Connect with us

Erhverv

Flere danskere låner penge på nettet frem for i banken

Published

on

Det har været muligt at låne penge på nettet i mange år. Derfor er der intet nyt over dette. I løbet af de seneste par år er der dog flere danskere, der er begyndt at låne penge på nettet i stedet for i banken. Det hænger sammen med, at det i løbet af de seneste par år er blevet billigere at låne penge på nettet i forhold til, hvad der hidtil har været tilfældet. Derfor er bankerne også begyndt at mærke konkurrencen.

Det handler dog ikke kun om, at det er muligt for dig at låne penge til en billigere pris end tidligere. Det er i lige så høj grad noget, der handler om, at det er markant nemmere for dig at låne penge. Der bliver ikke stillet nær så høje krav til låntagere hos disse långivere som det er tilfældet i banken. Derfor er der mange, der vælger den nemme løsning, hvorfor de springer banken over og i stedet finder en långiver på nettet.

Ofte lånes der mindre pengebeløb på nettet

I langt de fleste tilfælde er der tale om mindre beløb, når danskerne låner penge på nettet. Det er ikke noget, der betyder, at det ikke er muligt for dig at låne et større beløb på nettet. Der findes op til flere långivere på nettet, der er villige til at låne helt op til 400.000 kr., men i langt de fleste tilfælde lånes der ikke mere end op til 15.000 kr., hvilket også er årsagen til, at de såkaldte SMS lån er yderst populære.

Årsagen til, at det i høj grad er disse lån, der er populære er, at det fortsat er markant billigere at låne større beløb i banken. Dertil er det ofte også et lån, der byder på markant bedre vilkår. Derfor er der også mange fordele forbundet med at låne penge i banken frem for at låne penge på nettet, hvis du skal låne et større beløb. Skal du låne et mindre beløb, så giver det ofte bedre mening at optage dit lån på nettet.

Hurtig udbetalingstid er afgørende for mange

Hvis du skal låne et mindre beløb, så er det ofte fordi, du skal bruge pengene hurtigt. Derfor er det for mange også en fordel at låne penge på nettet, da de dermed kan få udbetalt deres lån inden for kort tid. Op til flere låneselskaber på nettet er i stand til at udbetale mindre lån inden for ganske få timer. Hvis du f.eks. skal bruge 15.000 kr. til en uforudset regning, så kan du have pengene inden for maksimalt 24 timer.

Danskerne låner penge til mange forskellige formål. Derfor er det også meget forskelligt fra person til person, hvad de ønsker at låne penge til. Det er ikke i alle tilfælde, at det er vigtigt, at pengene udbetales hurtigt, men hvis du f.eks. har fundet en billig afbudsrejse, du gerne vil låne penge til, så handler det om at kunne handle hurtigt. Det samme gør sig gældende, hvis du har fået en uforudset regning ind af døren.

Continue Reading

Erhverv

Det er vigtigt at have de rigtige erhvervslokaler

Published

on

Som virksomhed er der vildt mange ting, som der skal være styr på. En af disse mange ting, er lokaler. Ordet ”lokaler” dækker over mange forskellige ting. Det dækker naturligvis over kontoret. For at kunne etablere et kontor, hvor man som virksomhed kan slå sig ned, må man først have et ordentlig lokale. Derudover dækker ordet ”lokaler” også over lager, butik eller showroom. Man må altså sige, at det er vigtigt, at man som virksomhed har styr på det med lokaler. Det kan have afgørende betydning for ens virksomhed, og hvordan det går med den, om man har de rette erhvervslokaler. Hvis man eksempelvis har et lager, som er for småt til at rumme alle ens varer, er det ikke godt. Det kan potentielt sætte en stopper for ens virksomhedsudvikling. Hvis I står derude som virksomhed og mangler nogle lokaler til, kan i gå på jagt efter nogle erhvervslejemål.

Stort udvalg

De fleste virksomheder, som står for at leje lokaler ud til virksomheder, har et utroligt stort katalog. Det vil sige, de har vildt mange forskellige erhvervslokaler, som de kan tilbyde jer som kunde. Det er ubetinget en positiv ting, da det åbner muligheden for, at I kan få lige erhvervslokaler, som matcher jeres behov fuldstændig. Hvis I er en virksomhed, som virkelig har brug for nogle lokaler, men de ikke behøves at være så store, står de med garanti til rådighed til at hjælpe jer. Der er jo ingen grund til at betale ekstra for, som man ikke bruger. Som virksomhed er det alligevel en god ide at tænkte fremtidssigtet, når man lejer lokaler. Lokalerne kan naturligvis opsiges til enhver tid, men der hører unægteligvis en del logistik med. Det vil sige, at hvis man er en nystartet iværksættervirksomhed, kan man med fordel leje store lokaler, selvom det ikke er nødvendigt lige nu og her.  

