesker gider at høre på en deprimerende, kedelig lyd hver eneste morgen, så hvorfor ikke vågne op til noget mere behageligt? Mange af os er vilde med lugten af kaffe eller en lækker croissant, og det er præcis hvad du har mulighed for at vælge med dette vækkeur. Når det er tid til at stå op, så udskiller vækkeuret en aroma af den valgte duft, sådan så du vågner på en mere behagelig og naturlig måde. Smart, ikke sandt? Vælger du enten et vækkeur med projektor eller et vækkeur med duft, så vil du opleve en helt ny måde at vågne på hver morgen – og vi er næsten helt sikre på, at det er noget du vil være vild med!

Continue Reading

Gode råd

Vil du gerne skille dig ud som rekrutteringsbureau? Så læs med her.

Published

on

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Profil Partners og Trademax. Artiklen kan indeholde betalte links.

Inden for branchen af rekruttering er der stor konkurrence. Der findes et væld af forskellige rekrutteringsbureauer, og hvis du gerne vil tages seriøst og skille dig ud i mængden, er det fornuftigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvordan du præsenterer dit bureau, og hvilke muligheder du tilbyder. I denne artikel kommer vi med gode råd til, hvordan du kan skille dig ud i mængden som et kompetent rekrutteringsbureau med et højt niveau.

Inspirerende omgivelser er alfa og omega

Som rekrutteringsbureau oplever du at få virksomheder forbi til en snak om behov, ønsker og krav til en kommende medarbejder. Det betyder naturligvis, at du skal sørge for at byde vedkommende velkommen i inspirerende og pæne omgivelser. Den måde du indretter dit rekrutteringsbureau på, kan nemlig også afspejle dine arbejdsmetoder og -tilgange. Hvis dit kontor roder eller ikke er rengjort, risikerer du at fremstå ustruktureret og uden overskud, og er der noget virksomheder og jobsøgende søger hos et rekrutteringsbureau, er det struktur, overskud og ikke mindst gennemsigtighed.

Sørg for at indrette kontoret, således der er luft og plads og find gerne nogle moderne og funktionelle møbler, der signalerer, I er nytænkende og følger tidens udvikling og ånd. Du kan eksempelvis indrette kontorpladserne med almindelige kontormøbler, men lave en zone med bløde og komfortable sofaer og et sofabord, hvor gæster kan vente, indtil de bliver kaldt ind. Se mere på Trademax, som har et enormt udvalg af flotte og funktionelle møbler.

Kvalificeret og kompetent medarbejderstab

Når man foretager en Google søgning efter rekrutteringsbureauer, er listen lang. Det vidner i særdeleshed om, hvor stor konkurrencen er. En anden måde, hvorpå du kan skille dig ud og blive taget mere seriøst på, er ved den måde du griber rekrutteringsopgaver an på. Der er rift om de gode medarbejdere, men med en målrettet og kompetent headhunting, kan man nå rigtig langt. Ved at benytte deciderede headhunters i dit bureau, signalerer du, at I har medarbejdere til rådighed, som er ansat til at afdække virksomhedernes ønsker, krav og forventninger til en ny medarbejder og ikke mindst lokalisere og kontakte relevante kandidater.

I stedet for at virksomhederne blot får tilsendt en e-mail med potentielle kandidater, som de selv skal vurdere og forholde sig til, bliver de tilknyttet en dedikeret og dygtig headhunter, som har til opgave at finde netop dén medarbejder, som virksomheden efterspørger. Som virksomhed undgår man dermed stort set alt det praktiske og skal kun forholde sig til noget, når en headhunter kommer med en eller flere kvalificerede bud.

Med headhunters viser I, at I er seriøse og ønsker en frugtbar rekrutteringsproces for jer og virksomhederne. Headhunting er ikke nemt arbejde, og det kræver gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer samt flere års erfaring og indsigt, hvilket virksomheder sætter stor pris på.

Continue Reading

Populært