Connect with us

Diverse

Find et venue til dit næste arrangement

Published

on

Planlægning er ved at starte i forbindelse med det næste arrangement. Enten et firmaarrangement for medarbejderne, for kunderne, en konference eller blot bare et personligt arrangement. Tidspunktet er nu kommet til at det helt perfekte venue skal bookes. Men hvilken slags lokaler er perfekt til lige præcis dit behov?

Hvad er jeres behov og krav til venuet?

Der kan være ekstremt mange forskellige ideer til hvad venuet skal benyttes til. Er det en firmafest, en konference eller blot et møde.

Hertil kommer der en del spørgsmål omkring behovet. Skal der være tilhørende mad til det pågældende event.

Hernæst kommer spørgsmålet om det er en frokostmenu der skal planlægges, eller er det et aftensarrangement med en treretters menu.

Skal der være mulighed for overnatning, eller er alt hvad i skal bruge blot et simpelt mødelokale.

Tips til når du skal vælge venue

Der er nogle ting du skal være ekstremt opmærksom på når du skal vælge et venue, til dit næste arrangement.

Sørg for at under forhandlingerne at have 100% styr på hvilke betingelser der fastlægges fra begge parter.

Det kan være enten regler i forbindelse med afbestilling og nedjustering af deltagende. Alt dette er bedst at få på papir med det samme, så det ikke bliver løbende aftaler, som først bliver fastlagt til allersidst i processen.

Når det kommer til fastsættelse af en pris, er det ikke skadeligt at være en smule kritisk overfor den første fremlagte pris. Ofte er det en pris der kan forhandles med. Så hvis du blot laver en simpel sammenligning med hvad andre venues ville koste, og så medbringe dette argument.

Prisen kan sagtens afhænge af tidspunktet for arrangementet. I højsæsonen eller weekendsaftener, vil prisen utvivlsomt blive forhøjet. Derfor hvis det er muligt at være lidt fleksibel med tidspunktet for arrangementet, vil der kunne spares en del penge der.

Mange af disse faktorer omhandler prisen på venuet. Derfor kan i med fordel fastlægge et budget for hele arrangementet på forhånd. Derved ved du præcis hvilke økonomiske forudsætninger i har for venuet. Herved kan i sortere fra rimelig hurtigt, og eventuelt have en målsætning som prisen bør kunne presses ned på.

Alsidigt venue i København

Næsten ligegyldigt hvilket formål det ønskede arrangement har, så er der altid muligheder at finde i København. Blandt andet Mogens Dahls Koncertsal er et perfekt koncept, som leverer smukke og akustiske rammer til ethvert arrangement. Så hvis du er ude efter et smukt venue i København, kan dette være perfekt. I disse lokaler kan stort set ethvert ønske opfyldes i smukke omgivelser.

Musikalsk event

Hvis det ikke er ønsket at holde dit helt eget arrangement, men blot at invitere personer med til et arrangement, så er der rigt med muligheder. Blandt andet Mogens Dahl kammerkor holder til i koncerthuset, og yder fremragende koncerter. Derudover fremføres der også fantastiske koncerter af andre kunstner, samt foredrag fra spændende personligheder.

Konferencer eller events

Der forekommer en del muligheder alt afhængigt af arrangementets størrelse og behov. Med flere størrelse af lokaler og deciderede mødelokaler, kan de fremragende omgivelser skabe en skøn atmosfære om ethvert event.

Til dit næste arrangement kan det muligvis være nødvendigt at have en smule underholdning. Derfor kan det tilkøbes at der er en smule musikalsk underholdning i arrangementets pause.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Diverse

Brug noget af studietiden på at blive klar til arbejdsmarkedet

Published

on

Selvom studietiden for mange handler om at leve i nuet og nyde tilværelsen som studerende, som mange jo er rigtig glad for, så er der også en del, som går med en frygt for, hvad fremtiden mon skal bringe. Det er måske ikke alle, der føler sig overbevist om, at de kan få det “rette” job lige efter endt uddannelse, og så er der nok også en del, som ikke en gang ved, hvilken type job de gerne vil have, fordi uddannelsen måske er meget bred. Hvis man går med den slags tanker, så er der ikke nogen skam i at forberede sig lidt på tiden efter studie, mens man studerer.

Hvad skal jeg blive til?

Noget af det, som nok fylder hos de fleste studerende, hvad enten det så fylder meget eller lidt, er spørgsmålet om, hvad man kan blive til. Ens position på arbejdsmarkedet er jo også på en eller anden måde afhængig af, hvad man selv ønsker, og hvor man ser sig selv. Når man lige er startet på sit drømmestudie, har man måske en ide om, hvor det skal ende, men det kan sagtens, til nogens frustration, ændre sig, når man kommer rigtigt i gang med uddannelsen.

