Connect with us

Erhverv

Flere danskere låner penge på nettet frem for i banken

Published

on

Det har været muligt at låne penge på nettet i mange år. Derfor er der intet nyt over dette. I løbet af de seneste par år er der dog flere danskere, der er begyndt at låne penge på nettet i stedet for i banken. Det hænger sammen med, at det i løbet af de seneste par år er blevet billigere at låne penge på nettet i forhold til, hvad der hidtil har været tilfældet. Derfor er bankerne også begyndt at mærke konkurrencen.

Det handler dog ikke kun om, at det er muligt for dig at låne penge til en billigere pris end tidligere. Det er i lige så høj grad noget, der handler om, at det er markant nemmere for dig at låne penge. Der bliver ikke stillet nær så høje krav til låntagere hos disse långivere som det er tilfældet i banken. Derfor er der mange, der vælger den nemme løsning, hvorfor de springer banken over og i stedet finder en långiver på nettet.

Ofte lånes der mindre pengebeløb på nettet

I langt de fleste tilfælde er der tale om mindre beløb, når danskerne låner penge på nettet. Det er ikke noget, der betyder, at det ikke er muligt for dig at låne et større beløb på nettet. Der findes op til flere långivere på nettet, der er villige til at låne helt op til 400.000 kr., men i langt de fleste tilfælde lånes der ikke mere end op til 15.000 kr., hvilket også er årsagen til, at de såkaldte SMS lån er yderst populære.

Årsagen til, at det i høj grad er disse lån, der er populære er, at det fortsat er markant billigere at låne større beløb i banken. Dertil er det ofte også et lån, der byder på markant bedre vilkår. Derfor er der også mange fordele forbundet med at låne penge i banken frem for at låne penge på nettet, hvis du skal låne et større beløb. Skal du låne et mindre beløb, så giver det ofte bedre mening at optage dit lån på nettet.

Hurtig udbetalingstid er afgørende for mange

Hvis du skal låne et mindre beløb, så er det ofte fordi, du skal bruge pengene hurtigt. Derfor er det for mange også en fordel at låne penge på nettet, da de dermed kan få udbetalt deres lån inden for kort tid. Op til flere låneselskaber på nettet er i stand til at udbetale mindre lån inden for ganske få timer. Hvis du f.eks. skal bruge 15.000 kr. til en uforudset regning, så kan du have pengene inden for maksimalt 24 timer.

Danskerne låner penge til mange forskellige formål. Derfor er det også meget forskelligt fra person til person, hvad de ønsker at låne penge til. Det er ikke i alle tilfælde, at det er vigtigt, at pengene udbetales hurtigt, men hvis du f.eks. har fundet en billig afbudsrejse, du gerne vil låne penge til, så handler det om at kunne handle hurtigt. Det samme gør sig gældende, hvis du har fået en uforudset regning ind af døren.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Erhverv

Spunsforstærkning af din fagmand

Published

on

Det kan være nødvendigt at få din spuns forstærket. Når du leder efter en løsning, så er det vigtigt, at du gør det uden vibrationer. Vibrationer kan skade omkringliggende fundamenter og bygningsværker, og det kan være katastrofalt. Den patenterede løsning Screwfast Spunsanker sørger for, at din spuns bliver forstærket helt uden vibrationer og dets katastrofale følger. Forstærkning af spunsbehøver således ikke være noget, du skal kigge for meget efter, for det er altså en løsning, der fungerer. Det hele handler om, hvem du får til at klare forstærkningen af spuns, og hvilken løsning, de bruger. Og om den virker. 

Kvalitet fra fagmænd, der læser på lektien

Du kan vide dig sikker på, at metoden virker, fordi den bliver udført af absolutte fagmænd. Forstærkning af spuns skal simpelthen gøres ordentligt, så det ikke ender med at gøre mere skade en gavn. Det handler meget om at gøre arbejdet rigtigt allerede inden fagmændene kommer ud for at forstærke din spuns. Beregningerne skal sidde i skabet. Det er ikke bare et simpelt regnestykke, for det er både dimensioner og dybde og meget andet, der bliver taget højde for, når du for forstærkning af spuns ved dygtigt fagpersonale. 

