Connect with us

Diverse

Find et venue til dit næste arrangement

Published

on

Planlægning er ved at starte i forbindelse med det næste arrangement. Enten et firmaarrangement for medarbejderne, for kunderne, en konference eller blot bare et personligt arrangement. Tidspunktet er nu kommet til at det helt perfekte venue skal bookes. Men hvilken slags lokaler er perfekt til lige præcis dit behov?

Hvad er jeres behov og krav til venuet?

Der kan være ekstremt mange forskellige ideer til hvad venuet skal benyttes til. Er det en firmafest, en konference eller blot et møde.

Hertil kommer der en del spørgsmål omkring behovet. Skal der være tilhørende mad til det pågældende event.

Hernæst kommer spørgsmålet om det er en frokostmenu der skal planlægges, eller er det et aftensarrangement med en treretters menu.

Skal der være mulighed for overnatning, eller er alt hvad i skal bruge blot et simpelt mødelokale.

Tips til når du skal vælge venue

Der er nogle ting du skal være ekstremt opmærksom på når du skal vælge et venue, til dit næste arrangement.

Sørg for at under forhandlingerne at have 100% styr på hvilke betingelser der fastlægges fra begge parter.

Det kan være enten regler i forbindelse med afbestilling og nedjustering af deltagende. Alt dette er bedst at få på papir med det samme, så det ikke bliver løbende aftaler, som først bliver fastlagt til allersidst i processen.

Når det kommer til fastsættelse af en pris, er det ikke skadeligt at være en smule kritisk overfor den første fremlagte pris. Ofte er det en pris der kan forhandles med. Så hvis du blot laver en simpel sammenligning med hvad andre venues ville koste, og så medbringe dette argument.

Prisen kan sagtens afhænge af tidspunktet for arrangementet. I højsæsonen eller weekendsaftener, vil prisen utvivlsomt blive forhøjet. Derfor hvis det er muligt at være lidt fleksibel med tidspunktet for arrangementet, vil der kunne spares en del penge der.

Mange af disse faktorer omhandler prisen på venuet. Derfor kan i med fordel fastlægge et budget for hele arrangementet på forhånd. Derved ved du præcis hvilke økonomiske forudsætninger i har for venuet. Herved kan i sortere fra rimelig hurtigt, og eventuelt have en målsætning som prisen bør kunne presses ned på.

Alsidigt venue i København

Næsten ligegyldigt hvilket formål det ønskede arrangement har, så er der altid muligheder at finde i København. Blandt andet Mogens Dahls Koncertsal er et perfekt koncept, som leverer smukke og akustiske rammer til ethvert arrangement. Så hvis du er ude efter et smukt venue i København, kan dette være perfekt. I disse lokaler kan stort set ethvert ønske opfyldes i smukke omgivelser.

Musikalsk event

Hvis det ikke er ønsket at holde dit helt eget arrangement, men blot at invitere personer med til et arrangement, så er der rigt med muligheder. Blandt andet Mogens Dahl kammerkor holder til i koncerthuset, og yder fremragende koncerter. Derudover fremføres der også fantastiske koncerter af andre kunstner, samt foredrag fra spændende personligheder.

Konferencer eller events

Der forekommer en del muligheder alt afhængigt af arrangementets størrelse og behov. Med flere størrelse af lokaler og deciderede mødelokaler, kan de fremragende omgivelser skabe en skøn atmosfære om ethvert event.

Til dit næste arrangement kan det muligvis være nødvendigt at have en smule underholdning. Derfor kan det tilkøbes at der er en smule musikalsk underholdning i arrangementets pause.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Diverse

Få hjælp til det praktiske ift. et dødsfald

Published

on

Døden er et emne, man ikke kan blive ved med at undgå. På et tidspunkt oplever man et dødsfald, og det kan kaste en ud på et sidespor – især hvis det er uventet og pludseligt. Ofte er sorgen større end forventet, og skal man samtidigt planlægge en begravelse, kan alt pludseligt virke uoverskueligt. Derfor kan det være en god idé at søge hjælp til det praktiske, så man ikke selv skal stå med en stor sorg og en stor planlægningsopgave. Bor du omkring Ringkøbing, Ulfborg, Vemb, så kan du herunder blive klogere på den hjælp, som du kan få i forbindelse med et dødsfald. 

Tillid og respekt er nøgleord, når man sammen skal planlægge en begravelse

Når man oplever en stor uoverskuelighed ved dødsfald, så kan alt føles som en meget stor opgave. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde styr på din sorg, så godt man kan, så du kan overlade de praktiske ting til nogle, der har styr på de mange planlæggelser i forbindelse med en begravelse. Erfarne bedemænd kan gøre planlægningen nemmere for dig og din familie, og derfor er tillid og respekt også nøgleordene i deres arbejde. 

