Connect with us

Diverse

Lyst til at tjene lidt ekstra på IT-investeringer?

Published

on

Fremtiden tegner lyst for Bitcoin og andre slags kryptovaluta

Mange kender Bitcoin fra den store medieomtale de seneste par år, men det er nok de færreste danskere, der endnu har haft en Bitcoin “mellem fingrene” selv – så at sige! Den digitale kryptovaluta er kendt for sin ekstreme stigning i værdi – og sådan de, der for blot 5 år siden sagde nej til at modtage Bitcoin som betaling for en sandwich eller en hårklipning, nu nok ærgrer sig en hel del!

Meget tyder på at Bitcoin og de mere end 1.500 andre typer for kryptovaluta er kommet for at blive – og at de inden for 1-2 år vil nå meget større udbredelse og blive en helt normal del af vor alles hverdag, verden over.

Facebook lancerer sin egen kryptovaluta i 2020

Det smitter nemlig positivt af på Bitcoin, når store virksomheder og medieplatforme selv begynder at benytte kryptovaluta – eller gå så langt som at udvikle sin helt egen selvstændige digitale møntfod!

I juni meldte Facebook ud at de lancerer deres eget betalingssystem og dertilhørende digitale valuta, kaldet Libra. De næsten 2,4 mia. Facebook-brugere på verdensplan kommer altså til inden længe at kunne overføre beløb til hinanden over Messenger, donere til gode formål og foretage indkøbe og streaming med Libra-valutaen. Nyheden har fået selveste USAs præsident Donald Trump til at kræve nye love på området, sådan at Facebook i denne forbindelse skal sikre de mange brugeres datasikkerhed såvel som forebyggelse af cyberkriminalitet.

Voksende kurs på Bitcoin

Denne øgede opmærksomhed på kryptovalutaer og udviklingen af nye globale love, der beskytter brugerne, giver Bitcoin og de andre kryptovalutaer vind i sejlene. Blandt andet kan man se at kursen på Bitcoin generelt står i positiv tendens, siden nyheden om at Libra bliver til virkelighed næste år.

Hvis man vil gøre en god investering, mens Bitcoin stadig fås til realistiske priser, skal man altså til at gøre tanke til virkelighed!

Hvordan investerer man i Bitcoin?

Du behøver nemlig ikke være professor i Finans eller IT-troldmand for at investere i Bitcoin eller andre kryptovalutaer – på nettet kan du nemlig efterhånden finde et væld af danske guides til investering i kryptovaluta og brugervenlige platforme for online-investering.

Du behøver heller ikke lege fortravlet børsmægler hvert andet minut, for i dag finder der forskelligt specialsoftware til investering, som du kan bruge til datasikrede, nemme investeringer. Dette kaldes bl.a. “kryptorobotter”, ligesom du ofte også kan benytte dig af det såkaldte copytrading, hvor software mod en billig betaling, kan efterligne de succesfulde handler og investeringer, som erfarne krypto-investorer foretager – samtidigt.

Softwaren i kryptorobotter er udviklet til at analysere forskellige tendenser i kursudviklingen og andre faktorer, sådan at du automatisk får de mest fordelagtige afkast ved salg af fx Bitcoin. På samme vis kan du således købe Bitcoin, når kursen er lav – og selvfølgelig til de beløb, som du på forhånd har fastsat. På den måde kan du løbende tjene godt på de små afkast fra køb og salg, selvom du ingen større erfaring har med investering.

Du kan læse meget mere om de mange former for boomende kryptovaluta og ikke mindst  om smart investering på den danske side Mininvestering.

Continue Reading

Diverse

Nye fælge til bilen? Her er alt, du skal vide

Published

on

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

En helt essentiel del af en velfungerende bil er selvfølgelig et par fælge, der passer godt på hjulet. Er du på udkig efter nye fælge, er du sikkert løbet ind i problemet med at skelne mellem de forskellige typer. Heldigvis er der hjælp at hente lige her.

I denne artikel kan du læse meget mere om fælge til bilen. Vi fortæller dig både omkring lovgivning, forskellige typer af fælge, og hvad prisen egentlig er på et par flotte, skinnende sider til bilen. Læs med og bliv klogere, inden du træffer den endelige beslutning.

Lovgivningen omkring fælge til din bil

Fælge til bilen kommer ofte med, allerede når du modtager bilen fra den pågældende producent. Og det er også et vigtigt element på bilen, idet de beskytter hjulet mod vind og vejr. Med fælge følger der også en lovgivning, hvor der er to krav, du skal overholde.

Først og fremmest kan du køre med fælge, der øger bilens sporvidde med 20 mm, 10 mm på hver side. Dette kan gøres uden dokumentation, og det skal altid beregnes ud fra bilens standardtypegodkendelse. Kører du med fælge, der har en større sporvidde, skal du have en TÜV-attest som dokumentation.

Derudover skal du overholde skærmreglementet. Dette lovkrav omhandler fælgenes dækning af selve hjulet. Dine fælge skal dække hele hjulet, inklusive dæksidens runding. Bliver kravet ikke overholdt, er dine fælge ulovlige at køre med.

