Connect with us

Kontor

Hvilket gulv skal jeg vælge til mit kontor?

Published

on

Skal du til at etablere et kontor til dig og dine ansatte? Der er sikkert mange overvejelser, der skal gøres, og du skal også overveje, hvilket gulv du vil have på kontoret. Det kan være svært at vide, hvilket gulv som er bedst at vælge til et kontor. Med denne guide bliver du trygt hjulpet igennem processen med at vælge gulv. Herunder får du nemlig nogle gode råd, og vigtige overvejelser du skal gøre dig, inden du træffer den endelige beslutning.

Et slidstærkt men præsentabelt gulv

Du vil helt sikkert gerne have et flot og præsentabelt gulv på kontoret. Dine ansatte og virksomhedens gæster skal gerne føle, at kontoret er et indbydende rum.
Et kontor er et sted med masser af liv, og derfor skal gulvet også være holdbart samtidig med, at det gør rummet indbydende. Et trægulv er et flot og elegant valg, men kræver også en del pleje og er knap så slidstærkt. Derfor kan et laminatgulv fra flottegulve.dk være den helt rette løsning for dig.

Et laminatgulv er nemlig meget slidstærkt og kræver ikke nær så meget pleje som et trægulv. Det er derfor ideelt at bruge laminatgulv på arealer, hvor gulvet nemt slides som f.eks. på et kontor når de ansatte flere gange dagligt går frem og tilbage over gulvet. Fordelen ved et laminatgulv er gulvets trægulvslignende udseende. Med et laminatgulv får du derfor et flot gulv men slipper for at skulle vedligeholde gulvet med slibning, lakering o. lign., så du blot kan koncentrere dig om din virksomhed.

Vælg den rigtige type laminatgulv

Der findes mange forskellige typer af laminatgulve, og hos flottegulve.dk finder du et stort udvalg. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Laminatgulv plank: Her har gulvet lange, brede træbrædder, hvilket giver et elegant udseende til rummet. Til denne type gulv er egetræ mest anvendt, og du kan selv bestemme, om det skal være højglans eller mat.  
  • Laminatgulv parket: Ved denne gulvtype består gulvets brædder af smalle træstave. Alt efter om du vælger et sildebensparket eller et 2-stavs parketgulv, kan træstavene have forskellige længder.
  • Laminat skibsplank: Imellem træbrædderne er der en gummifuge, som får gulvet til at ligne et skibsdæk. Farven på fugerne mellem brædderne bestemmer du selv, ligesom du selv kan vælge, hvilken farvetone du ønsker plankerne i.

Find den træsort som passer til dit kontor

Med de mange valgmuligheder indenfor laminatgulve, kan du helt sikkert finde et gulv som passer til din smag. Hvilken træsort du ønsker laminatgulvet i, kan du også selv vælge. Der bruges blandt andet eg, bøg og ask til laminatgulvene. Træsorten findes i mange varianter med forskellige farvetoner. Overvej derfor om du ønsker et gulv i en mørkere nuance eller et lyst gulv. Er kontoret et mørkt rum kan det være en fordel at vælge et lyst gulv for at give rummet mere lys. Er det derimod et kontor med meget lysindfald, kan det være elegant at give rummet et gulv i en mørkere farvetone. 

Continue Reading

Kontor

Det skal du ikke undvære på kontoret

Published

on

Der er i dag mange af os danskere, der er yderst heldige, når det kommer til den måde, som vi arbejder på. Vi er nemlig flere, der er så privilegerede, at vi har mulighed for at sidde hjemme hos os selv i eget hjem og få udført dagens arbejde. Og hjemme-arbejde vinder faktisk frem inden for en lang række forskellige brancher. Det giver nemlig noget mere frihed i hverdagen, idet man således blot kan arbejde, når det passer en. Det handler dog også om frihed under ansvar, da det selvfølgelig er vigtigt, at man yder lige så godt, som hvis man var på sin arbejdsplads.

Du skal have styr på elektronikken

Derfor er det vigtigt, at man for eksempel får skabt sig et godt kontor i hjemmet, som er udstyret med alle de ting, der er behov for, når man skal gennem sit arbejde. Her er det for eksempel vigtigt med en god stol, der sørger for at ryggen får den støtte, den har behov for, et bord der eventuelt kan hæves og sænkes, således ergonomien sikres, og så er det også en god ide med en god computer for eksempel fra Dell. Og de andre løsninger inden for elektronikken, som også kan fås fra Dell. Det være sig for eksempel et tastatur, en mus, en printer og så videre.

