Connect with us

Diverse

Lyst til at tjene lidt ekstra på IT-investeringer?

Published

on

Fremtiden tegner lyst for Bitcoin og andre slags kryptovaluta

Mange kender Bitcoin fra den store medieomtale de seneste par år, men det er nok de færreste danskere, der endnu har haft en Bitcoin “mellem fingrene” selv – så at sige! Den digitale kryptovaluta er kendt for sin ekstreme stigning i værdi – og sådan de, der for blot 5 år siden sagde nej til at modtage Bitcoin som betaling for en sandwich eller en hårklipning, nu nok ærgrer sig en hel del!

Meget tyder på at Bitcoin og de mere end 1.500 andre typer for kryptovaluta er kommet for at blive – og at de inden for 1-2 år vil nå meget større udbredelse og blive en helt normal del af vor alles hverdag, verden over.

Facebook lancerer sin egen kryptovaluta i 2020

Det smitter nemlig positivt af på Bitcoin, når store virksomheder og medieplatforme selv begynder at benytte kryptovaluta – eller gå så langt som at udvikle sin helt egen selvstændige digitale møntfod!

I juni meldte Facebook ud at de lancerer deres eget betalingssystem og dertilhørende digitale valuta, kaldet Libra. De næsten 2,4 mia. Facebook-brugere på verdensplan kommer altså til inden længe at kunne overføre beløb til hinanden over Messenger, donere til gode formål og foretage indkøbe og streaming med Libra-valutaen. Nyheden har fået selveste USAs præsident Donald Trump til at kræve nye love på området, sådan at Facebook i denne forbindelse skal sikre de mange brugeres datasikkerhed såvel som forebyggelse af cyberkriminalitet.

Voksende kurs på Bitcoin

Denne øgede opmærksomhed på kryptovalutaer og udviklingen af nye globale love, der beskytter brugerne, giver Bitcoin og de andre kryptovalutaer vind i sejlene. Blandt andet kan man se at kursen på Bitcoin generelt står i positiv tendens, siden nyheden om at Libra bliver til virkelighed næste år.

Hvis man vil gøre en god investering, mens Bitcoin stadig fås til realistiske priser, skal man altså til at gøre tanke til virkelighed!

Hvordan investerer man i Bitcoin?

Du behøver nemlig ikke være professor i Finans eller IT-troldmand for at investere i Bitcoin eller andre kryptovalutaer – på nettet kan du nemlig efterhånden finde et væld af danske guides til investering i kryptovaluta og brugervenlige platforme for online-investering.

Du behøver heller ikke lege fortravlet børsmægler hvert andet minut, for i dag finder der forskelligt specialsoftware til investering, som du kan bruge til datasikrede, nemme investeringer. Dette kaldes bl.a. “kryptorobotter”, ligesom du ofte også kan benytte dig af det såkaldte copytrading, hvor software mod en billig betaling, kan efterligne de succesfulde handler og investeringer, som erfarne krypto-investorer foretager – samtidigt.

Softwaren i kryptorobotter er udviklet til at analysere forskellige tendenser i kursudviklingen og andre faktorer, sådan at du automatisk får de mest fordelagtige afkast ved salg af fx Bitcoin. På samme vis kan du således købe Bitcoin, når kursen er lav – og selvfølgelig til de beløb, som du på forhånd har fastsat. På den måde kan du løbende tjene godt på de små afkast fra køb og salg, selvom du ingen større erfaring har med investering.

Du kan læse meget mere om de mange former for boomende kryptovaluta og ikke mindst  om smart investering på den danske side Mininvestering.

Continue Reading

Diverse

Sådan kan du få mere motivation i hverdagen

Published

on

Hvis du synes, at du har mange ting om ørene, så er du ikke den eneste dansker, der har det sådan. Der er nemlig mange danskere rundt omkring i landet, der kan nikke genkendende til, at hverdagen typisk er hektisk og fyldt med daglige rutiner. Når man har rutiner, der kører helt automatisk, kan hverdagen endda flyve afsted til tider, og man kan ende med at stå med en følelse af, at man ikke længere kan følge med. Har du brug for mere motivation i hverdagen, så kan der være flere ting, man kan gøre – læs med her og få inspiration.

Det kan være en god idé at have noget at se frem til

Når man ikke har noget at se frem til, så kan det være svært at finde meningen med, hvorfor man gør, som man gør. Måske føler du, at du ikke kommer nogen vegne, eller måske er du i tvivl om, hvorvidt du er det rette sted eller ej. Når du har noget at se frem til, får du automatisk mere motivation i hverdagen, da du derved har noget at tælle ned til – og det er lige meget, om det er jul, en ferie eller en fødselsdag, du ser frem til.

Tag på ferie hver år

Hvis ikke du har en fødselsdag eller julen at se frem til, så kan det være, at du skal vælge at have en fast ferie i udlandet hver år. Når du har den ferie at se frem til, har du den hele tiden i bagtankerne, hvilket kan øge din arbejdspræstation og motion. Er du ung og uden børn, kan du med fordel rejse til Sunny Beach for at slå dig løs. Rejs til Sunny Beach og få en ferie du sent vil glemme. Klik ind på linket og læs meget mere omkring mulighederne for at tage på ferie til den populære destination.