Continue Reading

Erhverv

Køb et exoskelet og undgå arbejdsskader

Published

on

Der er mange forskellige erhverv i Danmark. Nogle mere fysisk krævende end andre. Et eksempel på et erhverv, som er fysisk krævende, er mekaniker. Man skal som mekaniker, bevæge sig utroligt meget. Man skal stå op og ligge ned, og der er generelt meget fysisk aktivitet som mekaniker. Modsætningen til et job som mekaniker, er alle de erhverv, hvor man hovedsageligt sidder på en kontorstol med sin computer. Der er ikke særlig stor chance for, at man kommer til at lide fysisk overlast. Og netop fysisk overlast er et kæmpe problem ude i de erhverv, hvor der er meget fysisk aktivitet. Det er naivt at tro, at eksempelvis en murer kan holde ligeså lang tid på arbejdsmarkedet som en kontordame. Mureren må unægteligvis få lidt småskavanker med tiden, og derfor have svært ved at udføre sit arbejde. Hvis du står derude, og befinder dig i et job med meget fysisk aktivitet og ikke har lyst til at lide for meget fysisk overlast, er et Exoskelet løsningen til dig.

Aflastning af muskler og led

Et exoskelet er helt perfekt, hvis man ønsker at undgå fysisk overlast i sit arbejde. Det gør det muligt at bevæge sig frit ved hjælp af en let, mekanisk kabelteknologi, der medfører en markant aflastning af ens muskler og led. Det er super smart og praktisk, da det er ens muskler og led, som belastet under arbejde. Så hvis du har et arbejde, hvor du i store dele af arbejdsdagen bruger nogle udsatte dele af din krop, såsom ryg, skuldre, håndled og musklerne heromkring, så er et exoskelet som skabt til dig. Du undgår fysisk overlast, og effekterne af det er enorme. Det vil højst sandsynligt udmunde i, at du kan holde længere tid i dit arbejde, fordi din krop netop ikke har lidt tilstrækkelig meget fysisk overlast til at forhindre dig i udførelsen af arbejdet.

Continue Reading

Erhverv

Få øjnene op for de sociale medier til branding

Published

on

De sociale medier begyndte for alvor at få en plads i danskernes hverdag for nogle år siden. Lige siden da har de sociale medier overtaget en større del, og flere mennesker benytter sig af de sociale medier. Virksomhederne har fået en øjnene op for de sociale medier, da det er de er perfekte til markedsføring.

De populæreste sociale medier

Danskerne bruger dagligt medierne, og her kan du se, de mest benyttede, da det kan være med til at give dig et indblik i, hvor det kan være smartest at satse.

I dagligdagen viser undersøgelser, at omkring 53% af danskerne dagligt bruger Facebook, hvilket er det mest brugte medie hos danskerne. Efterfulgt af Facebook kommer Instagram sammen med Snapchat på 19%. Man kan derfor se, at der er en tydelig forskel på procentdelen af danskere på Facebook end på Instagram og Snapchat. På en fjerdeplads kommer YouTube, som de seneste år er blevet en kendt kanal på 16%.

Fordele

Hvis du ønsker opmærksomhed på din virksomhed og udvalget, som din virksomhed tilbyder, så er de sociale medier din rette ven. De sociale medier kan være med til at skabe en hurtig opmærksomhed, hvis du har den rette markedsføring. Du kan nemt få fat på din målgruppe igennem de sociale medier. Et eksempel kan f.eks. være Facebook, hvor du promoverer en annonce. På Facebook har du muligheden for, at du nemt kan nå ud til den målgruppe, som du ønsker er din markedsføringsskare. Dette gælder både bl.a. køn og alder, hvilket bl.a. også afspejler en af bonusserne ved de sociale medier. Du kan bl.a. få en Guide til Facebook annoncering, hvis du har en ide om, at platformen, Facebook, er det rette sted til promovering af din virksomhed.

Continue Reading

Populært