Connect with us

Diverse

Derfor skal du bestille din skiferie allerede nu

Published

on

Hvis du hvert år drager mod bjerge og sne om vinteren, så du kan få stillet trangen for skiløb, så bør du allerede nu overveje at bestille din næste skiferie. Det kan virke underligt og langt ude i fremtiden, når solen bager og temperaturerne langt overstiger 25 grader, men der er altså flere gode grunde til at være ude i god tid, når skiferien skal bestilles.

Spar penge og afbestil gratis

Mange af de rejseselskaber, der sælger skipakkerejser, lokker med book-tidligt rabatter og gratis afbestilling i løbet af sommeren. De vil gerne have sparket deres salg i gang, og derfor tilbyder de, at du kan bestille nu og spare penge, og samtidig have mulighed for at afbestille kvit og frit indtil eksempelvis september. Normalt skal man ved de fleste rejseselskaber betale et depositum, når man bestiller rejsen, og når det først er betalt, får man ikke de penge tilbage, hvis man skulle aflyse. Det er rejseselskabernes garanti, da de ofte selv skal betale et depositum på destinationen. Men flere rejseselskaber vælger altså at droppe denne garanti her i sommervarmen, for at lokke flere gæster til. I Aarhus er der masser af rejsebureauer at vælge mellem, så du kan være helt sikker på, at du finder den rette rejse.

Få bedre rådgivning af rejsekonsulenterne

Da det endnu ikke er højsæson for salg af skirejser, har rejsekonsulenterne i de selskaber, der kun fokuserer på skirejser, bedre tid til salg og rådgivning nu. De er endnu ikke stressede over, at der er 10 mennesker i kø på telefonen, og de er derfor ubevidst mere villige til at rådgive dig om, hvor din næste skiferie skal gå hen. Du kan få en bedre dialog med dem, og derved få et bedre grundlag for at vælge din næste skiferie. Bor du i Aarhus og har brug for hjælp til planlægningen af rejsen, så kan du med fordel få hjælp af et af de lokale rejsebureauer.

Vær sikker på at der er plads, især til større grupper

Nogle af de bedste indkvarteringer på de mest populære skidestinationer har det med at blive udsolgte i de travleste uger. Mellem uge 5 og 10 er der generelt mere travlhed på skidestinationerne, da det er ugerne omkring skolernes vinterferie, og det er ofte i de uger, at der er bedst sneforhold. Det betyder, at der er stor efterspørgsel efter de gode indkvarteringssteder, og især hvis I er en større gruppe, der rejser sammen, bør I kigge efter skiferie allerede nu. Ellers kan I risikere, at I ikke kan komme til at bo sammen, fordi der simpelthen ikke er plads.

Continue Reading

Diverse

Spar op til drømmeferien

Published

on

Går I med sommerferiedrømme eller overvejer i at stikke af mod varmere himmelstrøg, når den danske vinter melder sin ankomst? Uanset hvad jeres feriedrømme byder på i jeres familie, er det en god ide at igangsætte en fornuftig opsparing allerede i dag. Det vil med garanti gøre jeres ferieplaner både sjovere og nemmere.

Hvis man går tidligt i gang med at spare op til drømmeferien, kan man sikre sig, at man faktisk har råd til den ferie, man gerne vil på, og de oplevelser man gerne vil have undervejs, og man undgår samtidig det velkendte økonomiske chok, når man kommer hjem.

Gør jer gerne overvejelser omkring et eventuelt sms-lån, som kan være med til at finansiere en del af ferien, men forsøg altid at spar op selv, da det vil give jer en økonomisk frihed og en ferie fyldt med god samvittighed.

Hvor skal rejsen gå hen?

Noget af det første man skal overveje, er naturligvis hvor ferien skal gå hen. Dette er ofte noget, man allerede har gjort sig tanker om, når man begynder at tænke på opsparingen, men vi opfordrer alligevel til, at man i høj grad genovervejer destinationen set i lyset af ens økonomiske udgangspunkt. Det kan godt være at drømmerejsen lyder på tre uger på et luksusresort på Maldiverne, men hvis økonomien ikke kan følge med til dette, bør man måske overveje alternativer som eks. Thailand eller Sydeuropa. Sagt med andre ord bør man altså være utrolig realistisk omkring sine muligheder, da drømmeferien ellers kan sætte jer i økonomisk klemme.