Continue Reading

Diverse

Shopping er flyttet fra de fysiske butikker til netbutikkerne

Published

on

Du har måske oplevet, at mange af dine yndlingsbutikker i dag annoncerer med deres hjemmesider og digitale butikker. Dette er der en ganske særlig forklaring på, og vi vil i følgende skriv forsøge at informere dig om, hvorfor shopping er blevet en så stor del af internettet samt hvorfor flere og flere danskere søger mod nettet, når de skal handle tøj eller lignende.

Shopping som det var engang

Når man skulle shoppe tøj, sko og jakker gik man førhen altid til den nærmeste butik, der havde præcis det, man havde brug for. Der var stort set en butik til alt, men det var nødvendigt at møde op i fysisk person for at prøve tøjet på og sidenhen betale for det. Shopping var ikke noget man bare kunne klare på nettet ved hjælp af et par få klik, nej her måtte man møde fysisk op, hvis man havde brug for et par sko eller en ny jakke.

Shopping som det er i dag

Selvfølgelig er der en masse kunder, der dagligt går i de fysiske butikker for at prøve tøj og derefter købe det med hjem. De fysiske butikker er stadigvæk en stor del af danskernes shopping vaner, men mere end nogensinde før fylder de internetkøbte varer i danskernes klædeskabe. I dag er der en masse fysiske butikker, der enten helt eller delvist har flyttet deres varelager på nettet for på den måde at tiltrække flere kunder. Hvorfor shopping på nettet er blevet så populært, som det er i dag, skal vi i det følgende kigge lidt nærmere på.

Derfor er internetbutikker populære

Når fysiske butikker enten helt eller delvist rykker deres salg af tøj og sko på nettet, er det som sagt for at tiltrække flere kunder til butikken. Internetsalget er i de seneste år steget med mange procent, og det sker fordi, at de internetbaserede butikker er lettere tilgængelige og tilbyder flere fordele end de fysiske butikker kan. Internetbutikker kan diske op med langt flere produkter og populære mærker såsom Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Levi’s, end de fysiske butikker er i stand til gøre. Dette sker fordi, de internetbaserede butikker har muligheden for at have et langt større varelager, end de fysiske butikker har. På internettet er der ganske enkelt ingen kvadratmeter pris – her kan du sælge lige så meget, som du har lyst til.

Netbutikker kan tilbyde disse fordele

Udover at have et stort udbud af varer og produkter, så kan netbutikkerne altså også tilbyde andre nævneværdige fordele. En af de disse er for eksempel den effektive returneringspolitik. Mange netbutikker lader kunderne prøve deres tøj køb af først, før de returnerer varen igen. Bestiller du derfor et par jeans eller en faux fur jakke, som du ikke er sikker på, om de passer i størrelsen, så kan du altså nemt sende varerne retur igen, hvis ikke de passede, som de skulle. Nemmere bliver det ikke!

Continue Reading

Diverse

Sådan fletter du bevægelse ind i din arbejdsdag

Published

on

Forskningen taler sit tydelige sprog – motion er simpelthen en nødvendighed, hvis du generelt vil trives i din hverdag og undgå hæmmende livsstilssygdomme. Allerhelst skal man tilbringe 30 minutter eller mere i bevægelse. Det er der masser af fordele ved, for motion kan både forebygge diabetes 2, knogleskørhed og visse former for kræft. Men når bevægelse nu er så godt, hvordan kan det så være, at mange danskere fortsat får for lidt motion? Svaret hænger nok sammen med, at det kan være svært at få bevæget sig nok i en travl hverdag. Heldigvis er der flere måder at flette motion ind i din arbejdsdag på og dermed måde spare tid.

Bevæg dig på vej til arbejde

Et sted, hvor der let kan klemmes noget mere motion ind, er vejen til arbejde. Mange danskere tager bilen i dag, men det kan altså godt anbefales at gå eller måske hoppe på cyklen i stedet for. Det kræver noget tilvænning, men hvis man bor i nogenlunde afstand fra sit arbejde, skal det nok kunne lade sig gøre. I det lange løb sparer man også penge på benzin, og dem kan man jo passende bruge til at købe sig noget lækkert cykeltøj. Tøjsæt og cykeltøj til herrer og kvinder i god kvalitet kan købes mange steder. Hvis udstyret er i orden, er der meget større sandsynlighed for, at man kommer afsted, selv når det er regnvejr.

Skab sammenhold på arbejdet med motion

Når du har vist dine kollegaer dit flotte nye cykeltøj, kan du jo foreslå noget fællesmotion på arbejdspladsen. Måske kan I endda få chefen med på det, og heldigvis mulighederne er mange. Man kan tage sig en gåtur, lave nogle armbøjninger eller måske endda indføre noget yoga i spisepausen. Det er godt for kroppen og sammenholdet og vil helt sikkert give en masse glade medarbejdere.

Continue Reading

Populært