Connect with us

Diverse

Find et venue til dit næste arrangement

Published

on

Planlægning er ved at starte i forbindelse med det næste arrangement. Enten et firmaarrangement for medarbejderne, for kunderne, en konference eller blot bare et personligt arrangement. Tidspunktet er nu kommet til at det helt perfekte venue skal bookes. Men hvilken slags lokaler er perfekt til lige præcis dit behov?

Hvad er jeres behov og krav til venuet?

Der kan være ekstremt mange forskellige ideer til hvad venuet skal benyttes til. Er det en firmafest, en konference eller blot et møde.

Hertil kommer der en del spørgsmål omkring behovet. Skal der være tilhørende mad til det pågældende event.

Hernæst kommer spørgsmålet om det er en frokostmenu der skal planlægges, eller er det et aftensarrangement med en treretters menu.

Skal der være mulighed for overnatning, eller er alt hvad i skal bruge blot et simpelt mødelokale.

Tips til når du skal vælge venue

Der er nogle ting du skal være ekstremt opmærksom på når du skal vælge et venue, til dit næste arrangement.

Sørg for at under forhandlingerne at have 100% styr på hvilke betingelser der fastlægges fra begge parter.

Det kan være enten regler i forbindelse med afbestilling og nedjustering af deltagende. Alt dette er bedst at få på papir med det samme, så det ikke bliver løbende aftaler, som først bliver fastlagt til allersidst i processen.

Når det kommer til fastsættelse af en pris, er det ikke skadeligt at være en smule kritisk overfor den første fremlagte pris. Ofte er det en pris der kan forhandles med. Så hvis du blot laver en simpel sammenligning med hvad andre venues ville koste, og så medbringe dette argument.

Prisen kan sagtens afhænge af tidspunktet for arrangementet. I højsæsonen eller weekendsaftener, vil prisen utvivlsomt blive forhøjet. Derfor hvis det er muligt at være lidt fleksibel med tidspunktet for arrangementet, vil der kunne spares en del penge der.

Mange af disse faktorer omhandler prisen på venuet. Derfor kan i med fordel fastlægge et budget for hele arrangementet på forhånd. Derved ved du præcis hvilke økonomiske forudsætninger i har for venuet. Herved kan i sortere fra rimelig hurtigt, og eventuelt have en målsætning som prisen bør kunne presses ned på.

Alsidigt venue i København

Næsten ligegyldigt hvilket formål det ønskede arrangement har, så er der altid muligheder at finde i København. Blandt andet Mogens Dahls Koncertsal er et perfekt koncept, som leverer smukke og akustiske rammer til ethvert arrangement. Så hvis du er ude efter et smukt venue i København, kan dette være perfekt. I disse lokaler kan stort set ethvert ønske opfyldes i smukke omgivelser.

Musikalsk event

Hvis det ikke er ønsket at holde dit helt eget arrangement, men blot at invitere personer med til et arrangement, så er der rigt med muligheder. Blandt andet Mogens Dahl kammerkor holder til i koncerthuset, og yder fremragende koncerter. Derudover fremføres der også fantastiske koncerter af andre kunstner, samt foredrag fra spændende personligheder.

Konferencer eller events

Der forekommer en del muligheder alt afhængigt af arrangementets størrelse og behov. Med flere størrelse af lokaler og deciderede mødelokaler, kan de fremragende omgivelser skabe en skøn atmosfære om ethvert event.

Til dit næste arrangement kan det muligvis være nødvendigt at have en smule underholdning. Derfor kan det tilkøbes at der er en smule musikalsk underholdning i arrangementets pause.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Diverse

Tips til de perfekte destinationer til bryllupsrejsen

Published

on

De fleste brudepar afslutter bryllupsfejringen med en længe ventet bryllupsrejse. Sådanne rejser kan stort set aldrig blive for romantiske. Der er i de fleste tilfælde, enormt meget planlægning bag en sådan rejse, så ferien kan blive helt perfekt. Vi har samlet en række destinationer, som vi mener vil være sikre hits, i de flestes bog.

Maldiverne

De eventyrlige øer i Det Indiske Ocean, såsom Maldiverne og Seychellerne, står oftest øverst på listen over ønskede destinationer for bryllupsrejsen. Destinationen er helt perfekt for par, som ønsker en ferie, hvor der skal være fokus på smukke omgivelser og ikke mindst ren afslapning. Populære aktiviteter, udover at slikke sol på de eventyrlige strande, er snorkling. Snorkling er enorm populært, da Maldiverne har et fantastisk underhavsliv.

Thailand

Hvis i rejser på budget, er Thailand den helt perfekte destination. Det er muligt at komme rigtig langt for sine penge, uden at skulle gå for meget på kompromis hvad angår lækre oplevelser.

Thailand er enorm rig på kultur, oplevelser og ikke mindst smukke omgivelser. Ønsker man at opleve hektisk byliv så er Bangkok den oplagte valgmulighed. Det er dog ikke det eneste Thailand har at byde på. Foretrækker man en ferie med lækre strande og palmer, så kan Thailand prale af adskillige billedskønne øer.

Bali

Bali er en anden enormt populær destination for bryllupsrejser. Bali kan tilbyde en del mere end blot tropiske strande og smukke omgivelser. Sammenlignet med Maldiverne, så kan Bali byde på en masse natur, eksotiske dyrearter og ikke mindst smukke templer. Der er mulighed for, at opleve regnskove og hilse på aberne i Monkey Forest.

Inden du drager afsted på bryllupsrejse til den eksotiske destination, er det vigtigt at sørge for, at få vaccinationer til Bali. Vaccinationer er nødvendige, da du ellers kan risikere at blive alvorligt syg.

