Connect with us

Diverse

Lyst til at tjene lidt ekstra på IT-investeringer?

Published

on

Fremtiden tegner lyst for Bitcoin og andre slags kryptovaluta

Mange kender Bitcoin fra den store medieomtale de seneste par år, men det er nok de færreste danskere, der endnu har haft en Bitcoin “mellem fingrene” selv – så at sige! Den digitale kryptovaluta er kendt for sin ekstreme stigning i værdi – og sådan de, der for blot 5 år siden sagde nej til at modtage Bitcoin som betaling for en sandwich eller en hårklipning, nu nok ærgrer sig en hel del!

Meget tyder på at Bitcoin og de mere end 1.500 andre typer for kryptovaluta er kommet for at blive – og at de inden for 1-2 år vil nå meget større udbredelse og blive en helt normal del af vor alles hverdag, verden over.

Facebook lancerer sin egen kryptovaluta i 2020

Det smitter nemlig positivt af på Bitcoin, når store virksomheder og medieplatforme selv begynder at benytte kryptovaluta – eller gå så langt som at udvikle sin helt egen selvstændige digitale møntfod!

I juni meldte Facebook ud at de lancerer deres eget betalingssystem og dertilhørende digitale valuta, kaldet Libra. De næsten 2,4 mia. Facebook-brugere på verdensplan kommer altså til inden længe at kunne overføre beløb til hinanden over Messenger, donere til gode formål og foretage indkøbe og streaming med Libra-valutaen. Nyheden har fået selveste USAs præsident Donald Trump til at kræve nye love på området, sådan at Facebook i denne forbindelse skal sikre de mange brugeres datasikkerhed såvel som forebyggelse af cyberkriminalitet.

Voksende kurs på Bitcoin

Denne øgede opmærksomhed på kryptovalutaer og udviklingen af nye globale love, der beskytter brugerne, giver Bitcoin og de andre kryptovalutaer vind i sejlene. Blandt andet kan man se at kursen på Bitcoin generelt står i positiv tendens, siden nyheden om at Libra bliver til virkelighed næste år.

Hvis man vil gøre en god investering, mens Bitcoin stadig fås til realistiske priser, skal man altså til at gøre tanke til virkelighed!

Hvordan investerer man i Bitcoin?

Du behøver nemlig ikke være professor i Finans eller IT-troldmand for at investere i Bitcoin eller andre kryptovalutaer – på nettet kan du nemlig efterhånden finde et væld af danske guides til investering i kryptovaluta og brugervenlige platforme for online-investering.

Du behøver heller ikke lege fortravlet børsmægler hvert andet minut, for i dag finder der forskelligt specialsoftware til investering, som du kan bruge til datasikrede, nemme investeringer. Dette kaldes bl.a. “kryptorobotter”, ligesom du ofte også kan benytte dig af det såkaldte copytrading, hvor software mod en billig betaling, kan efterligne de succesfulde handler og investeringer, som erfarne krypto-investorer foretager – samtidigt.

Softwaren i kryptorobotter er udviklet til at analysere forskellige tendenser i kursudviklingen og andre faktorer, sådan at du automatisk får de mest fordelagtige afkast ved salg af fx Bitcoin. På samme vis kan du således købe Bitcoin, når kursen er lav – og selvfølgelig til de beløb, som du på forhånd har fastsat. På den måde kan du løbende tjene godt på de små afkast fra køb og salg, selvom du ingen større erfaring har med investering.

Du kan læse meget mere om de mange former for boomende kryptovaluta og ikke mindst  om smart investering på den danske side Mininvestering.

Continue Reading

Diverse

Skab åndehuller i en travl hverdag med puslespil

Published

on

Et billede af et stresset Danmark tegner sig, når man kigger på undersøgelser, der omhandler danskernes mentale helbred. Cirka 15% af de danske arbejdstagere føler sig stressede ofte eller hele tiden viser en undersøgelse foretaget af Det nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Derfor er sandsynligheden for, at du kender en, der skulle være ramt af stress, overvældende stor. Det kunne være en ven, et familiemedlem, en købmand, ja, måske endda dig selv. Hvis du skulle befinde dig i en situation, hvor du har svært ved at overskue hverdagen, så er det vigtigt, at du søger noget hjælp. Samtidig er det også vigtigt, at du giver dig selv noget plads til at komme helt ned i gear – Måske ved at lave et puslespil.