Bliv klogere på hjælpen via nettet

Har du brug for en hjælpende hånd – så læs mere om dødsfald på nettet for at finde den helt rette hjælp til planlægningen af en uoverskuelig og sørgelig begivenhed. Via linket kan du blive klogere på, hvilke ting du kan få hjælp til. På siden kan du også finde kontaktoplysninger, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud eller blot en dybdegående snak i forhold til, hvordan du skal forholde dig, og hvad du skal tage stilling til i forbindelse med et dødsfald i din nærmeste omgangskreds. De hjælper dig med alt fra planlægning og praktiske tin til valget om kiste eller urne. 

Continue Reading

Diverse

Begravelsens ritualer – hvad betyder de?

Published

on

Kirkelig begravelse eller bisættelse er en ceremoni, der oftest er forbundet med stor sorg for de pårørende. For mange siges det sidste farvel i kirken, og i denne sorgens tid får den kirkelige begravelse stor betydning for de efterladte. Ceremonien i kirken indeholder mange forskellige symboler og ritualer, og her kan du læse mere om betydningen af dem for at få en bedre forståelse af begravelsen.

Jord

Jordpåkastelse er et centralt ritual i enhver begravelse i folkekirken. Både ved en begravelse og en bisættelse kaster præsten jord på kisten tre gange, mens præsten siger de velkendte ord til den afdøde: ”af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå”. Denne handling symboliserer liv-død-liv og har til formål at minde os om, at Gud er med os i livet, i døden og i det evige liv. Dette løfte modtog vi nemlig, da vi blev døbt.

Ved en bisættelse foregår jordpåkastelsen inde i kirken, og ved en begravelse foregår den ude ved graven.

Kors

Korset er kristendommens stærkeste symbol, og til alle kirkelige ritualer slås korsets tegn, både ved gudstjeneste, dåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Korset var i gamle dage et torturinstrument, som bl.a. Jesus blev hængt op på, men efter Jesus stod op af graven, blev korset i stedet symbolet på, at liv og kærlighed har sejret over død og mørke. Der er oftest kors på kisten til en begravelse.

Blomster

Til en begravelse har blomsterne stor betydning, og de er den sidste hilsen til den afdøde.

Ved begravelsen lægges blomsterne foran kisten ned gennem kirkens midtergang, og efter ceremonien lægges blomsterne på graven eller på det sted, hvor urnen  skal sænkes ned.

Blomsterne er både et symbol på liv og frugtbarhed, men også forgængelighed. De vokser op, blomstrer og dør, ligesom mennesket gør det.

Står du selv overfor den svære opgave at skulle planlægge en begravelse, så kontakt bedemand næstved. Du kan også læse mere her om gode råd til at overskue en begravelse.

Continue Reading

Diverse

Guide: Sådan finder du den rette forlovelsesring

Published

on

Står du over for en af de måske vigtigste beslutninger i dit liv, så ved du sikkert allerede nu, hvor svært det kan være at tage det helt rette valg. Og når det kommer til at finde frem til den forlovelsesring, der måske kommer til at danne ramme om en af de største ting, som du kommer til at opleve i dit liv i forhold til store ændringer, så er det især et valg, du skal ligge nogle grundige overvejelser i. Men det findes der heldigvis råd for. Læs mere om det her.

Hvad er din partner til? 

Når du skal finde frem til en forlovelsesring, skal du først og fremmest tage et kig på de ringe, som din partner i forvejen bruger. Disse giver nemlig udtryk for, hvad hun foretrækker, og derfor kan du få et indtryk af, hvorvidt ringen skal være med sten eller ej, om den skal være guld eller sølv, samt hvilken størrelse den skal være i. Det kan være nogle meget vigtige informationer, der hjælper dig på rette vej.

Få professionel vejledning 

Derudover kan du tage et kig online på det store udvalg, som der her findes af smukke forlovelsesringe. Du vil for eksempel også her have mulighed for at blive vejledt til den rette model, og bor du i eller i nærheden af Frederiksberg, København, Nørrebro, Vesterbro eller Østerbro, så kan du også få personlig vejledning af eksperter, der har hjulpet mange par til det ’ja’, der binder dem sammen.

Skab forventningens glæde 

De kan desuden også være en fordel at spørge ind til, hvad din partner synes om. Det er okay at smide lidt små hints i ny og næ, da det blot vil pirre. Og det betyder, at du også skaber en forventningens glæde, og ofte kan det være lige så overvældende som oplevelsen selv. 

Continue Reading

Populært