Connect with us

Gode råd

Brug cyklen i stedet for

Published

on

Mange mennesker har i dag et arbejde, hvor de sidder på kontor hele dagen, hvor efter de har fået fri sætter sig ind i bilen for at komme hjem. Dette sker selvom de ikke bor langt fra deres arbejde, hvilket ikke er sundt for kroppen at sidde så meget ned. Man tager ofte den lette løsning, fordi det ikke er hårdt at bruge bilen, men man skal bruge lidt flere kræfter på at cykle. Det kan der dog findes løsninger på, i stedet for at bruge en almindelig cykel, så kan man købe en elcykel som gør det meget lettere for dig og mindre hårdt.

Tænk på din krop

Hvis du vælger at køre i din bil på arbejde, selvom du kun bor nogle få kilometer fra din arbejdsplads, skal du huske at tænke på din krop. Det er nemlig ikke sundt for kroppen at sidde ned hele tiden, man skal bevæge sig bare en smule, derfor anbefaler vi at tage cyklen fremfor bilen. Fordi hvis du vælger cyklen, så får du brugt kroppen og får en masse frisk luft, som desuden er rigtig sundt og forfriskende.

Dårlig kondi

Hvis du ikke motionere hver dag eller bare engang imellem, så har du med stor sandsynlighed en dårlig kondi, hvilket godt kan besværliggøre det hvis du vil begynde at cykle. Derfor kan det være en god ide at kigge dig efter en elcykel, den hjælper dig nemlig med at komme op i fart. Ved at du vælger en elcykel, får du både motion og frisk luft, med den friske luft får du et bedre humør samt er mere vågen når du møder på dit arbejde.

Elcykel

Elcyklen bliver mere og mere populær, derfor kan vi roligt anbefale at købe en elcykel, den har nemlig en motor som hjælper dig. Det eneste du skal huske, det er at holde øje med batteriniveauet, fordi den anvender batteri skal det oplades engang imellem. En elcykel med motoren i fronten, kan trække sig selv bare ved at du træder rundt i pedalerne, den hjælper dig med op til 25 kilometer i timen, da dette er en lovgrænse for elcykler.

Det kan godt betale sig

En elcykel koster lidt penge at købe, det er dog muligt at finde dem på tilbud, fordi det kan ikke betale sig at købe en brugt. Ved at du køber en helt ny, får du de sædvanlige 2 års garanti, så hvis der sker det mindste i den tid så dækker garantien det. Dog skal det siges at sliddele ikke er dækket, såsom hvis du punktere eller hvis kæden går i stykker, garantien dækker batteriet samt motor eller lignede.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode råd

Derfor skal du ikke gå på kompromis med bådudstyr

Published

on

Bådudstyr er en essentiel ting på vandet, men det dækker over mere end det, der er lovpligtigt på en båd. Det omtaler også redningsveste, som er praktiske på joller, og småting, du kan bruge til vandsport som paddelboard og surfing.

Hvis du vil have ordentligt udstyr til vandsport og sejlads til en god pris, så læs med her.

Bådudstyr og sikkerhed til en god pris

Man kan ikke sætte en pris på sikkerhed, og derfor bør du aldrig tage det første og det billigste, når du kigger på bådudstyr. Sørg for at gøre dit forarbejde og køb fra ordentlige sider, der ved, hvad de snakker om.

Det kan for eksempel være sider som marineudstyr.dk, hvor du finder en masse udstyr af høj kvalitet til både og sejlads. Du får en god pris og er samtidig sikker på, at udstyret er i den bedst mulige stand. Bådudstyr er helt bogstaveligt designet og beregnet til at redde liv, så prisen er værd at betale næsten uanset hvad.

Bestemte mærker kan selvfølgelig skubbe prisen op, og derfor er det godt at undersøge for dig selv, hvad andre anbefaler. Find gerne tests og anmeldelser på nettet, både fra eksperter og forbrugere, så du kan træffe det bedste og mest sikre valg.