Tyrkiet

Ønsker man ikke at bruge adskillige timer i et fly, så er Tyrkiet også et glimrende sted at tage på bryllupsrejse. Det kan være en ide, at vælge en destination i Tyrkiet som ikke er over-turistet. Destinationer som Alanya og Antalya er oftest i høj kurs blandt turister, hvorimod en by som Bodrum ikke i ligeså høj grad er turistet. Bodrum byder på smukke omgivelser, billedskønne strande og ikke mindst smukke bjergområder.

Når ferien er bestilt, kan I begynde at se nærmere på aktiviteter og oplevelser, som i gerne vil bruge tid på. Mange er begyndt, at bruge en feriedestination som Tyrkiet til at få skønhedsbehandlinger, denne industri er kæmpe stor i især lande som Tyrkiet og Thailand. Især brystforstørrelser og næsekorrigerende operationer er enormt populære. Det kan dog godt være et stort projekt at kaste sig ud i på bryllupsrejsen. Hvis man ønsker lidt ekstra luksus, kan det være en ide, at ’nøjes’ med en filler eller botox behandling. Roskilde Privathospital tilbyder også samme behandlinger herhjemme, priserne er dog betydeligt anderledes.

Continue Reading

Diverse

Gør din trampolin sikker for dine børn

Published

on

Det er let at købe en almindelig trampolin og sætte den op, det svære kan være at gøre den sikker for dine børn at hoppe på, da en trampolin ofte er lidt høje og børn jo hopper meget vildt. Derfor vil jeg forsøge at komme med nogle ideer, til hvordan du kan gøre din trampolin mest sikker, for dine børn så du ikke skal være bange for at de kommer til skade.

Sikkerhedsnet

Det er muligt at tilkøbe et sikkerhedsnet, så de ikke kan falde udover kanten, imens de hopper på din nyindkøbte trampolin til haven. Dette sikkerhedsnet er højt, så det vil være umuligt for dine børn at hoppe over det, imens de leger på den ude i haven. Dette sikkerhedsnet sørger også for, at børnene ikke falde igennem hvor fjedrene sidder, som man ofte kan se er sket ved mange uheld på en trampolin.

Sænk højden

Når du køber en trampolin har de typisk en standard højde, hvis pengene er små og du ikke vælger at købe et sikkerhedsnet, så kan der ske mange skader ved denne højde. Derfor er det faktisk muligt at sænke højde på din trampolin, ved at ændre på længden af de ben som trampolinen bliver opført på, dette kan også gøres ved at skære i dem. Vi vil dog ikke anbefale at skære i produktet, da det ændrer stabiliteten imens du eller dine børn, bruger trampolinen ude i haven. 

Grav den ned i haven

I stedet for at skulle skære i produktet, så er det også muligt at grave den ned et stort rundt hul, så den ender i en højde hvor børnene ikke kan falde ned og slå sig på jorden. Denne løsning er sjældent den bedste, fordi det kræver både tid og hvis i vælger at pille trampolinen ned igen, så er der et stort hul hvor den har stået. Derudover skal hullet også fyldes op igen, hvis det jord som du gravede op ikke blev glemt, skal i ud og hente noget nyt samt så nye græsfrø.

God ide at købe en ny

Det er sjældent godt at købe en trampolin brugt, fordi der kan være mange små fejl som man ikke opdager, derfor vil vi altid anbefale at købe en ny. Fordi så vil der også altid være en garanti, for at hvis der sker noget med din trampolin, så får du enten pengene tilbage eller et helt nyt produkt. Det er i hvert fald ikke nogen god ide, at fordi man vil spare lidt penge at købe en brugt, så hellere bruge noget mere tid på at spare sammen til at købe en helt ny.

Continue Reading

Diverse

Har du brug for hjælp til dit misbrug?

Published

on

Det er desværre sådan, at der er rigtigt mange danskere, som lider af et eller andet form for misbrugsproblem. Det kan være alt lige fra alkohol til hårde stoffer, hvor det kan være rigtigt svært at komme ud af det igen. Der er heldigvis ting, som kan hjælpe en med at overkomme de problemer, som et misbrug giver. Det vigtigste er, at man får noget professionelt hjælp af nogen der ved, hvad de snakker om og ikke har nogen faglighed bag det. Det er heldigvis sådan, at der findes rigtig mange fagpersoner i Danmark, som kan være med på din rejse ud af misbrug.

Det skal du lede efter, når du skal vælge

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvem der bedst kan hjælpe dig til at blive rask igen. Man kan dog forsøge at finde den bedste kandidat ved at opsætte nogle kriterier, som vil give dig den bedste behandler, når alt kommer til alt. Det kunne for eksempel være, at de skal ligge tæt på din bopæl, så det ikke føles som en lang rejse, når man skal til samtale. Det kan måske også være en god idé, hvis du opsætter andre krav til behandlingen.

Vælg fleksibelt

Når det kommer til kravene til behandlingen, så kan det være svært at fastsætte som lægmand. Man kan dog have ting såsom at man gerne vil et andet sted hen end bare ens vante rammer, så man kan få noget luftforandring. Det kan ofte give noget godt til forløbet, fordi man kan komme ud af de dårlige handlingsmønstre. Hvis du leder efter en behandler på Frederiksberg, Østerbro eller København, så kan du med fordel få hjælp til at håndtere et skadeligt forbrug. Følg linket og find en klinik med muligheder for at rejse til Bornholm og komme væk fra hverdagen i kampen mod problemet.

Continue Reading

Populært