Find puslespillet frem og lad roen sænke sig

Når tankerne kører i ring, og du aldrig helt virker til at kunne finde ro, så kan du forsøge at ligge et puslespil. Det er enkel underholdning, men det kan holde hjernen beskæftiget, når den kredser om de samme emner igen og igen. Lav en kop te, tag, de bløde hjemmesko på og sæt dig og lad roen sænke sig. Der findes puslespil for alle aldre, i alle farver og med vidt forskellige antal brikker. Du kan helt sikkert også finde et, der passer til lige netop dig og dine behov.

Brug puslespillet til at starte en samtale

Når man er stresset, kan det være svært at overskue andre mennesker, og isolation kan derfor blive en rigtig skidt følgesvend. Men med et puslespil ved hånden, kan det nogle gange være lidt nemmere at starte den svære samtale med venner og familie. I er beskæftiget, jeres hænder har noget at lave, og på den måde finder ordene måske lidt nemmere vej. På den måde kan puslespillet også fungere som en bro til dine kære.

Continue Reading

Diverse

Hvad skal du arbejde med i fremtiden?

Published

on

Har du ligesom alverdens andre, svært ved at finde ud af, hvad du vil i fremtiden hvad angår job og karriere? Det er ikke så underligt, for du har virkelig mange muligheder. Du kan nærmest alt, hvad du gerne vil være. Men hvad vil du gerne være? Det er lige spørgsmålet. Nogle har rigtig mange idéer og har blot svært ved at vælge én, hvorimod andre har svært ved at finde ud af, hvad de overhovedet kan lide. I dag kan du arbejde med alt fra 3d modellering til ældrepleje. Der er ikke de store begrænsninger.

Vælg uddannelse efter interesse

Hvis ikke du er klar over, hvad du gerne vil ende ud med i sidste ende, er det en god idé at vælge din uddannelse ud fra dine nuværende interesser. På den måde er du næsten garanteret, at det er noget, du ikke vil gå lige så død i som så meget andet. Hvis du har svært ved at finde på dine interesser, så tænk over, hvad du kan lide at lave din fritid, hvad bruger du meget af din tid på osv.

Der er altid flere muligheder

Desuden er det vigtigt, at du husker dig selv for, at selvom du vælger en bestemt uddannelse, betyder det ikke, at du er bundet til én type jobs. Langt de fleste uddannelser åbner rigtig mange døre og former for jobs. Derfor skal du ikke være så bange for at tage et valg.

Det hele skal nok gå

Vigtigst af alt er at huske på, at det hele nok skal gå. Selvom du måske panikker over valg af uddannelse lige nu, vil du altid komme til at finde på noget at lave, som du bliver glad for i sidste ende. Og det er uanset, hvordan du så kommer derhen.

Continue Reading

Diverse

Skab gode vaner på arbejdspladsen

Published

on

Som virksomhedsejer er du højst sandsynlig altid interesseret i glade medarbejdere og god stemning på arbejdspladsen. Hvis du er interesseret i bedre sammenhold og god stemning på arbejdet, er der nogle forskellige vaner, der er gode at få implementeret. Det gælder både større og mindre vaner. Fælles for dem er, at det bliver federe for både dig og dine ansatte at komme på arbejde hver dag.

Få oplevelser sammen

Hvis du gerne vil være ekstra god ved dine ansatte, så giv dem mulighed for at få en oplevelse sammen. En klassisk løsning kunne være at holde en stor firmafest, hvor I får mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde. Dog kunne du også arrangere noget anderledes som f.eks. en tur til København, hvor I tager sammen i Tivoli. Hvis I har brug for overnatning, kan du finde billig overnatning i København her.

Frugtskål og kageordning

Hvis du vil implementere en anden lidt mere lettilgængelig vane, kunne du sørge for, at der altid står en frugtskål fremme og/eller, at I laver en kageordning. Det vil være en lille ekstra glæde for dine ansatte i hverdagen, som næsten intet kræver af dig.

Tal sammen på kryds og tværs

Ofte snakker man med den samme gruppe mennesker, når man er på arbejde, fordi man f.eks. har samme type opgave i den daglige arbejdsgang. Men faktisk kan det være rart også at kende nogle af dem fra de andre afdelinger. En gang imellem kunne du sørge for, at I samles alle sammen og får drøftet nogle forskellige ting. Det behøver ikke være specielt vigtige ting. Fortæl hinanden om, hvad I hver især går og arbejder på for tiden, og hvordan det går med det. På den måde vil I få en bedre forståelse for hinanden, og for hvordan tingene hænger sammen i det store perspektiv.

Continue Reading

Populært