Læg en realistisk plan

Når destinationen og ønsket afrejsedato er fastlagt, er der kun tilbage at sparke godt og grundigt gang i opsparingen. På dette stadie er det særligt nødvendigt, at man er realistisk omkring, hvor meget man kan lægge fra hver måned, og hvilke poster pengene skal hentes fra. Det er en god ide at gå i gang med planlægningen af en ferie så lang tid i forvejen som muligt, da det selvsagt giver bedre forudsætning for en solid opsparing.

Spar ekstra op

Et sidste godt tip er også at lægge lidt ekstra til side hver måned end først planlagt. Der kan blot være tale om 50-100 kr. Dette vil give jer et ekstra økonomisk råderum, som kan blive belejligt, hvis I f.eks. ønsker at tilkøbe yderligere spontane oplevelser på rejsen, eller vil nyde en ekstra god middag den sidste aften. Og hvis ikke man får brug for de ekstra penge på ferien, kan man jo altid nyde godt at dem derhjemme.

Continue Reading

Diverse

Gode råd til hvordan du finder de rigtige briller

Published

on

Står du i den situation hvor du skal ud og finde nogle briller, kan der være nogle faktorer du bør være opmærksom på, hvis du ønsker at finde de rigtige briller til dig. Dette er blandt andet at du bør tage højde for din ansigtsform, og at det er bedst at købe briller i en fysisk butik.

Køb dine briller fysisk i en butik tæt på dig

Ønsker du at finde de helt rigtige briller, kan det være en rigtig god ide at prøve selve stellet på dit ansigt, i virkeligheden. Dette skyldes at de briller som klæder modellen online, ikke altid også vil klæde dig. Modellen kan nemlig have en helt anden ansigtsform end dig selv, og derfor kan du ikke altid stole på hvad du ser på andre. Heldigvis findes der overalt i Danmark mange forskellige optikere hvor du kan købe dine briller. Find dine nye briller i Sønderborg, fordelen ved netop at købe dine briller i Sønderborg, er at du også her har muligheden for at leje dine briller, i stedet for at købe dem.

Find ud af hvilken ansigtsform du har

Når du skal købe briller, er det en god ide at have en ide om hvilken ansigtsform du har, allerede inden du træder ind i butikken. På denne måde har du en nogenlunde ide om hvad du skal gå efter. Har du fx et firkantet ansigt ser briller som er mere runde i stellet typisk godt ud på dig, dette skyldes at brillerne her kan være med til at bløde de ellers lidt skarpe linjer i dit ansigt op. Har du omvendt et mere rundt ansigt, er briller med mere markerede kanter typisk bedre til dit ansigt, på den måde kan de hjælpe til at få dit ansigt til at se mere harmonisk ud, idet de opvejer de bløde linjer.

Continue Reading

Diverse

Sådan får du din stil til at sidde lige i skabet

Published

on

Mode og stil er noget, som alle mennesker har et eller andet forhold til. For nogen betyder det vildt meget, mens det for andre ikke rigtig betyder noget. Dem, som rent faktisk går op i det, kan skrive under på, at der ikke findes et entydigt facit for, hvad god stil er. Det er vildt svært at vurdere, og egentligt handler det nok mest om, at den enkelte person skal føle sig tryg i den stil, som vedkommende har. Hvis du sidder lidt i klemme i forhold til din stil, kan du måske give den et friskt pust med nogle Georg Jensen øreringe.

Øreringe kan gøre vildt meget

Umiddelbart skulle man ikke lige tro, at et par øreringe kunne betyde specielt meget ift. ens stil, men det kan de helt bestemt. Det er alle de små detaljer, som tilsammen betyder meget for din stil. Og her er øreringe bestemt en faktor. Når det kommer til øreringe, er der naturligvis nogle ting, som man skal tage hensyn til. Farve, størrelse og så videre. Generelt handler det om, at øreringene naturligvis skal passe til det man ellers har på. Ellers kan det hurtigt på den modsatte effekt.

Prøv dig frem

Det er helt naturligt at have svært ved at vurdere om eksempelvis et par øreringe lige passer til ens stil. Det vigtigste er bare, at man prøver. Hvis ikke man prøver, finder man aldrig rigtig ud af, om det faktisk passer til ens spil. Så kan det godt være, at man må konstatere, at det ikke rigtigt passede ind, men det sker der skam ikke noget ved. Du bliver højst sandsynligt blot klogere på din egen stil, hvilket senere vil hjælpe dig i forhold til at få lige præcis den stil, som passer til dig, som jo er det, som det hele handler om.

Continue Reading

Populært