Prisen afhænger af fælgetype

Der findes primært to forskellige typer inden for fælge. Først har vi de velkendte alufælge, og så har vi også stålfælge. Hver af de to har nogle særlige kvaliteter, og det kan somme tider betale sig at have begge typer på lager. Når det kommer til alupriser, er der stor forskel på de mange modeller på markedet. Vi anbefaler altid at bruge lidt ekstra penge, så du får den gode kvalitet og lange holdbarhed.

Stålfælge er sædeles robuste og modstandsdygtige. Det betyder også, at det er det helt rigtige valg til det kolde vintervejr. Her vil de være afvisende overfor snavs og salt, og så er de ligeledes et godt valg, hvis du færdes på små grusveje.

Alufælge er et lettere materiale, der også er en smule dyrere end fælge i stål. Denne type fælge er mere skrøbelig, men til gengæld findes den i mange forskellige design. Jo lettere dine fælge er, desto mindre brændstof skal din bil bruge på at sætte dine hjul i omdrejninger.

Få vejledning fra din forhandler

Selvom det er fristende at slå til, hvor du finder de bedste tilbud, kan det ofte godt betale sig at købe fælge hos en autoriseret forhandler. Kvaliteten kan svinge meget, og får du investeret i fælge i dårlig kvalitet, vil holdbarheden på ingen måde være tilstrækkelig. Ved at købe dine fælge hos en forhandler, kan du være sikker på høj kvalitet.

Desuden vil en forhandler altid sørge for, at din sporvidde er veldokumenteret, og at du kan køre med dine fælge helt og aldeles lovligt.

Continue Reading

Diverse

Sådan får du lavet dit drømmebadeværelse

Published

on

Det koster en brækket arm at lave et helt nyt badeværelse. Men heldigvis kan det klares med mindre. Der findes nemlig mange fede ting, der får rummet til at fremstå som nyt, og som du selv nemt kan kan installere. Mulighederne er mange, hvis du gerne vil opgradere dit badeværelse. Hvad enten det skal være flot eller funktionelt eller måske begge dele, så har producenterne af tilbehør til badeværelset helt sikkert en løsning, som passer til dine behov. Så hvad enten du vil have musik under bruseren, trådløs betjening af vandhanen eller lækkert lys i spejlet, så kan du finde en masse fede produkter og tilbud til renovering af badeværelser, som med garanti vil få det til at fremstå som den rene luksus.

Badekar

Måske har I før haft en helt almindelig brusekabine på badeværelset, men ønsker nu, i forbindelse med renoveringen, at få jer et badekar? Hvis I har børn, er badekarret netop et hit, så det er bestemt en af grundene til, at det kan være en hyggelig og fin løsning på badesituationen. Det er en ret central del af badeværelset, og derfor er det også afgørende, at finde den helt rigtige løsning. Hvad der er mest hensigtsmæssigt at gøre, hænger her specielt sammen med størrelsen på badeværelset.

Brusekabinen

Måske er I slet ikke interesseret i et badekar, men ønsker blot at få jer en ny brusekabine som designmæssigt og funktionelt er særdeles bedre end det gamle? Der findes i dag rigtig mange forskellige typer brusekabiner, så I derfor har rig mulighed for at vælge den I synes bedst om, og placere jeres brusekabine hvor det nu passer bedst på badeværelset. Igen handler det også her om hvor meget plads der er på badeværelset, hvilket også specielt kan være afgørende for jeres endelige valg. Ellers kan i få nogle gode råd fra de professionelle.

Continue Reading

Diverse

Gode råd til firmahjemmesiden

Published

on

Hvis du skulle være så heldig at drive virksomhed i det 21. århundrede, så kan man næsten ikke komme uden om, at internettet spiller en ret væsentlig rolle. Det har betydning i alt fra marketing til udformning af tilbud til kunderne, og derfor er det helt nødvendigt for dig at have en velfungerende og indbydende hjemmeside, så du slipper for teknisk bøvl og utilfredse kunder. I dag kan en god onlineportal udgøre forskellen mellem succes og fiasko, så du er nødt til at sørge for, at der er fuldstændig styr på hjemmesiden. Her kommer to råd til, hvordan du bedst muligt får det hele op at køre.

Råd 1: Få styr på tilbudsgivningen

At kunne udforme et tilbud og videregive det til kunden er for mange en helt essentiel del af det at drive forretning. Desværre er det også noget, der kan tage en del tid, hvis du vil være sikker på, at prisen er beregnet helt korrekt. Det kan endvidere være svært at præsentere for kunden på en let anskuelig måde, og de færreste vil købe noget fra en side, hvor de ikke kan overskue tallene. Derfor kan det anbefales at få noget hjælp til tilbudsgivning (vvs og el-branchen), for eksempel med det smarte program Dynamic. Beregn hurtigt og effektivt tilbud på vvs og el-projekter, så ingen kunder skal vente forgæves.

Råd 2: Få din hjemmeside e-mærket

Selvom internettet giver næsten ubegrænsede muligheder for at drive forretning fra alle mulige steder i verden, så sker der desværre også en masse svindel og snyderi online. For at undgå mistro fra købernes side, kan du derfor overveje at få din hjemmeside e-mærket, så der ikke er nogen tvivl om din pålidelighed. E-mærket giver nemlig kunderne en garanti på, at din forretning er sikker at handle fra, og det er selvfølgelig noget enhver virksomhedsejer bør stræbe efter.

Continue Reading

Populært