Opbevaring af udstyr

Du skal selvfølgelig også huske at opbevare bådudstyr forsvarligt. Det skal ikke kunne fryse eller mugne, og det er vigtigt at tjekke det hver gang du tager ud – også selvom du var ad sted dagen inden. Dyr kan være kommet til det, eller der kan være opstået huller eller lækager på sidste tur, du ikke bemærkede før.

Ordentlig sikkerhed tager tid, og det er værd at være kræsen og detaljeorienteret, når det handler om færdsel på vandet – uanset hvilken slags fartøj.

Continue Reading

Gode råd

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Published

on

Morgenmad er dagens absolut vigtigste måltid. Det er her du henter benzinen til hele den kommende dag. alligevel er der mange mennesker som sjusker med deres morgenmad, eller helt springer den over. For nogen handler det om tid. For andre handler det om manglende inspiration. Læs med herunder og find ud af hvordan du både får tid og inspiration, til dagens absolut vigtigste måltid.

Gå på cafe eller restaurant og spis din morgenmad

Mange cafeer og restauranter, servere lækker morgenmad. Kan du ikke slippe af sted på en hverdag, så tag af sted når du har en fridag. Et enkelt besøg på en god cafe eller restaurant, vil give dig rigtig meget inspiration, til god og sund morgenmad, som du kan servere for dig selv i hverdagen. Leder du efter lækker og frisk i morgenmad odense, har du rigtig mange gode muligheder at vælge i mellem. Både Odense og de andre større byer bugner af lækre morgenmåltider. Du finder både de traditionelle og de mere sydlandske. Der er rigeligt at vælge i mellem.

Find tid til dagens absolut vigtigste måltid

Tid er en sjov størrelse, som vi sjældent synes vi har nok af. Dybest set har vi jo alle sammen nøjagtigt den samme portion tid. 24 timer, hvert eneste døgn. Følelsen af ikke at have tid og derfor at vælge ting fra, er ikke reel. Taler vi om morgenmaden er det et spørgsmål om hvor højt vi prioritere den.

Mange mennesker kan ikke spise på kommando, slet ikke om morgenen og har brug for ekstra tid til at spise deres mad. Derfor bliver følelsen af ikke at havde tid, endnu større.

Løsningen er at sætte morgenmaden højt op på listen og sætte rigeligt med tid af til den. Måske handler det bare om at stå tidligere op.

Continue Reading

Gode råd

Dette skal du vide, inden du køber elbil

Published

on

Det er ikke uden grund, at elbiler bliver mere og mere populære. Markedet for elbiler vokser og udvikler sig hele tiden markant grundet den større forespørgsel, og der er da også mange fordele at få øje på, når du ser på elbilerne. Dog er der også nogle ting, du lige skal være opmærksom på, inden du køber en elbil, for de kan godt være lidt forskellige fra de mere konventionelle benzin- og dieselbiler.

Hvor langt kan elbilen køre?

En af de store bekymringer mange folk har, når det kommer til at købe en elbil, er hvor langt de kan køre på en opladning. Da elbilerne stadig var relativt nye, kunne de nemlig ikke køre så langt, og for mange mennesker var dette meget upraktisk. Disse elbiler var fine til bykørsel eller andre korte ture, men til de lange ture var de måske ikke optimale. Nu begynder elbilerne heldigvis at kunne køre noget længere på en opladning, men distancen er stadig en god ide lige at være opmærksom på.

Dyrere i køb – billigere i drift

Når du er på jagt efter en elbil, kan du godt komme til at få et chok over priserne – du vil ikke være den første! Selv de lidt mindre elbiler ligger godt oppe i prisklasserne, og det er altså noget, du lige skal være forberedt på. Til gengæld er elbilen ofte lidt billigere end en konventionel bil efter købet, så det kan veje en smule op for den høje købspris.

Find ud af, hvor du kan få serviceret bilen

Mange værksteder er efterhånden ved at være med, når det gælder om at servicere elbiler. Det er dog stadig ikke alle steder, der kan servicere dig og din elbil, og derfor gælder det om at undersøge det – det kan også være rart at kende til elbil service priser på forhånd.

Continue Reading

Populært