Helt og aldeles vibrationsfri

Det handler også om at have det rigtige værktøj til at klare arbejdet. En dygtig fagmand ved godt, at godt personale ikke kan sikre dig ordentlig forstærkning af spuns. Når det så også skal være vibrationsfrit, så skal det gøres på en helt særlig måde. Først installerer de store skruer med metalplader på med deres maskiner. De bliver så samlet og slået sammen, så de står stærkt. Deri går beregninger om din jord og andet for at sørge for, at kvaliteten er i orden. Fordi skruerne bliver skruet i og ikke slået i, så undgår du vibrationer, som skader omkringliggende bygningsværk. Det kan hurtigt blive meget uheldigt, hvis andet tager skade. 

Continue Reading

Erhverv

Fordele ved at styrke sammenholdet på arbejdspladsen

Published

on

Når du arbejder i et firma, er det vigtigt at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Når sammenholdet er styrket, vil I også kunne udrette mere. I vil nemlig være bedre til at samarbejde og have mere motivation til at gøre jeres bedste og hjælpe andre i forbindelse med arbejdet.

Firmafest i København?

En af de måder, hvorpå du kan være med til at styrke sammenholdet i dit firma, kan være ved at planlægge en firmafest. En firmafest er ideel til at ryste firmaet sammen, og du får mulighed for at møde dine kollegaer udenfor arbejdet. Dette vil give mulighed for at snakke om andet end arbejde, og dermed komme tættere ind på hinanden. Måske finder du ud af, at en af dine kollegaer har samme interesser som dig?

En firmafest behøves hverken være stor eller voldsom. Det er helt op til dig, der planlægger festen, hvordan festen skal forløbe. Hvis du er tilhænger af en nem løsning og gerne vil holde firmafesten i København, hvor der er sørget for god service og flotte omgivelser, kan en firmafest i Cirkusbygningen være en mulighed. Hvis jeres firma allerede er i København, er det dejligt let at komme til og ellers er Cirkusbygningen tæt ved transport.

Firmafest i baghaven?

En firmafest kan også sagtens holdes i baghaven. Hvis du eller en af dine kollegaer har en stor have, hvor der er plads til at sætte nogle pavilloner op, er det en god løsning. Herefter kan du prøve at forhøre dig hos dine kollegaer, om de helst vil være med til at bestille med udefra, eller om alle skal komme med noget mad og dermed lave et tagselvbord.

Husk at planlægge noget underholdning, hvor alle kan være med, hvis du vælger festen i haven. Det vil gøre din fest til en succes og styrke sammenholdet blandt dine kollegaer.

Continue Reading

Erhverv

Derfor skal du ikke flytte væk, imens dit hus renoveres

Published

on

Som husejer er du ansvarlig for, at dit hus står i pæn stand, så det hele tiden er forsvarligt for dig og din familie at bo der. Derfor kan der forekomme perioder, hvor dit hus har brug for at blive renoveret, eller måske er der nogle større ting, som du godt kunne tænke dig at ændre ved huset. Det kan gøre, at dig og din familie ikke kan blive boende, imens renovationen står på. Selvom I ikke kan blive boende i huset, er det ikke nødvendigt at flytte langt væk. Det er nemlig muligt at leje en beboelsesvogn, der giver mulighed for genhusning, mens byggeriet er i gang.

Fordele ved genhusning

Der findes mange fordele ved genhusning:

  • Beboelsesvognen kan opføres på jeres grund, så I ikke er langt væk fra selve huset, hvis I pludselig mangler et køkkenredskab eller lignede, der er i huset.
  • Eftersom genhusningen sker så tæt på dit eget hus, vil dig og din familie kunne fortsætte jeres daglige gøremål samt komme på arbejde og i skole uden ekstra rejsetid. Det vil altså skabe minimale ændringer i familielivet.
  • Genhusning sker som regel i mindre beboelsesvogne, end I er vant til. Derfor kommer I til at være tættere på hinanden i en periode, men hvorfor ikke udnytte dette, og bruge aftenerne sammen med et kortspil eller et brætspil. Der er rig mulighed for at gøre genhusning til en positiv oplevelse.

Alternativet til genhusning vil være, at I skal bo på hotel eller overnatte hos familie og venner. Med genhusning vil I få en praktisk og billigere løsning end at bo på hotel, og I behøves ikke at overveje, om I vil være til gene, hvis I i stedet skulle bo hos familie og venner. I kan derfor fortsætte jeres dagligdagsrutiner, indtil jeres hus er færdigt og klar til indflytning.

Continue Reading

Populært