Find alt fra Dell online

Når du tager et kig på Dell vil det nemlig hurtigt gå op for dig, at der her er tale om nogle produkter i den aboslut bedste kvalitet. Det er således noget elektronik, som der ikke er blevet gået på kompromis med, og derfor vil det med sikkerhed sørge for, at du kommer godt igennem dit arbejde på dit hjemmekontor. Tag et kig her på siden, hvis det er noget, som du gerne vil vide noget mere om.

Continue Reading

Kontor

Sådan kan du sikre et godt kontormiljø

Published

on

Hvad end du arbejder hjemmefra eller fra dit arbejde, er det vigtigt, at der er et godt kontormiljø. Et godt kontormiljø kan nemlig sikre, at man har motivationen og lysten til at komme i bund med sine opgaver. Sidder du ofte hjemme og arbejder, kan du sikkert også genkende, at det kan være svært at holde fokus, hvis der er vasketøj, opvask og rengøring, der trækker. Ønsker du at sikre et godt kontormiljø både på din arbejdsplads og i hjemmet, så kan du få gode råd her til, hvordan det kan gøres.

Fjern forstyrrelser og rod

Når man skal fokusere på noget bestemt og holde fokus, er det vigtigt, at ens omgivelser ikke er fyldt med rod og forstyrrelser. Roder ens omgivelser, vil man opleve, at det kan være sværere at holde fokus, hvorfor man måske ikke kommer i bund med sine opgaver, som man har sat sig for på dagen. Sørg derfor regelmæssigt for at rydde op på dit kontor og på dit arbejde, så du ikke har forstyrrelser i form af rod og andet, som du ikke skal bruge.

Sørg for at have de rette kontorartikler

Har du styr på, at der ikke er fyldt med rod, så bør du også have styr på dine kontorartikler. Dine kontorartikler kan nemlig gøre dit arbejde nemmere. Har du eksempelvis ikke den rette kontorstol, vil du hurtigt opleve, at du har svært ved at finde en arbejdsstilling, som er behagelig. Når man sidder meget ned, er det nemlig vigtigt, at man sidder ordentligt og behageligt, og derfor kan det være, at man se på flere forskellige kontorstole for at finde den rette. Trænger din nuværende til en udskiftning, så kan du se et stort udvalg af billige kontorstole på nettet. Klik ind på linket for at blive klogere på mulighederne og for at se om der er en kontorstol, der passer til dit kontor.

Continue Reading

Kontor

Sådan optimerer du kontoret

Published

on

Rigtig meget af vores arbejde foregår i dag over internettet. Ligegyldigt om vi sælger aktier eller skriver rapporter, så kan man ofte komme rigtig langt med en god computer og en hurtig internetforbindelse. Men selvom arbejdspladsen i højeste grad er blevet digital, er det stadig nødvendigt at have et godt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til effektivitet og nytænkning. Det kan langt hen ad vejen opnås ved at have godt styr på kontoret.

Vælg dine møbler med omhu

Når man bruger mange timer hver dag på skrivebordsarbejde, er det utroligt vigtigt at have komfortable møbler. Der skal være plads til at kunne læne sig tilbage en gang imellem og strække nakken, så man undgår smerter. Sørg derfor for at vælge nogle kontorstole i god kvalitet, så man kan sidde godt på dem i lange stræk ad gangen. Hvis man gerne vil skubbe kontoret en ekstra tand i retning af det gode arbejdsmiljø, kan man også overveje at indkøbe et par sofaer eller lænestole. Selvom det kan virke mærkeligt med så komfortable møbler på en arbejdsplads, så kan det være rigtig rart for medarbejderne at have mulighed for at opholde sig andre steder end bag skrivebordet. Det kan give et lille afbræk fra rutinen og styrke energiniveauet.

Vær opmærksom på det æstetiske

Et kontor er mere end en computer og en god skrivebordsstol. Det er også noget, man kigger på hver dag, og som derfor meget gerne skal se pænt ud. Møbelstof kan for eksempel være en mulighed for at gøre kontoret ekstra lækkert. Nogle gange kan man næsten indrette sig til en bedre arbejdsmoral. Møbelstof er slidstærkt og især møbelstof med uld, så det vil kunne holde i mange år. Det giver også masser af muligheder for at tilpasse kontoret til ens egen unikke smag og stil, så man virkelig kan føle sig godt tilpas.

Continue Reading

Populært