Ting man selv kan gøre

Hvis man som studerende netop går med de her tanker om, hvor man skal ende på arbejdsmarkedet, så er det altid godt at gøre nogle ting selv. Man kan eksempelvis få sig nogle forskellige studiejobs igennem studietiden, som på en eller anden måde er relevante for det job, man eventuelt drømmer om. 

Derudover kan det også være en god, praktisk løsning at melde sig ind i en a-kasse. A-kasser er en fordel for din økonomi i det lange løb – især hvis man du er studerende på en af de uddannelser, hvor du har hørt rygter om, at det måske kan være svært at få et job, lige når man er blevet færdig med at studere. Så at melde sig ind i en a-kasse, måske allerede mens man studere kan også være en måde at føler sig sikker økonomisk i forhold til at træde ud på arbejdsmarkedet – eller i hvert fald at søge jobs.

Continue Reading

Diverse

Tag en shoppetur i Kolding

Published

on

Kolding er en skøn by. Selvom den måske ikke er den by i der får allermest opmærksomhed – så er der faktisk rigeligt at komme efter i Kolding. Så hvad enten du lige er flyttet til byen, eller måske bare gerne vil gå på opdagelse i de mange spændende butikker der – så er der i hvert fald nok til, at du sagtens kan planlægge en hyggelig shoppedag i Kolding. Men hvordan planlægger du den bedste dag – læs med her og bliv klogere.

Der er rigeligt at tage af

Kolding er en by med vokseværk og det betyder naturligvis også at butikslivet brager fremad. Og det er jo godt nyt for dig, der gerne vil planlægge en hyggelig shoppedag i netop Kolding. Hvis du bare elsker at købe nye ting og gerne vil have alt samlet på et sted. Ja, så kan du med fordel besøge Kolding Storcenter. Foruden at være det absolut største storcenter i hele Jylland, så er det også en god måde at have alt samlet på et sted. Her kan du både shoppe, parkere bilen tæt på og stoppe op og få en bid mad eller en kop kaffe. Hvis I er en hel familie afsted, så er der masser af aktiviteter for jer allesammen.

Til dig der elsker genbrugsshopping

Hvis du derimod er vild med at købe brugt er der også gode nyheder. For hvis der er et sted du kan finde de rigtig gode ting – så er det i mindre byer rundt om i landet. Og her er Kolding selvfølgelig ikke nogen undtagelse. DU kan både finde et væld af genbrugsbutikker, men du kan også lave lidt research hjemmefra og se om koldings netavis.dk eventuelt har skrevet en artikel om et kommende loppemarked. Både loppemarkeder og genbrugsbutikker er sjove og fyldt med unikke fund. Og I Kolding er der ikke så mange om buddet.


Continue Reading

Diverse

Aarhus Kultur

Published

on

Aarhus er en af de største byer i Danmark, og her er der rig mulighed for at opleve en masse spændende kultur. Byen har mange forskellige museer, teatre og gallerier, der alle byder på noget unikt. Aarhus har også et rigt musikliv med mange forskellige koncerter og musikfestivaler.

Aarhus Museer

Aarhus har mange spændende museer, der alle byder på noget unikt. Der er både museer med faste udstillinger og museer med midlertidige udstillinger. Nogle af de mest kendte museer i Aarhus er ARoS Aarhus Kunstmuseum og Moesgaard Museum. Du kan læse mere om byens museer og andre kulturoplevelser ved at klik her.

Aarhus Teatre

Aarhus Teater er et af de største teatre i Danmark, og her spilles der både klassiske forestillinger og moderne forestillinger. Teatret har også et stort udendørs teater, hvor der afholdes mange forskellige events. Aarhus Teater er ikke det eneste teater i byen, der er også Det Nye Teater, Teater Katapult og Teater Refleksion.

Aarhus Gallerier

Aarhus har mange spændende gallerier, der alle byder på noget unikt. Gallerierne har både faste udstillinger og midlertidige udstillinger. Nogle af de mest kendte gallerier i Aarhus er Statens Museum for Kunst, ARoS Aarhus Kunstmuseum og Kunsthal Aarhus.

Aarhus Musikliv

Aarhus har et rigt musikliv med mange forskellige koncerter og musikfestivaler. Nogle af de mest kendte musikfestivaler i Aarhus er NorthSide og Spot Festival. Dertil findes der små hyggelige spillesteder, såsom under masken, musikhuset og andre små bodegaer, som har koncerter hver weekend. Så du kan helt sikkert finde noget, der behager din musiksmag.

Gå en tur i latinerkvarteret

Latinerkvarteret ligger midt i Aarhus og er en af de ældste bydele i Danmark. Her findes der mange hyggelige caféer og spisesteder, der alle byder på noget unikt. Derudover er der også mange små hyggelige butikker, der sælger brugskunst og tøj. Latinerkvarteret har en hyggelig atmosfære, og her er der mange forskellige mennesker at se på.

Continue Reading

Populært